Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
ShadowLord #1274 üzenetére
A chipset egyébként nekem is naon forró..
Télleg: amit én megpróbáltam (és nagyon bevált) hogy nem ''eredeti'' drivert rakok fel, hanem úgymond ''Z-Tweaked'' drivert. Azzal nekem több, mint 100 pluszpontot hozott...
Egyébként sztem maga az alaplap alapból nem lassú, mert [link] itt sikerült elég szép eredményt elérnem.
Én egyenlőre új, ilyen Z-tweak-ed (ha benézel a 6600GT topicba, ott van az első hsz-ben amit én használok, az naon baba) és a legújabb nforce4 drivert ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest