- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Na még egyszer utoljára,mert mindenki össze vissza dobálózik itt a számokkal.
Pico táppal számoljunk már (Nem is lenne ferr atx-el és ssd-vel valóban nem indul) ami fölfelé kerekítve is 25w,de ha pontosak akarunk lenni a hdd-t is minuszoljuk(500gb Sea 6.9-7.1w körül kérnek íráskor) és ssd,csak a korrektség miatt egy 32-es Kingstone-ra ami max 1.59w-t kér,hisz a Pipo-ban sincs hdd.
Én lemértem most egy ilyen gépet,de a táp felőli résznél 22w-fölé nem is ment. (Asrock j1900ITX-2x1gb 1333ddr3(itt 1.35v-s modul kéne,de az nem volt kéznél,csak ez a régi 1.5v-s ami megint csak dob a fogyasztáson.Persze csalhattam volna 1db 2gb-s modullal,de ugye ha már DC-s a memória vezérlő...)-60w-s paneltáp-Kingston 32gb ssd).
Tehát 22w ami finoman szólva is meglepően jó eredmény egy ilyen teljesítményhez.
Most is mondom,hogy a Pipo X7 (tesztben 11w-s fogyasztást mértek itt a topickba 6-ot,bár ugye mivel túlmelegszik,gondolom szépen vissza is veszi a feszt és belassul,de ebbe ne menjünk bele) nagyon faja kis gép,nekem is tetszik,de ne állítsunk már be egy ésszerűen összerakott és természetesen drágább (ez bizony 55 ropiba állt fel)erősebb gépet egy atomvillanásnak,mert az minden csak nem szakmai.A két gép között van durván 14-16w különbség amiből vígan ki lehet számolni,hogy mennyi az annyi,de nem egy mellbevágó összeg.Most is mondom,hogy baromság egy médiaboxot egy htpc-vel összemérni,nem is egy ligába játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest