Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz MiklosSaS #2657 üzenetére

Nekem a Gaming 9 BIOS -a nem tetszett. A Gigabyte UEFI resze sem tetszik, nem talalok semmit sem. alapbol classicbol csinalok mindent, ugy nagyon rendben van. Asus -e nalam a legjobb, de lehet csak azert, mert ahhoz szoktam hozza az evek soran.

hpeter10: Nem ertem mire gondolsz. :U Marmint a feszultseg hatarokkal kapcsolatban? Mert van par leiras ide is, OC guide -al. Ott fel van az is tuntetve, mik a maximum ertekek. Persze a kozonsege ennek a platformnak sokkal kisebb, ellenben az OC itt sem nagy was ist das, ha tudod, mihez kell nyulni. Aferenczi pl. mindent auton hagyva siman kuldte a cuccot 4.7GHz-ig, es meg csak tul sem feszelte magat. En is megprobaltam, es auto ertekekkel is rendben van, egybol indul, stabil is. Csak magasabb uncore/memoria orajelnel kell vacakolni, meg ha maximalista vagy, akkor a masodlagos idozitesekkel kell jatszani kicsit. Szoval nincs nehezseg, anno az Gaming 9 -el is gyerekjatek volt az egesz, csak ertelemszeruen ott mindenbol egy kicsit magasabb fesz kellett, mint most, meg az oc socket hianya uncore orajelben visszanyalt.

Új hozzászólás Aktív témák