Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
válasz
halhatatlan #11798 üzenetére
Ok köszi,
Viszont 670 volt a régi karim 770 az új ezt kéne kiszolgálnia az i7 870 nek ha bírja....
4,2 GH en milyen feszeket adtál neki? -
slloyd
senior tag
Srácok!
Voltam a gtx 670/770 topikba is és mivel azokat a válszokat kaptam,hogy proci limitem van ide is leírom a problémám hátha találunk rá megoldást platformváltás nélkül.
Nos a problémám az ,hogy a régi gtx 670 gigabyte oc ém szinte ugyanazzokat az fps eket hozta heaven-ben mint az úg gtx 770 Jetstream 4 gb om.....
A procim tegnap óta stabil 4Gh en van max 64 fokon.
Ugyan feltornáztam az fps eket,de másnál gtx670 el ujabb generációs i5 el több fps t kap mint én 770 el
Ti mint ezeknek a proci felhasználóknak a tippjeitek nektek is az lenne hogy proci limitem van?
Ha igen akkor egy i7 870 megrángatva segítene?
Mart az még beleférne a költségvetésembe amit gép összedobásra szántam.
Végül: mi az i5 750 max órajele amin még stabil 4.2 4,4 Gh?
Illetve az i7 870 stabil max órajele érdekelne még..... -
-
slloyd
senior tag
válasz
Speed® #11792 üzenetére
Hát azt nem mondtam,hohy egy Noctua nh-d14 szinten teljesítő léghűtő ezért kerül csak a negyebébe,felébe.
Viszont csak 6-8 C marad le tőle.
Nekem tökéletesen megfelel
Amugy tesztek alapján még a ninja 2 is jobban hűt mint a frezer 13.
Felőlem mindenki azt dob a procira amit akar csak ne a gyári hűtő legyen rajta tuningkor mert az iszonyat hangos volt..... -
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #11793 üzenetére
Úgy tűnik nem vagy tisztában a hőcső elvével. Azért tart itt a technika, mert elérték a határát..csodák innen nincsenek. Amíg ki nem találják, hogy szállítható/miként adható le a hő gyorsabban, addig marad is a szint.
-
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #11791 üzenetére
Némileg közbeszól a fizika..hogy férnének el? Nyilván azért vannak így jobb híjján, ezzel egyébként alaposan rontva a hatékonyságon. Nem mondom, hogy rossz hűtő, de bőven akadnak jobbak is, egy feleekkora Brocken bucira veri pl.
-
CirrMee
addikt
válasz
halhatatlan #11783 üzenetére
AC Freezer 13 nálam simán megcsinálja.
-
slloyd
senior tag
válasz
halhatatlan #11787 üzenetére
-
slloyd
senior tag
Ilyen szép lett a végeredmény
-
slloyd
senior tag
válasz
halhatatlan #11784 üzenetére
Hali,
Sajnos linket nem tudok adni mert telóról vagyok ,viszont a pontos típusa a hűtőnek: Scythe ninja 3. rev. b2.
Azt még hozzá kell tennem,hogy a biosban a ventifordulatot normalról sillentre állítottam.
Így produkálja ezeket a hőfokokat.
Én nagyon elégedett voltam mindig is ezzel a hűtővel nem véletlenül ez a negyedik db. amit vettem.
Én az eddigi összes saját építésű számítógépemben ezt a típust használtam.
Amd phenom 2 955 től az fx 8350 ig amd fronton és most i5 750 -en is hellytáll.
Nem utolsó sorban szerintem az eggyik legszebb hűtő is -
slloyd
senior tag
Na, rajta is van a ninja
Max terhelésen 58c a proci 3,8 gh en...
Egyébként mekkora az a fesz/hőfok amit még a proci úgymond károsodás nélkül hosszabb távon elvisel?
A bios-ban a feszeimet kéken írja még a lapom a sárga narancssárga gondolom már necces... -
-
-
CirrMee
addikt
válasz
slloyd #11777 üzenetére
Mivel minden procinak más tulajdonsága van ilyen téren, nem lehet azt mondani, hogy tuti az én beállításommal jó lesz a tied.
Viszont így elsőre soknak tűnik, nálam 4GHz -es beállítással sem kellett ekkora kakaót adni.
Saját adataim:
4GHz
CPU: 1.28725V
IMC: 1.17500V3.6GHz
CPU: 1.13750V
IMC: 1.16875V
Asus P7P55D, csak ezekhez kellett hozzányúlni. 3.6GHz -es órajelet viszont inkább 200 -as BCLK -val toltam 16x szorzóval.SpeedStep kikapcsolásának amúgy mi értelme van? Általában örül az ember, ha valahol le tud csippenteni a fogyasztásból, nem az a normális, hogy valaki szánt szándékkal többet akar zabáltatni.
-
slloyd
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy ASUS P7P55D-E lapom i5 750 procival.
A kérdésem az lenne hogy a linkelt videó alapján
A feszültségek nem-e sokak?
Nem nagyon értek az intel oc-hez.... -
CirrMee
addikt
válasz
kicsiultra #11772 üzenetére
Az esetünkben az amit írsz, az az "ideális" max hőmérséklet, már azt feltételezve, amit a szenzorok nekünk mutatnak. Hosszú távon én sem használnám úgy (azért van a Freezer 13 -as a 'rocesszoron), rövid távon viszont nem fog az tönkremenni, pont amiatt lépett nála is működésbe a termikus megfutás elleni védelem.
Másrészt ha lesz is olyan játék, az sem fogja annyira befűteni, mint a prime95. Pont azért futtatjuk, hogy ha ezt kibírja (stab & hő), ennél már csak jobb (hűvösebb) lehet később, a napi használatban.
-
CirrMee
addikt
válasz
halhatatlan #11773 üzenetére
3dMark szerint nálam sem segít az a +400MHz (főleg fizikai score), de játékok alatt, más tesztek alatt érzékelhető - azért is nem veszem vissza 4GHz -ről.
-
halhatatlan
aktív tag
-
kicsiultra
tag
válasz
halhatatlan #11770 üzenetére
Hivatalosan max 72fok a működési hőmérséklete ennek a procinak. Ezt vedd figyelembe. Ne szenvedtesd 80-90 fokon
-
CirrMee
addikt
válasz
halhatatlan #11770 üzenetére
Ha van nálad Aida64, lődd be az Eszközök / Rendszer stabilitásteszt alkalmazást. Azon belül figyeld az alsó diagramon, kitér e a zöld színnel jelölt CPU throttling mérő. Ha igen (tippem szerint fog), akkor az van, hogy túlhevül a processzor/mag, és annak szakaszos lekapcsolásával próbálja magát védeni a túlmelegedés ellen (laptól függően valahol 90-100°C körül lép működésbe a védelem, nálam 95-96°C körül szokott anno, a gyári hűtővel).
Nem elég oda a jelenlegi hűtő. Annak a hőmérsékletnek csúcson is illene max 70-80°C körülre kerülni, és nyáron, nem pedig most, amikor átlag 8-10°C -al kisebb a szobák hőmérséklete.
-
halhatatlan
aktív tag
az miért van hogy valami vissza veszi az órajelet 1800-ra prime95 alatt 4200-ról, mikor eléri a 90 fokot a proci?
utánameg ujra visszateszi 60fok nál? -
halhatatlan
aktív tag
-
CirrMee
addikt
válasz
halhatatlan #11761 üzenetére
Passz, mivel mérni ugye nem tudjuk.
Ha nem mész velük 1.65V fölé, nem lesz gondjuk, még ha kézrátétellel melegnek is tűnnek. Ha meg alatta leszel (mint az én esetemben), langyos, max nyáron kicsit melegebb, de nekem így is hűvösebb, mint a gyári 1333/1.65V beállításokkal. -
CirrMee
addikt
válasz
halhatatlan #11759 üzenetére
Nálam valami Kingston, de a párom (AMD -s, Phenom II mellé) gépébe szánt Kingmax, Kingston modulokat is ebben próbáltam először. Akár volt rajta hűtő, akár nem, mindegyik ment ezek közül (legalább) 1600 -on. A Kingston modulokra mind 1.65V volt írva, de úgy igencsak melegedtek.
A korábbi Kingston moduljaim mentek amúgy 2000 -es tempóval is, 10-10-10-27 időzítéssel, 1.65V vagy felette picivel.
-
CirrMee
addikt
-
halhatatlan
aktív tag
asszem valami 1.35volt felé stabil volt! de tényleg eléggé melegszik, pedig nekem nem a gyári hűtő van, hanem egy faintos cooler master! és mégis melegedik. Ja persze ez a 4000 ezres órajel mellé járt!
Most enyém úgy áll, belőttem 3400-ra 1.200 volt-al, aida és cpu-z is 1.192 voltot mutat még Prime95 alatt is, de persze a qpi-link 2500 körül,és a cpu diferenciált beállítottam 700mv-ra! A ramok 1600mhz, 1333helyett 1.7 voltal 9.9.9.24 CL ben.a hőfokok idle alatt 25-28c-os szobában 38-45c-ig! -
válasz
halhatatlan #11750 üzenetére
Tegnap ranyomattam 170x20-ra es adott neki a lap 1.4 v-ot, mondom atya isten. Levettem 1.2-re, ugy siman futott a teszt, de elegge melegedett a gyari hutovel, lehet leveszem 1.1-re, nalad kb hogy ment a proci, milyen orajelen es feszekkel?
Tudom minden processzor mas, csak hogy kb hogy induljak el.
-
NoiZz
tag
hali, van egy p7h55 m alaplapom benne egy i5 - 760 cpuval és 4gb kingmax 1333as ramokkal, milyen beállításokkal lenne érdemes húznom és mit várhatok ettől a nem túl acélos laptól?
-
válasz
halhatatlan #11748 üzenetére
Hali!
Koszi, kiprobalom! A qpi link az milyen szorzoval/orajellel menjen?
-
halhatatlan
aktív tag
-
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #11744 üzenetére
i5el ~semennyire. i7 OChoz már nem árt, ha több ágon megy be a delej pl.
-
halhatatlan
aktív tag
az lenne a kérdésem, hogy mennyibe befojásolja a lapon az eatx csatlakozó ha csak az első négy pint tudom csatlakoztatni?
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11742 üzenetére
Az, hogy mennyit állítasz be feszre, nem jelenti azt, hogy terhelve is annyi, hisz droppol a lap, ha nincs értelmes LLC. Szóval annyit adj neki, amennyi ahhoz kell, hogy feljebb menjen. Nálam 1.225 kellett LLCvel is. Nem tudom, a szorzót miért nem viszi feljebb nálad..igaz, más lapom volt, ASUS P7H55M. Most egy Biostart szereztem a Xeon alá, de a proci még úton..i3mal be sem pöcköltem a gépet, mert nem megy az ECC RAMokkal..kellett nekem eladni a 750et :S
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11740 üzenetére
Akkor ott valami turpisság van. Szorzót hagyd auto értéken, nekem úgy ment szépen felfelé 24ig 167 BCLK mellett. Procifesz feljebbállításával nem kell mást piszkálni ezen a szinten. Ha nincs húzva a 7870, jó így is, OC mellett azért kell a proci alá..szóval ha tudod hűteni, nem árt a 4GHz pl. RAMokon is lehet többnyire húzni (pl. 1600ra), de persze tesztelendő, ill. sok előnnyel nem jár, szóval sokat nem kell vele görcsölni.
-
Rison77
senior tag
válasz
Speed® #11739 üzenetére
Megnéztem, ugyanúgy csak 21x szorzóval viszi 3,5 Ghz-en. Ha a proci alapfeszt feljebb viszem, kell még mellé állítani valamit?
Egy 7870 mellé elég lenne ez az órajel, vagy kellene még feljebb menni? Illetve ha feljebb tolom 200 BCLK-ra, akkor a ramoknál csak a 6-os szorzót tudom használni(6-8-10 szorzókat engedi fixen) ami 1200Mhz-et eredményez, ilyenkor észlelhető valami lassulás? -
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11738 üzenetére
Akkor a QPId effektíve 6Gn megy. Visszaveheted a szorzóját, ha úgy érzed, ettől instabil. Viszont szinte biztos, hogy a fesz kevés, állítsd azt feljebb, 1.2V környékére. A 21es szorzó 4 magra vonatkozik Turbonál, 3 magon 22, 2vel 23, 1el 24. Így jön ki a 4GHz, amit mondtam. Nézd meg SuperPIvel pl., az 1 szálon terhel.
-
Rison77
senior tag
válasz
Speed® #11737 üzenetére
QPI órajele nálam most 3.01 Ghz, legalább is amit a cpu-z kiír, ha a turbó felviszi 3,5 Ghz-re 21x szorzóval akkor 1.168V-ot kap a proci. A BCLK-t manuálisan állítottam be 167x20-ra, amiből kijött a 3,3Ghz viszont a turbo-val nem számoltam de megmaradt, és az mozgatja 21x szorzóig amit 167-el 3,5 Ghz-ig bírja. Tehát akkor a 3,5 Ghz csak egy szálon van?
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11736 üzenetére
167 BCLKval 3.5GHz 5 szálon van, Turbo felviszi 4GHzre 1 szálon. RAMot nem piszkálja, az annyi fixen, amennyire beállítod osztóval. QPI órajelet érdemes visszatenni, ha instabil, nálam 5.33GHzre volt állítva és elég volt a procinak 1.2V. Auto feszt nem érdemes erőltetni, mert jellemzően sokat ad.
-
Rison77
senior tag
Üdv.
I5-750-es proci most jelenleg 3,3 Ghz-en van turbó moddal, ami 3,5-ig viszi fel, 167x200 BCLK, ramok 167x8. Viszont a feszültségeket teljesen auto beállításon hagytam. Kb 2 napig semmi baja nem volt a rendszernek most kékhalálozik, és a linx is 6 perc után error-t dob. A turbo móddal ilyenkor a memória órajeleket is viszi magával? Lehet azt lehet a probléma? Asrock p55 pro a lap, 4x2 1333Mhz-es geil ramokkal. Körülbelül 3,5-3,6Ghz-en szeretném stabilan futtatni, de a gyári memória órajeleket sehogy se tudom kihozni. Melyik lenne a legmegfelelőbb kombináció hozzá? -
halhatatlan
aktív tag
válasz
kicsiultra #11734 üzenetére
már probáltam, de nem stabil!
de viszont ha auto feszen hagyom akkor stabil, csak sok! -
kicsiultra
tag
válasz
halhatatlan #11733 üzenetére
Nekem 1,28 alatt nem volt stabil a 200x20 és másnál is 1,28-1,32 körüli értéket láttam. Azon a feszen 3,6-3,8-ra próbáld belőni
-
halhatatlan
aktív tag
Lenne egy kérdésem!
Ebben a lapban asus p7h55m-pro a IMC-T 1.20v ig engedi max, az elegendő a stabil 4000mhz-hoz?
vagy mien beállítást használjak, hogy stabil maradjon? Ja és a memo-kat mien értékeken érdemes hagyni 1600mhz-beállítás melett? -
halhatatlan
aktív tag
-
-
Speed®
titán
válasz
Rison77 #11724 üzenetére
Nem akkora zsákutca azért..egy 4Gre belőtt i5 simán hozza a 2500 Sandy tempóját, lehet mellé komolyabb VGAt is tenni. Ráadásul mint az elmúlt időszakom tapasztalatai mutatják, unbuffered ECC RAMmal olcsón lehet sok RAMot bepakolni..nem hátrány.
Ha felhúzod és teszel mellé egy 7870/660 kategória VGAt, sokáig jó még -
Rison77
senior tag
válasz
Speed® #11723 üzenetére
Köszönöm a választ, tehát azt mondod, hogy ha felhúzom mondjuk ahogy írtad 3,5 Ghz-re, akkor ott már a 6870-es visszafogná? Igazából már nagyon nem akarok rá "túlköltekezni" sajnos anno elhamarkodtam a gépvásárlást és beleestem ebbe az 1156 zsákutcába, lassan alapjaiban szeretném az egészet cserélni. A videókártyát egy fél éve cseréltem 5770-ről.
-
Rison77
senior tag
Üdv.
Egy 2009-ben összerakott konfigomban egy i5-750 muzsikál mindenféle tuning nélkül gyári hűtővel. Azóta minden cserélődött kivéve a proci-alaplap párost, jelenleg 4x2 giga ddr3 1333Mhz cl7-es geil ram van mellette, egy gigabyte 6870-el. A kérdésem az lenne, hogy ha kicsit meghúznám a procit az hozna valami észrevehető gyorsulást? Esetleg gyári hűtővel meddig bírná? Most terhelés alatt 40 fok maximum,. Igazából csak akkor szeretnék rááldozni, ha tényleg észrevehető lenne a gyorsulás. -
j0zsef
tag
Hali, jelenleg az i3 530-as procimat 3,75 Ghz-en hajtom 24/7. Szerintetek, ha kikapcsolom a HT-t, és megrángatom ~4,5 Ghz környékére, akkor jobban "kihajcsae" a 280X-emet?
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Barátom szeretne i5 760-at venni (Asus P7P55D alaplappal). Korábban ez a CPU az eladó szerint stabilan ment 3,8GHz-n, szóval ő is hasonló órajelen szeretné majd használni. Szerintetek mennyire lenne elég a HD7970 mellé (fullHD felbontásban játszik)? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Speed® #11712 üzenetére
ja, i5-760 nalam 3.52re huzva evett kb 100Wot, az kevesebb, mint a jelenlegi i7em alapon.
4.0 tippre meglett volna 140-150 alatt.
6 fazissal meg elfogadhato fethutessel es nemi legaramlassal a fetek korul azert 160-180W meg oke, 12 meg laza tulmeretezes.
--
tápra nem tudom, anno q6600al láttam 175Wos fogyasztást is, lazán vitte az FSP500GLN.
-
Speed®
titán
válasz
CirrMee #11711 üzenetére
Nekem is ment ebben a 20x200, csak a mostani LP hűtőm nem bírja
Nem kell túlspilázni, egy ilyen "gagyi" lap is elbírja az <1.3Vot VRMből..
Anno i7-860at is toltam hasonló lappal, na ott azért már voltak bajok
Alapon semmi gond nem volt, de 3.6GHznél megállt a lap tudománya :SEgyébként nem tudom milyen tápokról van szó, de komolyak lehettek..
Azért ha egy táp nem tud kiszolgálni 10+At a proci felé, ott van gond ;p
Jelenleg egy 300as TFX Seasoniccal hajtom a gépet, ez 21A/12Vos pl. -
CirrMee
addikt
válasz
Speed® #11710 üzenetére
Na ez viszont minden csilicsáré turbótrükk nélkül nyomja a 4GHz -es frekit, az összes maggal (ment 4.1GHz -en is a jelenlegi procival, csak azt már a Freezer 13 -asom sem tudja normálisan hűteni nyáron pl prime95 alatt).
Ami 750/760 ebben ki lett próbálva, mind ment 4GHz -en (200x20), nem egy volt közülük, ami más vasban pont a "teljesen mindegy milyen" tápolás miatt nem volt képes erre. Egyedül a i7 8x0 -as szériával kapcsolatban nincs (saját) tapasztalatom ezzel a lappal, pedig azt is megnéztem volna.Mellesleg nem állítottam, hogy az 1.3V -os feszültséghez csodalap kell. A papír (ígéret) sok mindent elbír, még azokat a leégett tápokat is, amiket a felpörgetett procim nyírt ki anno. Papíron azok is elégségesek voltak, gyakorlatilag meg szépen megdöglöttek.
-
Speed®
titán
válasz
CirrMee #11709 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy a 760ak többnyira 1.25-1.3V között mennek 4Gt. Ahhoz nem kell csodalap..max azzal lehet gond, hogy nem bírja teszemazt 20x200on, csak 22x182ön. De a végeredmény ugyanaz és nem valószínű, hogy ne tudná meghűteni.
Nekem egy kis csenevész P7H55-Mben van a 750, 3.5GHz/1.2Von használom, de egészen 4Gig megy a Turbo miatt, persze csökkenő szálszámmal. -
CirrMee
addikt
válasz
cynric #11707 üzenetére
A 4GHz -ig húzáshoz kell mint írtam az is, hogy a vas ne álljon az útjába. Azon a tempón eléggé zabál már a proci (azért kell a hűtés is), és kell valami, ami meg is tudja tápolni.
Lásd saját vas:
Tied vas:
Nem vennék rá mérget, hogy azzal a vassal össze fog jönni a 4GHz, de ugye próbálkozni kell. Másrészt valamennyit biztosan lehet felfelé csavarni rajta.
-
Speed®
titán
válasz
CirrMee #11706 üzenetére
Valahol olvastam már, hogy P55 van nála. Azzal elvileg nem lesz gond, 180 körüli BCLK ujjgyakorlat. Én H55ben használtam anno a 860at is 200on, ill. a mostani is megfutja, igaz, nem annyin járatom, mert nem tudom lehűteni a procit, de ez egyéni, LPmATX környezet miatt.
cynric
Én a helyedben nem költenék annyit hűtőre, de ha hosszútávú befektetés, lelked rajta. 10 körül azért már jó megoldások is vannak, szét kell nézni. Dizájnra van itt egy 9900as Zalman, ez jópofa és nem is rossz hűtőVagy picit olcsóbban kaphatsz egy kiváló Brockent, alkudj
-
cynric
tag
válasz
CirrMee #11706 üzenetére
Konfig: i5 760, ASUS P7P55LX, KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX, CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CMZ4GX3M2A1600C9, CHIEFTEC CTG-500-80P 500W , MSI R9 270X Hawk 2GB.
Úgy néz ki, hogy olyan 4Ghz-ig fogom húzni az i5 760-at. Hűtőt keresek rá, keret 11k (+-1). Legyen LEDes, max 16.5cm magas, 12,5cm széles és ilyen 10,3cm hosszú. A Tt Contac 39-et néztem ki, ahogy már mondtam. Bekérdeztem másik fórumon is közben, még nem gyütt válasz.
-
cynric
tag
válasz
Speed® #11703 üzenetére
Köszi! A belinkelt ventikkel meglehetne közelíteni a 4Ghz-et? Vagy ahhoz valami komolyabb kéne? Feltéve, ha minden más feltétel stimmel. Újonnan pont ezt néztem ki. Gondolom ez hasonló.
-
cynric
tag
Sziasztok! Előre is elnézést a buta kérdésekért. Most van egy i5 760-am pár hónap múlva veszek egy i5 4440-et. Elvileg tudok olyan hűtőt venni ami mind a 2-re jó ugye? A mostani procit lehet húznám egy picit, az újat nem.
Mekkora az az összeg, amiért már érdemes lecserélni a gyári hűtést? (4 éves a 760) Ilyen 5 ezer körüli keret lenne rá, azokkal mennyire szabadna húzni ezt a procit kb? (sose tuningoltam)
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Speed®
titán
válasz
HornedReaper #11700 üzenetére
Akad azert..viszont jellemzoen tularazott formaban. Az utobbi 2 honapban 4 lap ment at a kezeim kozott, mindet itt vettem HAn..
Amugy milyen az az Intel? Hatha tudok ra ajanlani valamit ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest