Hirdetés
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem, nem lehet neki. Kulon fel van tuntetve Real Bench honlapjan is, ha jol emlekszem. Alapon lehet, meg turboorajelen is. 4.5GHz-n nem lehet. A 8 magos az nem 6 magos, foleg nem 4.
De javallom, probald ki. Vegy egy 5960X-et, huzd fel 4.5GHz-re, es benchelgess vele 8 orat. Majdnem garantalom, hogy utana gondod lesz a procival.
De akkor itt van meg egyszer a cikk, pont ROG overclocking guide."Users should avoid running Prime95 small FFTs on 5960X CPUs when overclocked. Over 4.4GHz, the Prime software pulls 400W of power through the CPU. It is possible this can cause internal degradation of processor components."
Es akkor ezt zarjuk. Aki ilyen fetisiszta, az csinalja, en mar kinottem belole. A stabilitast lehet normalis programokkal tesztelni, hosszutavon. Az elozo 5960X-emmel nem lottem egy darab IBT meg ahhoz hasonlo teszteket. Cinebench utan emeltem a feszen 1.6v-ra, majd ugy hasznaltam jo par hetig, mindenfele problema nelkul.
A 8 ora egyebkent is butasag, mar bocsanat. A Haswell -nek is eleg volt a 20 perc sima IBT. Foloslegesen kinozzatok a procikat, ami a 4-6 magosok eseteben meg igazabol nem vesz el sokat a kondiciojabol, ellenben mint a cikk alapjan is lathatjatok, a 8 magos kicsit mas vilag, es magatoknak okoznatok vele anyagi kart.
Google -on is ra lehet erre keresni, eleg sok forumon volt tema, hogy degradalt az 5960X a prime utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejlesztői traileren a MOUSE: P.I. For Hire
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest