Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Platformújítás előtt állok és elgondolkodtam egy 9900k-n, viszont egyre többet olvasni az ice lakeről. Az lenne a kérdésem hogy még 2019ben érkezhet-e ebbe a szegmensbe új generációs cpu amit érdemesebb lenne megvárni? Nem hallottam túl jókat erről a 9es intel generációról de muszáj már fejlesztenem, emiatt is érdekelne. Olvastam azt is hogy ebben az évben csak az alacsonyabb fogyasztású gyengébb cpuk érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen joysticket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest