- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádikácska
aktív tag
válasz CHIPman #29299 üzenetére
Hát megpróbálhatom egy valós 1.5 V-s fesszel, de nem tudom még mit bír
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
bzs73
őstag
válasz ádikácska #29296 üzenetére
Hát amennyire birod emberi fesszel,és hát amit elbír a hűtő.70 fok felé ne nagyon menj tartósan és akkor nem lesz gond.Amugy meg ahogy húzod a procit nézzed a 3DMark-ba mennyi a vga teljesítmény növekedése.Bár ahogy néztem hd 4870 van azt szerintem nem birod kihajtani teljesen egy 6550 procival.
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz MPowerPH #29291 üzenetére
Jó lenne már hajönne a 8700 proci és akkor lemenne a 8600 prociknak az ára és akkor több 8600 lenne mert van azok közt is sok jó csak hát ugye nem veszik az emberek mert nem éri meg.Na de hátha lemegy az áruk és lesznek jó példányok bár 4.5ghz-ig a jobb 8400 procikat nehéz lesz megverni,inkább szerintem felette fognak jobban menni a 8600 procik.Biztos hogy sok elfekvő van a nagykerbe a polcon 8600-ból és csak kiszórják őket egyszer norm áron.Szerintem szeptemberbe lesz nagy változás Intel procik terén.
-
ádikácska
aktív tag
válasz CHIPman #29294 üzenetére
Mennyire kellene még húznom az E6550-et, hogy kihajtsa a vga-mat?
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
bzs73
őstag
válasz dangerzone #29289 üzenetére
Igen pedállal és már el is fáradt a lábam mert nincs hozzászokva. Egyből eltaláltad .Grat.
[ Szerkesztve ]
-
-
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek megérné váltanom egy E6550ről egy E8400-ra?"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
MPowerPH
félisten
válasz dangerzone #29289 üzenetére
Van neki egy nagyon kellemes kis E8400 -asa.
Sajnálom, hogy nincs több új tuningos Wolfi itt a topicban, csak a régiek váltják sorban a gazdijukat.
Don't Tread On Me
-
Erdei88
veterán
válasz dangerzone #29283 üzenetére
Meg hát
-
Erdei88
veterán
-
subaruwrc
félisten
-
bzs73
őstag
válasz Sziszifeca #29274 üzenetére
Én is ud3r vagy p-t vennék a helyedbe.Ár érték teljesítménybe a legjobbak.Mondom én aki fanatic asus-os,de volt mostanába ud3r lapom is és tényleg jó ha birod a gigát.
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
EP45 UD3R -re szavazok mert jó/jobb lap.
Az LLC-re pedig itt találsz részletesebb leírást[link]Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Sziszifeca
őstag
Valamint LLC-s lapot érdemes-e már venni? (ez mit is csinál )
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Helló.
Akkor most leszűkítve, ki melyik alaplapot venné, E8500(E0) - XFX260XXX - 2x2gb Crucialballastic800 confighoz?:
P35-DS4
P45-DS4
P45-UD* (itt nem tom melyik a jó, R;P )Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
MPowerPH
félisten
válasz banderasz77 #29271 üzenetére
Ne, nem kell quad. CF -et kihajtani jobb egy Wolfi. Így van, 4Ghz -t mindegyik tuja emberi fesszel, ha szerencséd van még többet is. 1 évig még elég lesz mindenre.
Don't Tread On Me
-
bzs73
őstag
válasz banderasz77 #29271 üzenetére
8400 bőven jó mindenre.3.6-4ghz-t szinte mindeggyik tudja és akkor meg bőven jó lesz még egy jódarabig.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz banderasz77 #29269 üzenetére
E8400 elég lesz, nagy átlagban ugyan azt tudja mindegyik, mint az E8500 -asok. Itt a topicban is a sok jobb féle Wolf mind E8400 -as, bár ennek oka, hogy abból van a legtöbb.
E0 -át végy, talán mást nem is kapsz. FPO fontos lehet, bár az nem mond semmit, csak utalhat arra, mennyire is jól tuningolható.Don't Tread On Me
-
banderasz77
addikt
Sziasztok. Tegnap összedobtam egy CF-et, ha valakit érdekelnek az eredmények, go to HD4830 topik.
E5200-vel hajtva a VGA tuninggal CPU limitem van. Kérdés. E8400 v. E8500 procit érdemes venni mostanság? Steppingek hogy alakulnak és a tuning? Vagy inkább menjek el Q8200/8300/8400 irányba, mert nem sok a különbség?
-
Casanova*
veterán
válasz tom_tol #29264 üzenetére
hali! megnézted a képeimet?(lejjebb középen) a bios tuning beállításom. az lenne a kérdésem,hogy jó-e a beállítás?! mert elég nagy feszt kell adni a procinak. ennyire nem lehet kajás a proci.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
tom_tol
addikt
hali csak most van időm
sajnos lemezkarbantartás miatt már egyetlen teszt eredmény sincs meg csak a P.H.-án talán
az én tapasztalataim wolf ügyben
a legjobban a P5K-E-ben mentek de jól muzsikál a M2F is
a P35-DS4 kicsit több feszt kért mint az ánuszok a P45-DS4 szintúgy ráadásul ebben nincs llc
X48-al kapcsolatban annyi hogy X48-DQ6-ban a létező legminimálisabb plusz fesz különbséggel ugyanugy mentek a wolfok mint az asusokban ennek kicsit " sovi " az fsb maxa ca 520 viszont pl. 500-on tökéletes
sajna a P5K-E már a gyerekeké igy fejböl meg nem igazán emlékszem mi volt a jó bios -
-
-
Casanova*
veterán
srácok! memtest-el így kell tesztelni a ramokat? ---> biosba 900 mhz-re vannak beállítva a ramok. [link]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
srácok! memtest-el így kell tesztelni a ramokat? ---> biosba 900 mhz-re vannak beállítva a ramok. [L:%5Bimg%5Dhttp://efrud.com/images/fgt.jpg%5B/img%5D][link][/L]
-
sz.j
nagyúr
Lehet, hogy nekem is lapot kell váltanom (P45-UD3.....) ahhoz, hogy ezt kitudjam használni.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
MPowerPH
félisten
válasz Sziszifeca #29254 üzenetére
Pfú, nagyon sok dolog. Hőmérsékleteket kellene figyelni Everestben, azok mit mutatnak. Gép gondolom nem húzott... Winyo szarakodhat, HDD Sentinel megmutatja, ha gond van. Memóriával lehet gond, memtest kimutatja a hibát. Nehéz így megállapítani.
Don't Tread On Me
-
Sziszifeca
őstag
Másik dolog, ami nem ide tartozik de hátha tudnátok gyorsabban segíteni.
Ismerősöm gépe elég sűrűn lefagy, és kikapcsol, újraindul. Új windows, új paszta..stb lett rajta frissítve, de még most is sz@raxik. Szerintetek mi lehet a problem. Azért sok minden lehet.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Sziszifeca #29249 üzenetére
nekem ud3r-em van, annyi mindent lehet állítani hogycsak na.
-
Laraxior
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz Sziszifeca #29249 üzenetére
Az jó lap nagyon, de nem P35. Wolfok nem mennek olyan jól benne...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Sziszifeca
őstag
Vagy az EP45 UD3R lap milyen?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
köszönöm a hozzászólásokat, csak gondolkodom hogy lecserélem a lapomat (GA-EP35-DS3). Csak mire azt nem tudom, mire érdemes. (P5K-E, vagy P35-DS4)
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
sz.j
nagyúr
válasz Casanova* #29245 üzenetére
Addig is míg válaszol, a lapod topikjában keress rá a "részletes keresés"-sel a hozzászólásaira, hátha ott már leírt egy-kettőt.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz MPowerPH #29243 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ue. P35-DS4-ben nagyobb fesszel ment, de keress rá az előző linkben, vagy kérdezd meg Őt.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz tom_tol #29216 üzenetére
istenem! milyen jó eredmények!!! gratula! leírod nekem vagy mutatsz képet a bios tuning beállításról! pl. 8x500 légyszi! configom:E8600 P5K-E wifi-ap solo,2x2 gb 1066 mhz kingston hyper ramok,550 w chieftec. 260gtx.
-
sz.j
nagyúr
válasz MPowerPH #29237 üzenetére
Azért ez az eredmény elég meggyőző. (P5K-E)
-
sz.j
nagyúr
válasz MPowerPH #29234 üzenetére
Ebben igazad van, de én figyelembe vettem Sziszifeca eredeti kérdését, és úgy írtam.
"Akkor most melyik lap a legjobb a Wolf-okhoz?..."
-
Casanova*
veterán
ha tényleg P5K lapjában jobb eredményt ért el. akkor ezek szerint a procim nagyon kajás és nem a P5K-E deszka az oka,hogy több fesz kell a procinak...
-
MPowerPH
félisten
Igen, azért csak ezt írtam.
"Gigabyte P35 DS4, erősen láthatóan nagyon jól mennek benne a Wolfok, és mint kiderült max. FSB -re se rosszak."
Ettől még lehet jobb lap is, de jól láthatóan az X48 -okat és P45 -öket alacsonyabb feszen nagyon gyalázzák ezek a P35 -ök.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
sz.j
nagyúr
válasz MPowerPH #29231 üzenetére
Ezt így nem merném kijelenteni, mert ha jól tudom pl. tom_tol-nak volt P35-DS ..... lapja is, de a jobb eredményt(eredményeket?) a P5K..... lapjában érte el.
De kérdezzétek meg Őt.
-
Casanova*
veterán
hát a P5K Deluxe deszkáról mi a véleményetek?
-
MPowerPH
félisten
válasz Sziszifeca #29229 üzenetére
Gigabyte P35 DS4, erősen láthatóan nagyon jól mennek benne a Wolfok, és mint kiderült max. FSB -re se rosszak. Droppot nem tok, majd a tulajok megmondják.
Don't Tread On Me
-
Sziszifeca
őstag
Valamint 4x1gb-al jobb a tunning mint 2x2gb-al ugye?
Mondjuk eddig 2x1gb-om volt, és ott kevesebb fesz kellett a procinak ugyanazon sebesség mellett mint a 2x2-nél. Ez mért van?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Srácok!
Akkor most melyik lap a legjobb a Wolf-okhoz? Melyik droppol a legkevesebbet, és melyikkel lehet kevesebb fesszel jó eredményt elérni? Látom itt nagyon nagy mágusok vannak.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
bzs73
őstag
-
Erdei88
veterán
Nekem meg ez érkezett ma 4400
-
-
MPowerPH
félisten
Lapot ide nekem. Égek itt egy szar RE -vel. Amúgy tényleg idegesítő, hogy egy csúcs lap, ennyire passzív legyen a Wolfokhoz. Ha nem jutottam volna hozzá olcsó, akkor most háborognék, így csak sírok egy sort.
Gaben01: A proci ami nálad van, itt az RE -ben olyan jó kis hűs téli szobában 1,2v mellett 4140Mhz körül ment. Tesztet keresem éppen, de lehet töröltem. Azt a procit is sokat nyúztam, 4,5Ghz se sikerült itt 1,3v alatt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Gaben01
őstag
-
bzs73
őstag
Na tekergetem a bajszát.Tényleg jó hűs proci ez ha azt veszem hogy semmi levegőmozgás idebent és még mindíg meleg van.
4445mhz prime
Az az 55mhz még hátra van de már nincs kedvem ma.If a second or you are the first to lose.
-
Gaben01
őstag
Akármit csinálok,az a nyomorult IBT nem indul (program futtatási hiba),úgyhogy maradt a prime.
Volt időm ma este,a tegnapihoz képest sikerült 9MHz-et javítanom ,úgy tűnik ez a maximum 1,2V-on.
4266@1,2Vhttp://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
törölt tag
Sziasztok,
E8400 procim napi 24 órában megy. Tuning esetén mekkora bios feszt adjak neki, ami még egészséges?
E2180 volt korábban, arra 1.45v bios feszt javasoltatok anno.Bocsi a láma kérdésért, ezért had ne olvassam át az egész topicot... a több ezer hsz között fogalmam nincsen, h ezt épp hol tárgyaltátok ki... Biztos már több helyen.
Köszi előre is!
-
Casanova*
veterán
köszi srácok! P35-DS4 lapot néztem ki magamnak.
-
bzs73
őstag
Ja sz.j. nem léptem semmibe mert mezítláb voltam.Hozta a postás oszt beadta az ablakon hogy cumóm jött megint. Mostmeg van időm is mert munkanélküli lettem.A céget most érte utol a válság.Azt hittem már kibírjuk de hát nem.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Remélem minnél hamarabb lesz egy q9550 és ez csak átmeneti állapot.Igaz amugy nem rosszez a proci se pedig a vid:1.2625v, és akkor el is indítanék egy kis témát hogy miért keres mindenki alacsony vides procit.Ami most volt nálam 8600 proci hát az se volt alacsony vides és jól ment nagyon,mindenki látta.Ami előtte volt 8400 az meg bagirától volt és annak is 1.25v volt a vid és hát igen jól ment az is.Ennek meg hát már extra magas a vid és még is megy,és ami mindhárom prociba jó volt hogy nem volt melegedős egyik se.Azért már egy extra alacsony videst is kipróbálnék,aztán az egész gépet beraknám a hűtőbe.
-
-
-
Casanova*
veterán
nem hiszem el,hogy ilyen kisfeszen mennek a procitok. ilyen nincs!!!!!!!!!!!! deszkátoknak köszönhető,hogy ilyen kisfeszen mennek a procitok??? szerintem a procim nem lehet olyan kajás,inkább a P5K-E deszkám miatt kell több feszt adni a procinak. P35-DS4 deszkával jobban járnék... nem,srácok? majd lesz új gépem és az lenne a kérdésem,hogy melyik alaplapot ajánlanátok,kisebb procifesz érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest