- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
válasz
royal828 #1590 üzenetére
Eredeti postban nem írtad, hogy market ordert küldtél. Azt írtad, hox X db áron akartál venni. Ebből én limit orderre asszociáltam.
Market ordernél is van ráhagyás, amit félretesz, mert ha elszáll a piac akkor nem lesz elég fedezeted. Szintén autoamata FX váltás is market orderrel történik kvázi így ott is van valamennyi ráhagyás.
Mindig limit orderrel kell vásárolni, hogy ne érjen meglepetés. Ha annyira szeretnéd, hogy teljesüljön az ordered azonnal, akkor limitet árat a másik oldal legjobb árára teszed.
-
nort_on
senior tag
válasz
royal828 #1590 üzenetére
Nem igazán értem ezt a nyűglődést (mármint nem rád értem, többeknél eljött már ez a téma), milliószor ki lett már számolva, de akkor még egyszer a bézik matek.
IBKR fix havi TBSZ díj 2000 HUF. Ezt mindenképpen fizeted.
Ez 0.05% díjjal számolva 4M HUF, ennyit tudsz havonta ETF vásárlásra költeni. Ennyit vagy többet fektetsz be havonta?
$2 (kb 800 HUF) a váltás díja, marad kb 1200 HUF a TBSZ díjból, ennyiből 2.4M HUF ETF-et lehet venni. Ennyit vagy többet fektetsz be havonta?
Ha 2.4M vagy 4M forintot fektetsz be havonta, akkor a 800 HUF kb semmi.
Ha meg kevesebbet (feltételezem), akkor meg úgyis fizeted a fix 2 ezret, szóval akkor meg azért mindegy.
Szívesen.
-
Blaymoira
tag
válasz
royal828 #1322 üzenetére
LSE USD denomiated vásárlásnál ott van.
A devizaváltás meg automatikus volt, aminek nincs explicit jutaléka, hanem árfolyamban van 0,03% spread (ez nem jutalék így nem számít bele a 200 HUF-ba). Kézi váltásnál van $2 díja.
Levásárolhatóság az úgy néz ki, hogy mindenképpen ki fogsz fizetni havonta legalább 2000 Ft-ot. A vásárlásból származó jutalékok csökkentik az inactivity fee-t.
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-stocks-europe.php?re=europe
-
vnorbi
aktív tag
válasz
royal828 #1322 üzenetére
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-stocks-europe.php?re=europe
United Kingdom táblázat az oldal alján (mivel USD-s tőzsdén vetted) -> USD Denominated fül
Itt van az 1,7-es minimum díj.
Ha a január elején esedékes decemberi minimum activity fee-ből le volt vonva, akkor figyelembe volt véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest