- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Kivettem az alaplapi gombelemet, vártam 15-20 percet, aztán csak egy RAM modult hagytam bent, minden USB és SATA kábelt lehúztam és gondoltam kihúzom a VGA tápkábeleit is. Elindult a gép, de amikor úgy próbáltam, hogy a VGA tápkábeleket visszadugtam, akkor megint semmi. Eközben természetesen továbbra is le volt húzva minden SATA és USB. Gyorsan elővettem egy elfekvőben levő GT 520-as kártyát, hogy megnézzem azzal indul-e. Indult. Sőt, visszaraktam az alaplapra az SSD-t és a GT 520-szal a Windows is ment. Úgy néz ki, hogy mégsem az alaplap a ludas, hanem a videokártya. Holnap a másik gépemben is megnézem a GTX 970-et.
Még egyszer köszönöm szépen ffodi a segítséget!
Jelentkezem a fejleményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest