- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #2657 üzenetére
Nekem a Gaming 9 BIOS -a nem tetszett. A Gigabyte UEFI resze sem tetszik, nem talalok semmit sem. alapbol classicbol csinalok mindent, ugy nagyon rendben van. Asus -e nalam a legjobb, de lehet csak azert, mert ahhoz szoktam hozza az evek soran.
hpeter10: Nem ertem mire gondolsz.
Marmint a feszultseg hatarokkal kapcsolatban? Mert van par leiras ide is, OC guide -al. Ott fel van az is tuntetve, mik a maximum ertekek. Persze a kozonsege ennek a platformnak sokkal kisebb, ellenben az OC itt sem nagy was ist das, ha tudod, mihez kell nyulni. Aferenczi pl. mindent auton hagyva siman kuldte a cuccot 4.7GHz-ig, es meg csak tul sem feszelte magat. En is megprobaltam, es auto ertekekkel is rendben van, egybol indul, stabil is. Csak magasabb uncore/memoria orajelnel kell vacakolni, meg ha maximalista vagy, akkor a masodlagos idozitesekkel kell jatszani kicsit. Szoval nincs nehezseg, anno az Gaming 9 -el is gyerekjatek volt az egesz, csak ertelemszeruen ott mindenbol egy kicsit magasabb fesz kellett, mint most, meg az oc socket hianya uncore orajelben visszanyalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest