- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hatalmas, de nehol szamit az a nuansznyi is. Nekem a 0.064v -os elteres magasabb orajelen elegge megrenditonek hat. Meg ugye azt sem kell elfelejteni, hogy a Champion ara kozel a fele az RVE-nek.(mikor en vettem, akkor £184 vs £351)
Egyebkent biztosan javitottak rajtuk, az elso szerias Rampage -ek doglottek, es hasznalhatatlanok voltak. Azota nem hallani ilyen problemakrol, szoval legalabb ezt kezeltek az uj rev-el.mod: Azert lett volna jo osszehasonlitani a ket lapot ugyan azzal a cpu-val. De nem ment bele, azt mondta, nem rakja a cpu -jat ilyen fapadba, mint a Champion. Amikor meg felajanlottam a sajatomat, akkor az volt a valasz, hogy az mar benne volt a fapadban, nem rakja bele a Rampage -be. Pedig erdekes lett volna megnezni, meg legalabb o is latott volna uber 8 magost.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest