- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totya1980
aktív tag
Azt tudom hogy nem vezet a a paszta legalábbis amit én használok.Tudom hogy van fém alapú de én artic mx2-est használok.Csak arra gondoltam hogy nem e lóg ki a síkból valami kütyü hogy rövidre zárjon és hogy a gpad nak nem e volt szigetelő funkciója.A vrm-re visszatérve lehet hogy más a teljesítménye a vrm1 és vrm2-nek.Úgy mint a videó kártyákon.Igaz ott nem egy borda alatt van a kettő.Holnap felhívom haveromat hogy a műhelybe tudnak e gyártani ilyen vörösréz bordát.Majd skiccelek egy műszaki rajzot róla igaz már elfelejtettem hogy kell.Én meg egyszerűen nem tudom 4.8Ghz-en stabillá tenni.Valami mást kéne állítgatnom.Ma kipróbáltam kinyitottam az ablakot.Kb 10fok volt a szobába.Adtam neki 1.5v-ot 48*100.Windows megy de a prime95 fél perc múlva behal.És nem a hőfokok miatt.A 4.6 az stabil.Úgyhogy vagy a procinak ez a vége vagy csak valamit kéne állítani ami a szemem előtt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged