Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
válasz
DeckardCain #290 üzenetére
Eszerint ca. 10%-os teljesítménynövekedés jár az alacsonyabb fogyasztással. Én viszont egy ilyenbe futottam bele nemrég:
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.htmlNem vágom teljesen ez a táblázat hogy születik, de azért igencsak erős ellentétben áll ezzel a teszttel, és nem tudom melyiknek lehet hinni.
-
Bluegene
addikt
válasz
DeckardCain #101 üzenetére
az i5 legalább másfél-2 évig lesz a középkategóriás zászlóshajója az intelnek
persze eleinte drága lesz és nem éri meg, de később lejjebb viszik az árakat és akkor sokan azt fogják mondani h majdnem olyan jó mint az i7 és olcsó is, tehát megéri, ráadásul a négymagos quadok gyártását lehet befejezik lehet, és attól is erősebb
tehát 1 év múlva lehet azt dogod mondani milyen jó ez az i5
-
keIdor
titán
válasz
DeckardCain #79 üzenetére
32nm csúszott 2010 Q2-re azt hiszem, de lehet tévedek... szóval lesz bő félév, mire az jön.
Igen igazad van, az X3 a legideálisabb most játékra, bár idén jön a Bioshock 2, Assassin's Creed 2, Mafia 2, Modern Warfare 2 meg egyéb jó játékok. Meglátjuk mennyire használják majd a 4 magot. Lehet év végén már az X4, i5 jobb választás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces videók
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest