Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

Na még egyszer utoljára,mert mindenki össze vissza dobálózik itt a számokkal.
    Pico táppal számoljunk már (Nem is lenne ferr atx-el és ssd-vel valóban nem indul) ami fölfelé kerekítve is 25w,de ha pontosak akarunk lenni a hdd-t is minuszoljuk(500gb Sea 6.9-7.1w körül kérnek íráskor) és ssd,csak a korrektség miatt egy 32-es Kingstone-ra ami max 1.59w-t kér,hisz a Pipo-ban sincs hdd.
    Én lemértem most egy ilyen gépet,de a táp felőli résznél 22w-fölé nem is ment. (Asrock j1900ITX-2x1gb 1333ddr3(itt 1.35v-s modul kéne,de az nem volt kéznél,csak ez a régi 1.5v-s ami megint csak dob a fogyasztáson.Persze csalhattam volna 1db 2gb-s modullal,de ugye ha már DC-s a memória vezérlő...)-60w-s paneltáp-Kingston 32gb ssd).
    Tehát 22w ami finoman szólva is meglepően jó eredmény egy ilyen teljesítményhez.
    Most is mondom,hogy a Pipo X7 (tesztben 11w-s fogyasztást mértek itt a topickba 6-ot,bár ugye mivel túlmelegszik,gondolom szépen vissza is veszi a feszt és belassul,de ebbe ne menjünk bele) nagyon faja kis gép,nekem is tetszik,de ne állítsunk már be egy ésszerűen összerakott és természetesen drágább (ez bizony 55 ropiba állt fel)erősebb gépet egy atomvillanásnak,mert az minden csak nem szakmai.A két gép között van durván 14-16w különbség amiből vígan ki lehet számolni,hogy mennyi az annyi,de nem egy mellbevágó összeg.Most is mondom,hogy baromság egy médiaboxot egy htpc-vel összemérni,nem is egy ligába játszanak. :N

Új hozzászólás Aktív témák