- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #3233 üzenetére
Amint látom a meglepetés elmaradt. 0% tuningra számítottam. Cinebenchben egy 3930k 4.5-en 12-13 pontot hoz.
Az OFF gombot tanuld már meg légyszíves használni/nem használni! A topik témájába vágó hozzászólásaidat nem kell OFF-ba rakni. Kicsit már unom, hogy állandóan kapcsolgatom vissza ON-ba a hozzászólásaidat.(#3234) ricshard444:
PH! nagyúr és egyetlen egy kib* hozzászólást sem tud visszaolvasni!
Kérdéseid nagy részére éppen alattad a válasz. -
-
válasz
totya1980 #3237 üzenetére
Amikkel játszom 60 fps köré nem kell magas órajel. Mire meglesz egy 144Hz-s monitorra a keretem, addigra már lecserélem ezt a gépet is (3-4 év)
Nincs nagyon alternatívám, szeretném a félkonfigot 100 alatt kihozni és ennek az "alacsony" órajel az ára. 2600K-s konfigot lehetne kihozni ennyiből, de nem vágyom vissza a 4 mag / 8 szálra.
Mindig lehet feljebb vágyakozni, főleg mai néhány érdekes CPU igényű játék mellett, anno az 5GHz-n futó X5675-mel is CPU limitem volt pár helyen 1080p-ben egy húzott 7970 Crossfire mellett, más kérdés, hogy 120fps helyett "csak" 108 volt az átlag és a minimum fps is hasonlóan állt fel.
Legalább nem kell drága CPU hűtőt vennem, mert nem lehet tuningolni.
Nyár végéig szeretném, ha összeállna nagyjából, addigra csak akad pár jó ajánlat.
-
válasz
totya1980 #3235 üzenetére
Szóval addig kell vadászni, míg nem esik be valami jó ajánlat, mert a mostani árak eléggé fel vannak lőve.
Nyáron jól láttam akkor a 30.000 Ft-s alaplapot, ezért is nézem elsődlegesen ezt a platformot, mert korrekt áron erős rendszer rakható össze. 8 magon 3GHz a Turbo igaz?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #3230 üzenetére
Nagy reményeket nem fűznék hozzá. Max szorzó 33 a nonES verziónál. ES révén lehet, hogy annál a CPU-nál kisebb lesz. Ha szerencsétek van akkor bclk emelésével 3-5% tuningra számíthattok. Ha nincs szerencsétek akkor már 101-es bclk-nál összefossa magát. Aztán ki tudja, lehet elszalad 110-115-ös bclk-ig is.
Minden esetre kíváncsian várom mire juttok vele. -
dime27
őstag
-
dime27
őstag
válasz
totya1980 #3182 üzenetére
Szerintem 4 ghzen röhögve kihajt ez a cucc neked bármilyen SLI-is videokaris rendszert is!
No most 4.4-en egész délelőtt nyuztam XTU-val mind memóriára mind cpu-ra is futattam teszteket ill real benchel is lenyomattam 15kört ez memóriákra különösen jó de minden teszt lefutott rendben.Igaz multkor még Asrockban ugyanigy megcsináltam mindent 4.2-őn is aztán elinditottam egy teljeskörű viruskeresést MSE virusirtóval és kékhalál lett az eredmény az még hátravan!
-
dime27
őstag
válasz
totya1980 #3180 üzenetére
Hát én ilyen autotuningos dolgokkal nem igazán tuningolnék sőt!Legtöbb forumban kimondottan ellenzik h igy tuningoljon az ember mert automatán a lap sok feszt adagol!Pl cpu fesszel én nem nagyon mennék 1.4V-tol feljebb...Nálam most 4.4Ghz 1.36V-al terhelve megvan 24/7-re sztem bőven elegendő
-
dime27
őstag
válasz
totya1980 #3176 üzenetére
Szerintem is bőven jó a 4.6 ghz én most 4.4-nél tartok ebben az uj Foxconn lapban de a lap magának adagolja a feszt sajnos még nem jöttem rá h ebből hogyan lehetne faragni mert most 1.36V-ot ad neki de igy 90%-ék stabil elmult napokban igy használtam!A memóriákat próbáltam 2400-ra tenni de egyenlőre instabilitáshoz vezetett igy hagytam 2133-on cl9-ben őket igy is 60e-es irás olvasás másolás értékeket ad aida a 2400-al kb 5%-ot ha gyorsulna semmi értelme...Én ugy gondolom h tuningos proci helyett inkább meg kéne próbálni a saját procidat egy másik picit jobb alaplapban mert az enyém is köhögött Asrockban de ebben ha picit jobban vágnám ennek a lapnak a tuningját menne mint a barom illetve kellene hozzá egy 100e-es viz h le birjam hűteni mondjuk 4.8-on!
-
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #3169 üzenetére
Igen. Az a tuti. De én nem csinálnék olyat. Fél óra prime CPU-ra memóriákra és ha az stabil akkor játékok vagy programok amivel amúgy is használnád. Ha így nem fagy akkor én jónak tekintem..
Most kíváncsiságból prime-oltam kicsit és brutálisan terhel! Intel burn testhez képest +50W-al többet eszik a CPU és +40A-al több folyik át a VRM-eken azonos beállítások mellett.
210W CPU fogyasztás, 153A a VRM-en úgy hogy semmilyen feszültséget nem emeltem!
Hétköznapi körülmények között a büdös életben soha nem fogja ennyire leterhelni semmi. Kicsit nem figyeltem oda 1-2 percig miután elindítottam és rögtön 81 fokon volt az egyik mag és 99-en a VRM. Ezt biztos nem hagynám 12 óráig így menni. Ha föltekerem csutkára a ventiket akkor bírná de 5 perc után fáj a fejem mert olyan hangja van mint egy szerverteremnek. Szerintem már az is sokat javítana a VRM hőfokon ha tiszta réz bordára cserélném ezt a feketére "festett" alu bordát.Addig nem is állnék neki komolyabb tuningnak, meg még amúgy is tök hülye vagyok X79-hez. Először azt kéne kitanulnom. VTT és egyéb feszültségek....még azt sem tudom miért nem hajlandóak a 2400-as RAMjaim 1866 fölé menni.
Fogalmam sincs mit kéne buherálni hozzá UEFI-ben. CPU feszültségének emelésén kívül máshoz nem értek itt
-
dime27
őstag
válasz
totya1980 #3154 üzenetére
Mai nap kezdtem összebarátkozni a lappal ill kitapasztalni, elsőre nagyon fura az Asrockhoz képest viszont sokkal de sokkal hűvösebb a bordára simán rá tudom tenni a kezem még terhelés alatt is! Ma estére 4.4ghz-ig jutottam el még stabillá kell tennem és a cpu feszt is finomítani kell de jó mókának fog tűnni! Volt régebben Bloodrage lapom ezek olyanok mint a versenylovak, rá kell hosszú munkával jönni h hogyan törhetők be aztán száguldanak
-
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
totya1980 #3144 üzenetére
De nem nem... nem az Asus javasolta a cserét az Intelnél, hanem maga a bolt, ahol vettem és az Intel szervíz..! Az Asus, csak cserélte a besült lapot, mást nem csináltak, lehet nem is tudják hogy főzte a procit is magával....
Amúgy végülis a sztorit nagyjából már apránként leírtam, itt van nagyjából.. annyi még csak, hogy egyszer csak bekapcsoltam egy szép napon, még csak tuning sem volt.. alap órajelen, normál felhasználás semmi extra és PAKK... bekapcs és már le is állt.... nem is durrant végül is csak leállt.... se villámlás nem volt (olyankor mindent kihúzok a konnektorból) semmi más oka, nem ugráltam rajta, nem öntöttem kávét bele... mint minden épeszű, én is nagyon vigyázok ilyen értékes motyóra, mint a hímes tojásra... ne viccelj, hát a szemem fénye volt, ott figyelt a Gtx 980 OC is benne... stb (mázli hogy más nem szállt el.. a vga, a vinyó, a táp, a ram és a hűtés hibátlanok maradtak hálisten, most is azokat használom)... nyilván fél millás cuccra az ember már vigyáz nagyon hacsak nem milliomos (de még értelmes milliomos is), és én nem vagyok az...
Annyit kell még tudni, hogy kétszer futottam neki.. Elsőre, amikor mentem a céghez ahol vettem (nevüket direkt nem irom, ha érdekel, legfeljebb priviben), és elhajtottak a sunyiba vele.. hogy sajnálják, nyeljem be, ez van, fizikai sérülés, nem tudnak mit csinálni.... azt hittem, ott kapok szívszélhűdést... 220 ezer forintos motyó bele a levesbe, azért az nekem fáj... siránkoztam nekik, kérleltem őket, komolyan majdnem sírtam... aztán elkullogtam leforrázva, hogy buktam a cuccot... azonnal összekotortam lóvét és vettem egy másik deszkát procit (valamivel gyengébbet, 4 magost, de amúgy játékban tán még jobb is, mert 4,9-en stabil a proci és újabb, amúgy azt a konfigot most árulom, azaz árultam, mert úgy néz ki van rá komoly vevőm http://hardverapro.hu/apro/core_i7_4790k_felkonfig.. szóval nem reklám)... ezt a főttojást meg elraktam a szerkénybe, látni sem bírtam...
Aztán hónapokkal később láttam/olvastam valami riportot a fogyasztóvédelemről és békéltető testületről, hogy milyen jogaim vannak... kicsit még utána néztem, okosodtam, és újult erővel indítottam attakkot a cég ellen... Előkukáztam a motyót a szekrény aljából, azóta érintetlenül ott vártak szegények... Megráztam magam és atomkemény pofával összeszorított szájjal, szilaj, hajthatatlan módon mentem és próbáltam újra... Szerencsére mások voltak ott, nem emlékeztek rám, a lúzerre, aki benyelt egy két kilós cuccot mert megfőzte... megnézték, egy jófej gyerek volt, ámult bámult ájuldozott, lefotózta, mondta ilyet életében még nem látott (mondjuk 25 év körül nem csodálom, sok mindent nem látott még nyilván), de aztán betolta ugyanazt a sablon lerázó dumát, hogy sorry, fizikai sérülés mindkét eszközön sajnálja nincs mit tenni... erre nem vonatkozik a garancia... én viszont kemény voltam már és kiokosodott, azt mondtam, oké, akkor kérek szépen egy jegyőzkönyvet.. mert ehhez jogom van akárhogyis áll a dolog, aztán megyek a fogyasztóvédelemhez, békéltető testülethez, meg bárhová, akár Hágába és Genfbe, meg Strassburgba, Áder János hoz is, de annyiban ezt nem hagyom 220 ezer forintos cucc... erre már megszeppent a srác.. hívta a górét, meg ő is megenyhült azonnal és mondta, hogy jó jó akkor végülis bevizsgálásra beveszik és kiküldik a márkaszervízeknek, nem kell itt semmi békéltető meg fogyasztóvédők, nyugi, ígérni nem tudnak semmit, de próbáljuk meg..
Bevették azonnal mindkettőt... boldog voltam hogy legalább történik valami az ügyben... hátha mázlim lesz...
Aztán 2-3 hónappal később kaptam a telefont/emilt, hogy mehetek a becserélt, vadiúj alaplapomért, a garancia is újra indult..... hát kb ennyi a sztori... a többit már tudjátok, amit az Intel és ez a cég javasolt és ami miatt itt most kérdezgetek és dilemmázok... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
totya1980 #3141 üzenetére
ha az asus hibájából ment tönkre a proci akkor az intel miért cserélné ki?
Én is ezt kérdezem. Én az Asus-hoz akartam fordulni kártérítésért, hogy fizessék ki a procit, de a gariztató cég azt mondta, hogy nem nem, előbb Intel-hez kell küldeni, mert 99% hogy kicserélik.. igen van fizikai kvázi sérülés... tehát a megsülés nyomai ott vannak, bár nem annyira durva, tehát nem kinyílt a proci, mint a popcorn (szerintem amúgy maga a proci nem hinném hogy sérült, tehát, ha nem lenne az a besült tüske, akkor gondolom működne elektronikailag), a slot-on két helyen van kis folt, de az van hogy egy két tüske, kb belehegesztődött a történetbe szóval a meg sem próbálom így a procit betenni a lapba, szerintem be se menne, azaz nyilván nem... szóval nem a kisujjamból szoptam, hanem a garancia intézésnél a cég ahol vettem, egybehangzóan az Intel szervízzel, ahová ők is küldték, és akik visszaküldték, ezt állítják, hogy nyugodtan küldjem csak az Intelhez, mert lényegében tuti hogy cserélik szó nélkül (99% ugyebár az lényegében biztos).. én sem értem, de csinálom ahogy mondták... az a B terv, hogyha az Intel mégsem cseréli, akkor megyek rá nyilván az Asus-ra, akár fogyasztóvédelemmel is, hiszen ez egy drága proci, és a deszka hibája volt, hiszen az Asus, mint írtam, csont nélkül cserélte azt vadi újra... az Intelék viszont ezt 10 000 ft-ért intézik, mert ugye nem garanciális csere (hiszen tudjuk az alaplap volt hibás) hanem nem tudom mi... ilyen valami Intel jófejségi csere? Amúgy arról tudok hogy Intelék olyat jófej módon tényleg vállalnak, hogy tuning miatti megsülés csere...(most ilyen hülyén írom, de a lényege ez) tehát te főzöd-sütöd, robbantod szét az Intel procit a túlhajtással (ami azért ugye ma már nem könnyű) és barátilag cserélik egy újra.. talán eme akció keretén belül számíthatok a cserére vagy nem tudom, nem fejtették ki ennyire....
(igen egy helyen vettem az alaplapot és a procit!) -
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #3123 üzenetére
Eladó lesz a 1620-as.
Nem sokat ment nálam, csupán pár napot. Így használtam alapfeszen.A 1650 szerencsére ugyan ezt tudja. Még a fesz is hajszál pontosra ugyan az. 1.264v
Az 5 perces stress test bőven elég. Nem akarom hosszabb ideig kínozni a VRM hőfokok miatt. Látszik a képen is hogy 98 fokig jutott az 5 perc végére. És hát 3 venti van odaállítva. Majd kieszelek valami megoldást.
Egyelőre GTA5 órákig ment stabilan úgyhogy marad így. Játékok alatt amúgy sem ilyen forró a VRM.A memóriákkal még játszanom kell mert nem akarja a 2400-at.
1866-ig jutottam. Még szoknom kell az UEFI-t is.Csinálok egy GTA 5 bench-et, hogy legyen összehasonlítás azonos órajelen +2 maggal, aztán felteszek a W8.1 helyett egy W10-et és elkezdek barátkozni vele.
-
rup1u5
Topikgazda
-
dime27
őstag
válasz
totya1980 #3083 üzenetére
Majd még olvasgatok utána teszteket meg stb...megemésztem az árát magamban
Ma megjött a porszűrő kitt is a kuckómhoz pár kép arról illetve a szerelésről, vrm hűtést még át kell gondoljam, igy elég kezdetleges de most nincs erős kisebb ventim...gondolkodok azon h keressek emberkét aki tud gyártani hozzá esetleg vmi normálisabbat ami nem melegszik ennyire bitangul, szerintetek foglalkozik itt vki ph-n ilyennel?!
Pár kép szerelésről
illetve megjött ma dhl-lel a porszűrő kitt a házhoz (HAF-932) is
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
válasz
totya1980 #3064 üzenetére
Ééss már az uj konfigrol irok!Hát gyerekek már alaporajelen is veszettgyors...ez egy állat!
Vki le tudná irni h most alapórajelhez miket rakjak disabedre az alaplap biosaba h visszevegye az orajelet 3.6ghzről 1.2-re illetve a cpu feszt is csak akkor emelje ha az órajel is emelkedik?!
-
korion
senior tag
válasz
totya1980 #3074 üzenetére
tegnap éjszaka kaptam egy kékhalált (amit lga775 óta nem kaptam)
4.5ghz viszi,nem melegszik,de még nem szórakoztam komolyabban vele..
valószínű,h ez a lap volt az..(amit vittél volna)csak a srác visszaküldte a nagykerbe az elektromos zaj miatt én meg ráugrottam
(az P9X79 Asus-t elcsomagoltam rosszabb időkre!)
-
korion
senior tag
válasz
totya1980 #3071 üzenetére
Bocsánat még bennem él a csalódottság és az össze-vissza (ki-be)szerelés!(egy napig volt a gépben de a szerelés sok idő)
Egy márkára se lehet azt mondani,h szar(ezért Bocsi!)
Helkis : Az bizony szép eredmény!!
Szereztem egy Foxconn Quantumian1 lapot,néha van egy kis elektromos hang,vagy minek nevezik,de ép hogy csak elkezdem használni mikor belefutok ebbe (SecurityUtility)
(OFF) Hogy tudom leszedni a gépemből az SecurityUtility nevű agyhalált?2 napja szenvedek vele..
előre is köszi!kellemes hétvégét!
-
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2990 üzenetére
Korábban már emlitettem, hogy érdemes visszalapozni 2-3 évet a topikban és olvasgatni.
Sokkal okosabb lesz az ember.Több információt > kevesebb hozzászólásban szeretnék látni tőled! Innentől elkezdem törölgetni az ilyen, nulla információtartalmú hsz-eidet, mert szétbarmolják a topik átláthatóságát. Sajnos nem vagyunk sokan akik aktivak ebben a topikban. Legyünk igényesek a contentra amit mások arcába tolunk!
Azt tanácsolom, hogy kövesd az általánosan bevált formulát és ha sikerült bebootolni egy adott beállitáson akkor tesztelj Linx-el vagy Intel burn test-el vagy prime-al, fusson közben a RealTemp vagy CoreTemp és a CPU-Z megadott fülei is legyenek nyitva, hogy lássuk mivel van dolgunk.
Adok néhány példát innen a topikból amiket te is megtalálhattál volna ha visszaolvasol:
Próbálj meg kicsit összeszedettebben fórumozni és hamarabb fog érkezni a válasz is.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
totya1980 #2980 üzenetére
12V-os szűrőkondik olvadtak el. A táp tárlati árama miatt szikrázott, de a táp elintézte (elolvasztotta) a zárlatot. Azért működik a VGA, mert csak a 12V szűrés lett kevesebb (a cicergés is a kisebb szűrés eredménye lehet). Az adatlapon levő XFX Pro 750-es tápod van? Annak van ereje, egy ágon 12V-on kis időre 750W felett is lead, ha kell, nem csoda, hogy a zárlat nem maradt zárva.
HGyu
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2975 üzenetére
Nyugodtan megveheted a H100-at. Egy kényelmes 4.5Ghz-hez elég lesz az is. Viszont 04ahgy tanácsát mindenképpen fogadd meg a VRM hűtésével kapcsolatban! Nekem is kompakt vizes megoldásom van + egy 12-es venti a ház oldallapján tolja merőlegesen telibe a CPU-RAM-VRM részt. A VRM bordák így csak melegek és nem elviselhetetlenül forrók.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
totya1980 #2975 üzenetére
Szerintem a H100-at is megveheted. A komolyabb tuninghoz mindenesetre KAMELOT tanácsát kell megfogadni, de alapszinten a H100-zal is el lehet boldogulni. Azt kell tudni, hogy egy nagytoronyhoz képest nem jobb. Én azért preferálom még is, mert egy nagytorony hűtő nagy és nehéz, feszíti a NYÁK-ot és a CPU foglalatot, valamint a RAM-ok elhelyezése is problémás lehet.
Akármivel is hűtöd a CPU-t, egy dologra kifejezetten és külön oda kell figyelni: a CPU tápfeszültségellátó részleg hűtésére. A VRM mindig kapjon felülről lefelé, a PCB szintjéig ható légáramlatot!
HGyu
-
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2950 üzenetére
Akkor az a proci annyit tud.
le kell cserélni.
Legfrissebb 3.70-es bios van fönt nálam. Procim nem ES. Ezt is kitárgyaltuk már itt pár hozzászólással korábban. Egy Dell precision workstation-ből húztam ki. Az előbb linkeltem egy 5Ghz-en rohangáló E5-1650-et. Ami szintén nem ES. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2947 üzenetére
BCLK-t tedd manual-ra és kéne mennie annak 125-ön.
Leírtam itt már párszor hogy mire jutottam az enyémmel. Kezdésnek feltoltam a szorzót 43-ra és azon megy gond nélkül. Többet még nem volt időm vele foglalkozni. Majd le szeretnék elé ülni, játszadozni a feszekkel és belőni 4.5 - 4.7Ghz környékére. De már így is nagyon elégedett vagyok vele tekintve, hogy ingyen kaptam a procit és jelentős ugrás volt a Q9550 után.
Szerintem bátran megveheted a 1620v2-t, nem fogsz csalódni. Igazából én azon lepődnék meg ha lockos lenne. De a legrosszabb esetben is ha lock-os még mindig ott a max 39-es szorzó és a 125-ös BCLK oszt jónapot.
Legalább kitapasztalod az Extreme4-et és majd adhatsz nekem tanácsokat tuning ügyben év vége felé. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2943 üzenetére
Egyforma lapunk van. Nálam megy a BLCK és a szorzó állítás is E5-1620-al. Ha jól látom E5-1603-al próbálkozol. Ahogy nézem annál nincs turbo és lehet hogy ezért fix 28 a szorzó. Tudnál mutatni egy CPU-Z screenshotot róla? Azon elméletileg látszódnia kell hogy mettől-meddig állítható a szorzó.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
totya1980 #2917 üzenetére
Csak az ES - Engineering Sample Xeonok szorzózár mentesek. A kereskedelmi forgalomban kapható összes Xeon, kivétel nélkül szorzózáras.
(#2916) KAMELOT: "Ha a lapod bírja és a ram is akkor 2800Mhz mehet a ram!" Hogy is van ez? Nekem ez lenni nem egészen kerek, mondhatni új! Van egy GA-990FXA-UD7-em, és egy 3200-3500MHz-en valid, 3000MHz-en stabil PSC kitem. Ha ebbe a lapba teszek egy X4-645-öt, akkor fog menni a 2800? Azt a lap is és a RAM is bírja.
HGyu
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2912 üzenetére
E5-1620 = 3820.
E5-1620v2 = 4820.
E5-1650 = 3930.
E5-1650v2 = 4930.
Ritka de van még E5-1660 ami a 3970-nek felel meg nagyából. Aztán van még a 1680v2 ami nyolc magos de olyat csak "papiron" láttam még.Én nem babráltam feszekkel. Csak biosban feltoltam a szorzót 43-ra és kész is volt.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980 #2901 üzenetére
Én egy E5-1620-at hajtok benne gond nélkül. Mikor vettem a 3.20-as volt rajta.
Tedd fel a legutolsó 3.70-es BIOS-t.(#2903) totya1980:
Tedd bele a procit és próbáld ki. Mennie kell.(#2905) totya1980:
Eddig csak jó tapasztalatom van vele. Minőségi lap. A chipset venti még egyszer sem indult be még több órányi GTA 5 után sem, pedig úgy van beállitva hogy 50fok fölött induljon. Tuning is egyszerű vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged