- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Azt hiszem haldoklik az alaplapom. Tegnap játék közben elkezdett kékhalált dobálni a gép... mondom biztos AI Suite kinyírta... de nem! Friss eredeti pendrive-ról telepitett Win10 1 perc után kékhalál... először RAM-okra gyanakodtam, de memtest86 szerint rendben voltak. Akkor talán az új SSD.. de nem, másik SSD-re friss rendszer, kékhalál.. most ott járok, hogy vagy a processzor hibás (nem nagyon hinném, mert akkor a win setup se menne le) vagy az alaplap (inkább erre tippelek!).
Most már ott járok, hogy a memtest86 sem jön be, csak kék képernyő a helyére. Két RAM-ot próbáltam egyesével, boot és kékhalál...
Szarul néz ki a helyzet! Ti hogy folytatnátok? Kezdek kifogyni az ötletekből, a gép meg kellene sürgősen (munkára).
EDIT: BIOS update megvolt, akkor is. Most downgradeltem a gyárira, innen küzdök tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő