Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este az adatlapomon részletezett X99-es gépem hirtelen leállt, mintha áramszünet lenne. Utána hiába próbáltam bekapcsolni, nem sikerült. Az előbb kipróbáltam egy másik táppal, amiről tudom, hogy működőképes, de sajnos azzal sem indult. Az alaplapon két LED világít, amikor a tápegység be van dugva a kobnektorba és a hátlapi kapcsolót is bekapcsolom. Ez a két LED az alaplapi bekapcsoló- és újraindítógombé.
A gépben alapból használt tápom teljesen passzív, ezért induláskor és leálláskor hallat egy kapcsoló hangot. Azt most is hallom, amikor megpróbálom elindítani a gépet. Saját magam még annyit tudok tenni, hogy ezt a tápegységet kipróbálom egy másik gépben, de sajnos az alaplapot nem tudom másik processzorral megnézni, hogy működik-e és másik LGA 2011-3-as alaplapom sincs elfekvőben.
Van valakinek valami ötlete, javaslata? Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest