Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

Topikgazda

Közben én is utána mentem a VRM1 hőmérsékletével kapcsolatos elképzelésemnek. Vagyis annak, hogy az alaplap hátulját kellene hűteni. Vettem egy 12-es Scythe slim házventit és vágtam egy hozzá passzoló lyukat a CM690 alaplap tálcáján.

Szerencsétlen ház már rommá van vagdosva. :DDD

A műanyag burkolaton is vágtam helyet a radiátornak meg a ventiknek.

Egész pofás lett. A két pull venti tetejére teszek még két rácsot és kész.
    Sajnos miután az egész project végére értem bebizonyosodott, hogy tévedtem. Nem igazán hozott észrevehető javulást a hátulra beapplikált 12-es scythe venti. :( Tehát nem ott kell hűteni és valóban a kis fekete borda alatt található a VRM1 és VRM2 is. A 20 fok körüli hőmérséklet különbség továbbra is meg van terhelés alatt. Idle-ben ez lecsökken pár foknyira. Ezért aztán fogtam egy 8centis ventit és kábelkötegelővel felfogattam a ház tetejére. Nagyon jól sikerült! Pont a borda fölött van, fél centire stabilan.

Leszabályoztam 5500rpm-ről 2200-ra így hangja sincs. A oldallapi 12-essel kombinálva már egész jó.
    Így 10-15 fokot esett végre játék alatt a VRM1 is de stress test alatt továbbra is eléri a 90-et.
    Azt hiszem kénytelen leszek legyártatni egy robusztusabb bordát a VRM-re amire akár venti is fogatható.
    Jelenleg így néznek ki a hőfokok miközben GTA 5 fut.

Új hozzászólás Aktív témák