Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ez megint egy olyan kérdés, amire nem lehet jó választ adni/kapni.
Figyelembe kell venni az igényeket, mire akarod használni, stb. Olvasd végig a topikot, keress rá dolgokra. Főleg laci_laci kolléga és RVR400 kolléga hozzászólásait böngészd, ők leírják a típushibákat, s ha van módszer, a javítási módszereket is.Személyes véleményem szerint, ha nincsenek nagy elvárásaid a telefonnal kapcsolatban, s szép, jó állapotú telefont tudsz szerezni, jó áron, akkor megéri. Látok apróhirdetésben 40ezerért is, de annyit ÉN már nem adnék érte.Max 25-30-at...
De én már beszereztem egy másikat már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest