- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
Nem tudom, de én ettől nem estem hasra.
Mindig próbálok nyitottam hozzáállni a dolgokhoz, de ennek nem látom sok értelmét(Kizárólag játékos szemmel nézve).
Akinek van egy C2D p35/p45el és ha cserélni akar, akkor vegyen egy Yorkot, azt kakukk. Nem sok értelmét látom teljes lap+ram cserének. De ez csak az én véleményem. Persze a York elfog tűnni. Vagy ott a phenom II amiből jön hamarosan a köv stepping.BlueGene: ez a Clarkdale is érdekes, akkora teljesítménynövekedést nem hiszem hogy hoz egy c2D-hoz képest. Hacsak a York és i5 viszonyára gondolok.
Volt valami 2,4ghz-es példány 4mb cache-l amiről keringtek a neten a super pis eredmények.
Ami inkább érdekes, hogy árban ez a típus(gondolok itt a cache méretre)az e5x00-et vagy az e7x00-et váltja. Mert nem mindegy. Kíváncsi leszek, hogy tudja majd felvenni a versenyt pl egy x3 710el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-13500 OEM
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged