Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
westlake #241 üzenetére
Grat! majd irj a tapasztalatokrol...még! Koszi!
Szerintem ennyire nincs, főleg mert eléggé kettészakadt a tábor. Gondolok itt arra, hogy a 4790k azért elég jó már kb. mindenre... valójában az árkülönbség nem indokolt. Foleg a masik tabor, akinek van X79-e es azert a DDR4 onmagaban nem hoz annyit h kukazza a regit.
Illetve van a nagyon kis tabor, aki mindig megveszi az ujat oket kihagyom, mert az egy hobbi.
En mar eleg reg ota nezegetem az x99 cuccokat, de valahogy nem lenne kihasznalva, csak erdekel, de ez mar nekem draga hobbi lepes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest