Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
válasz
westlake #246 üzenetére
Nálam 4400 1,3v fesz kell ,de ez azért erősen lap és beállítás függő is , nem csak a chipen múlik..
Előző asrock fatality killerben gyári tuningal vitte a 1,3v feszen a 4400at úgy ,h nem finomhangoltam a lapot.. az msivel meg majd meg döglöttem ,h stabil legyen végre.. ez sokkal komplexebb, nehezebb lap.. több tudással ,de több szopással is..
Kicsit laikusabb az ember, akkor nem ajánlom neki ezt a típust, de a tudása és az arzenál amivel fel van szerelve, az elképesztő..! A kinézetéről ne is beszéljek..
Az árra visszatérve valóban nem éri meg sok embernek ez az x99es platform ,de ez az első ddr4es platform, lehet sokat fognak még gyorsulni újabb gameknél és programokban.
Az ára a procinak elképesztő jó volt, én minimális ráfizetéssel cseréltem a 3770k-m, de a lapnál már +55kban voltam, a ramnál pedig kb 30k + volt a 16gb 2800as predator (ami csak 2666on képes cl13ban menni ebben a lapban, de bios frissítés után, előtte még volt benne 2800as beálíltás, mik vannak ..) ,de csak mert saját vonalon vásároltam és mert akkor még "jobb" volt a forintocskánk..
Összességében nekem nagyon bejön ,de én 4k kijelzővel fogom folytatni és 2db csúcs kari társaságában, oda már azért kell a kraft és extra erős tervező programokhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest