Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hatalmas, de nehol szamit az a nuansznyi is. Nekem a 0.064v -os elteres magasabb orajelen elegge megrenditonek hat. Meg ugye azt sem kell elfelejteni, hogy a Champion ara kozel a fele az RVE-nek.(mikor en vettem, akkor £184 vs £351)
Egyebkent biztosan javitottak rajtuk, az elso szerias Rampage -ek doglottek, es hasznalhatatlanok voltak. Azota nem hallani ilyen problemakrol, szoval legalabb ezt kezeltek az uj rev-el.mod: Azert lett volna jo osszehasonlitani a ket lapot ugyan azzal a cpu-val. De nem ment bele, azt mondta, nem rakja a cpu -jat ilyen fapadba, mint a Champion. Amikor meg felajanlottam a sajatomat, akkor az volt a valasz, hogy az mar benne volt a fapadban, nem rakja bele a Rampage -be. Pedig erdekes lett volna megnezni, meg legalabb o is latott volna uber 8 magost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest