- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Megtaláltam elásva a kutyát
Az volt a gond, hogy a CPU Core Ratio-t Auto-ra állítottam, így nem volt hajlandó boostolni. Átraktam All Sync Core-ra, majd ott a szorzót Auto-ra már működött. Ha ugyanígy állítom az XMP 3000-re, akkor a 125-ös CPU Strap és CPU BCLK miatt 4 GHz-ig boostol 1,224V mellett, de azt meg nem tudom biztonságosan hűteni. Főleg így ebben a kellemes melegben a lakásban... Nyilván ha több lesz a tapasztalat, meg idő arra hogy reszelgessek, kevesebb fesszel is beérné szvsz.Csináltam Aida Ram benchet és durva különbségek vannak 2400, 2800 és 3000 között, hiába a magas késleltetés értékek.
Valaki erősítsen már meg abban, hogy jól emlékszem e arra, hogy az X99 rendszerek a 125-ös strap és BCLK értékeket nem szeretik hosszú távon. Nem akarok visszakeresni most a topikban, gyerek is épp ugrál az ölemben. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- HBO Max
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az volt a gond, hogy a CPU Core Ratio-t Auto-ra állítottam, így nem volt hajlandó boostolni. Átraktam All Sync Core-ra, majd ott a szorzót Auto-ra már működött. Ha ugyanígy állítom az XMP 3000-re, akkor a 125-ös CPU Strap és CPU BCLK miatt 4 GHz-ig boostol 1,224V mellett, de azt meg nem tudom biztonságosan hűteni. Főleg így ebben a kellemes melegben a lakásban... Nyilván ha több lesz a tapasztalat, meg idő arra hogy reszelgessek, kevesebb fesszel is beérné szvsz.