Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Azt hiszem haldoklik az alaplapom. Tegnap játék közben elkezdett kékhalált dobálni a gép... mondom biztos AI Suite kinyírta... de nem! Friss eredeti pendrive-ról telepitett Win10 1 perc után kékhalál... először RAM-okra gyanakodtam, de memtest86 szerint rendben voltak. Akkor talán az új SSD.. de nem, másik SSD-re friss rendszer, kékhalál.. most ott járok, hogy vagy a processzor hibás (nem nagyon hinném, mert akkor a win setup se menne le) vagy az alaplap (inkább erre tippelek!).
Most már ott járok, hogy a memtest86 sem jön be, csak kék képernyő a helyére. Két RAM-ot próbáltam egyesével, boot és kékhalál...
Szarul néz ki a helyzet! Ti hogy folytatnátok? Kezdek kifogyni az ötletekből, a gép meg kellene sürgősen (munkára).
EDIT: BIOS update megvolt, akkor is. Most downgradeltem a gyárira, innen küzdök tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest