Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Annyira tönkre ment a telefonom, hogy nem indult el a boot. Recoveryben csináltam egy mentést. Kaptam egy userdata_20140101_004505.backup fájlt. Tudnátok abban segíteni nekem, hogy ezt mivel tudnám megnyitni? Számomra fontos fotók voltak a telefonban, hátha elmentette azt is. Legjobb lenne ha windows-os szoftver lenne.
Köszi a segítségeket.
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Sokan dícsérik az üvegfóliát. Van ehhez a típushoz? Vagy van olyan telefon aminek az üvegfóliája jó rá?
-
karikusz
tag
A iNew V3 kijelzőt, vagy jó kijelzőjű iNew V3-at vennék Budapesten! Vagy adok a kijelzőért cserébe egy másik kitört kijelzős iNew V3-at.

-
karikusz
tag
Van 2 betört kijelzős iNew V3. Az egyiket oda adnám egy kijelzőért cserébe, vagy működő kijelzős hardver hibás inew V3--at vennék.
-
karikusz
tag
Szervízelők!
Van 2 betört kijelzős iNew V3. Az egyiket oda adnám egy kijelzőért cserébe.

-
karikusz
tag
Sziasztok!
Rég jártam még erre, anno az első között voltam aki megvette a telefont, és a hibák miatt cserélgette a romokat a telefonon.
Még a páromnak megvan a teló (nekem már nem) az eredeti 4.2.2-es androiddal, de most akarok egy okosórát venni neki de ahhoz csak 4.4.x verzió android kompatibilis.Láttam ezt a videót, hogy hogyan lehet Kitkat-et rátenni, de mint mindenki írja, hogy a videóban megadott fájlok már nem elérhetőek. A needromon az eredetit láttam ezt
Ez akkor gondolom a következő verzió, és ugyan azok a lépések kellenek mint a másik két fájlal a videóban.
cxq_inew_v3w_v1.0.14
CWM_recoveryUgye? Köszi a segítséget

-
karikusz
tag
Kijelzőt vagy hibás készüléket keresek aminek jó a kijelzője! Privátba írjatok, mert azt tuti látom!!! 
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Elvált a kijelzőm, majd egyszer csak elsötétült a világ.
Javítható? Valaki írta, hogy a szalag kábel sérült. Lehet olyat szerezni? Nem lehet, hogy csak kontakt hibás? Hogy tudom a kijelzőt leszedni sérülés mentesen? Videó róla esetleg?Köszi a válaszokat!

-
karikusz
tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Van német és cseh is. Először a németet tettem fel, ment is szépen, míg valamit feltelepítettem és újraindulgatott. De másik 2 telefonon szépen megy olyan 1 hónapja. Tegnap feltettem a csehet gyorsan felállt a gps (1-2 perc minden beállítás nélkül). Egy kicsit lassabbnak érzem, de ha stabil marad ez .

Sok Sikert!

-
karikusz
tag
válasz
Secretknight
üzenetére
1.0.8 a te embered GPS fix-szel
A többi romnál csak online GPS működik.... -
karikusz
tag
Arra van valakinek okossága, hogy mivel lehetne beállítani, hogy a hangerő gombbal lehessen fotót készíteni?
Találtam ilyet de használhatatlan.

VolShutter Camera
-
karikusz
tag
válasz
noresz01
üzenetére
Végre egy értelmes ember...
...nem fikáz, hanem segít másoknak... 
Lehet, hogy egy full formatálás a flash tool-lal, megkímélt volna a vissza küldéstől...bár ki tudja. Én úgy tapasztaltam, hogy hardverileg nincs baj a v3-mal, csak nincs egy értelmes rom rá.
Ahogy te is írtad a 8-as használható én is csak azt ajánlanám. Ott nincs sok bug, megy offline a GPS...stb.
-
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az 1.0.8-at használja az apósom és a Párom is. Semmit nem mókoltam a GPS-szel. Feltettem az igo-t. Kimentem az utcára, GPS-t bekapcsoltam. igo-t elindítottam, majd a térképnél amikor még nem lőtte be magát akkor van egy műhold ikon. Azt megnyomod és látható, hogy milyen holdakat lát...stb. Szépen mennek ott is a piros "téglalapok" majd olyan 5-8 között átvált zöldre. Ilyenkor még vagy 15 percet ne piszkáld. Ezzel a módszerrel mindkettőjüknek utána max 1-2 perc alatt feláll a gps.
Itt jegyezném meg, hogy nem kell sim kártya sem hozzá, szóval nem kell net, nem kell semmit mókolni a beállításokkal, nem kell gps test program(ami elég gyakran bekavarja a GPS-ét a telefonnak). Szóval minden nélkül mennie kell. Ha nem megy akkor kuka a rom.
Ha jól emlékszem ez a rom az ami megy mind a kettőjüknek: http://www.needrom.com/mobile/v3-e-gps-fix-deutsch-rooted/
Mind a két telefonon közel egy hónapja tökéletesen megy. A párom sokat játszik, fotózza a kutyát, emailezik facebookozik, az após szintén fotózgat használja a GPS-t szóval tesztelve van..
-
karikusz
tag
GPS fixes 1.0.8-as volt legutóbb fent. A play áruházból letöltöttem 2 játékot aztán visszajött a régi hiba, hogy újraindult magától a telefon. Először kezdtem a factory resettel, nem oldódott meg... majd újra raktam az 1.0.8-at, de akkor sem volt semmi hatás. Utána másik romot akartam feltenni de mindig hibát ír ki a flastool. A 3-as flashtool-szal felmegy az 1.0.3 meg a 4-es az 5-ös flashtoolszal meg csak az az 1.0.8-as gps fixes ami legutóbb lett felrakva. Már a Flashtoolszal csináltam egy formatálást is, hátha teljesen legyalulva jó lesz de semmi hatás. Ugyan úgy csak ez a 3 rom megy fel rá. a 3-4-nél ugye nem jó a GPS még így az kiesett az 1.0.8-cal meg újraindul magától a telefon. Szóval egy 8-nál frissebb verziót kell feltennem a GPS javítás miatt, de nem megy.
-
karikusz
tag
Valaki találkozott már azzal, hogy az automatikus újraindulást hogy lehet javítani? Egy ideig jó a telefon, aztán meghülyül, és magától újraindul, valamikor másodpercek múlva is.
-
karikusz
tag
Ezt már kiveséztük, hogy a mozgó autó nem éles, szóval mozgó célpontra nem tudsz lőni vele.
Amikor a telefon újraindul magától akkor feldobja ezt az üzenetet:
com.android.phone folyamat váratlanul leállt
Szerintem itt kellene keresni az újraindulás okát, hogy mi akad össze valamivel. Valahol azt olvastam, hogy az oprendszert frissítették és akkor javult ez meg.
Valaki esetleg frissítette már az oprendszert?
Esetleg egy KitKat???
Szerk: lehet, hogy ez csak kitkat stílus..

-
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nincs. Anno írta itt valaki, hogy a GPS test progi csinálta neki ezt. Leszedte, és utána nem volt ilyen problémája. Nekem is volt fent, leszedtem és jó volt, nekem se indulgatott magától újra. Tegnap előtt feltettem a google drive-ot. Azóta megint újraindul állandóan, hiába szedtem le a drive-ot.

Szerk: Az olvastam, hogy a flip/videónézésnél voltak ilyen gondok. Lehet, hogy ott kellene keresgélni, hogy valamit érzékel a telefon, vagy hogy egy-két program ehhez kér hozzáférést, és ezért kavar be.
Azt tudja valaki, hogy ezt az érzékelést hol lehet állítgatni?
-
karikusz
tag
Valaki olvasott már arról, hogy hogyan lehet orvosolni az állandó újraindulást?
-
karikusz
tag
Azért az milyen vicces, hogy egy fájlmegosztóra/keresőre teszik fel a drivert nem saját szerverre?

-
karikusz
tag
Aki visszakéri a mixeshoptól a pénzét az ne feledje, hogy +4%-kal többet kell kérnie mert a paypal-nál annyi a kezelési költség, ha le akarja venni a paypal-os számláról!
-
karikusz
tag
B@ssza meg magát a Mixeshop. Mi 2 hete rendeltük meg tőlük a 2 telefont. Előre egyeztettünk velük, azt mondták, hogy másnap már feladják. 2 naponta mindig rákérdezünk, hogy mi van már. Ma kiderült akksival nem tudják szállítani...bla...bla...bla...
Senki ne rendeljen a MIXESHOP-tól, mert megbízhatatlanok!
-
karikusz
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy újra indul magától a telefon? Nem kér semmi pinkódot...stb mintha én indítanám újra, csak bejön a boot képernyő és vissza feláll a rendszer.
Szerk: Külföldi fórumokon már pedzegetik a problémát...
-
karikusz
tag
@ Laza..., @tutis: Köszi. Tényleg. Azt bogarásztam délben
Azt kerestem ami a Samsungnál volt, hogy be lehetett állítani, hogy melyik alkalmazás ne induljon magától sima adat kapcsolat esetén. Ezt tudjátok merre találom? -
karikusz
tag
Ezt tudja valaki, hogy mi a manó? Eddig nem emlékszem, hogy lett volna a nyitás előtti képernyőn ilyen kék köröcske. Ha hosszan nyomom akkor a bal oldalt kijön az a mérce szerű valami meg kiírja, hogy 0/39MB

-
karikusz
tag
válasz
soundman1
üzenetére
Eddig nem tapasztaltam hogy probléma lenne vele. A GPS nagyon szépen fixálja és mutatja pontosan, hogy hol vagy, bár nagyobb autós távon még nem teszteltem csak gyalogosan cikkből a cakkba a lakótelepen. Méterre pontosan navigált.
Most egy pár perce felvettem a hívást, majd újra indult a felvétel után 5-10 másodperccel.
Remélem ez csak valami kósza hiba volt. Az 1.0.4-nél volt ilyen de akkor sokszor csinálta, most 2 nap alatt ez volt az első. 
-
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
1. Ha egy kicsit utána olvastál volna akkor tudnád, hogy a V3-nak a GPS-e net nélkül nagyon kevés embernek működött normálisan!
Látom te leragadtál a mobilnetnél, de arra már ismételten nem jutott energiád, hogy utána nézz, hogy egyes havi előfizetéses díjcsomagosoknak és feltöltőkártyásoknak nincs mobilnetjük alapból.

Mint nekem sem. Sőt az én díjcsomagomhoz nem is lehet rendelni (pár forint a perc díjam. Valamit valamiért.) De nem is vagyok rászorulva, mert ahol járok mindenhol van wifi, (Otthon, étterem, bevásárlóközpont...stb.) kivéve a kocsiban, de ott nem netezek, mert vezetek. De szinte minden mai munkahelyen van wifi is. Pl. az autószerelőmnek sem kell mobilnet, mert a munkahelyen is van wifi meg otthon is. Szóval teljesen felesleges.Itt le is zárom a témát, mert látom egy 20-évet még el nem érő kényszeres OFF-oló, kis írócska vagy, aki baromira nem azért írogat a fórumba, hogy másnak segítsen, vagy segítséget kérjen.
ON: A fentebb említett GPS fix-es firmware-rel szépen feltöltött 100%-ra az akksi, szóval nekem eddig nincs semmi hibajelenség a telefonnál vele!

-
karikusz
tag
Sziasztok!
Látom megy a buhera 1000-rel

A sima 1.0.8-nál még mindig nem jó a sima GPS.
Felraktam most ezt: [link]
(ROM v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz)Szabadban 10-15 perc után fixelt sim kártya és minden nélkül 8-ból 6 holdat, Majd GPS kikapcs bekapcs és 1mp alatt fixet talált, szóval teszi a dolgát rendesen mindenféle internet kapcsolat nélkül. Utána beraktam a simet akkor 3:29 alatt talált elsőre fix jelet.

Szóval használható a gps fix-es 1.0.8.
A home gomb működik az imei-k megmaradtak. A töltésről csak később tudok írni.
A flash-elés után nem bootolt újra valamiért a telefon, nem is tudtam bekapcsolni. Lehúztam az usb-ről majd visszadugtam ekkor elindult a töltése a telefonnak és be tudtam kapcsolni. (lehet, hogy az akksit is kivettem, mielőtt az usb-re visszadugtam de ezt nem mondom 100%-ra).
Remélem ez volt az utolsó posztom a témában és mindenkinek menni fog úgy a telefon ahogy az meg van írva!

Szerk: Azt elfelejtettem leírni, hogy iGO Primo v9.6.29.379219 -val tesztelve gyalogosan, és méterre pontosan mondta a járdán, hogy hol forduljak jobbra-balra

-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Ugyan abba az USB slotba csatlakoztattad a telefont ahova az előző telepítésnél? Én jártam úgy hogy másik slotban nem működött.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Tuti fent van a telefon driver-e a pc-n?
http://singledrivers.blogspot.hu/2014/01/download-inew-v3-usb-driver-for-windows.html
Asszem ez kell, hozzá. (vagy ilyesmi)
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a baj, hogy életlenek.
Próbáld ki, hogy exponálsz majd elhúzod egy picit a telefon majd gyorsan megint exponálsz, majd megint elhúzod, és megint exponálsz.. nem lesznek élesek a képek, mert nem tud olyan gyorsan fókuszálni. Pl. ha egy vízbe ugró emberkét akarnál lefotózni akkor egy elmosódott pacát látsz majd a fotón, mert mire befókuszálna addigra a vízben van az emberke
Ugyan úgy mint a RVR400 linkelt fotójánál a kocsi elmosódott. -
karikusz
tag
Nekem csak az a bajom, hogy nem tudsz gyors fotókat csinálni. A Samsung S2 is ugyan ilyen volt. Ellenben pl a 6230i-vel gyorsan el lehetett kapni a pillanatot élesben. Igaz nincs olyan színmélysége...stb de a telefon az telefon nem fotómasinéria. Bulis fotókat kell vele készíteni. Én amúgy 550D-vel tolom: [Pár fotó]
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a lényeg szerintem, hogy több gyártósoron készült telefonokról beszélgetünk ahol más alkatrészeket és más programozást is kaptak a telefonok. Ezért lehet az, hogy valakinek az 1.0.4, valakinek az 1.0.7 és valakinek az 1.0.8 a legmegfelelőbb.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem baj, mert olyan dolgokat írsz le amiből más rájöhet, hogy neki miért nem megy (már ha veszi a fáradtságot és vissza olvas). Szerintem a chinaphone-on össze-vissza mókolt cuccok vannak. Az akksi töltöttség meg mindegy, csak ne legyél 5-10% alatt. Az alatt amíg csatlakozol a pc-hez és telepít, jó ha 1%-ot merül a telefon. Az a lényeg, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Igen. A cxq_v3_inew_v1.0.8 flash verzió és ezzel: SP_Flash_Tool_v5.1343.01
Telefon kikapcs, akksi kivesz, sptool megnyit, scatter betallóz, fimware update-re átállít (!), download gomb megnyom, akksi vissza, telefon usb-n felcsatlakoztatni (nem bekapcsolni), és megy magától minden. Nem kell nyomni semmit.
Ha kész akkor a program feldob egy ablakot, hogy kész és a telefon is elindul.

-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Tökéletesen tölt.
Az összes hiba ami előfordult eddig a V3-nál, nálam az 1.0.8-cal megoldódott. 
Ha egyezik az enyémmel a telefonod akkor neked is jó lesz rá:

-
karikusz
tag
Egy kis szösszenet. Közel egy hónap után úgy látom már lassan használható állapotban van a telefon.

A hibák amik voltak:
1; nem töltött fel rendesen az akksi 86%-nál megállt,
2; amikor olyan kedve volt akkor szaggatva töltött,
3; újraindulgatott a telefon magától (hívás alatt is...stb),
4; GPS néha megtalálta a jelet, néha nem,
5; ha a GPS jelet talált akkor egy idő után megbolondult navigálás közbe, és össze vissza dobált 100-400 méter távolságban,
6; home gomb érzékelte hogy nyomom (vibra visszajelzés volt) de nem mindig csinálta azt amit kellett volnaAzt hiszem minden ami probléma ami előfordult másoknak is (!) az úgy egyben meg lett valósítva az enyében

Ki lett próbálva az 1.0.1 gyári rom, 1.0.3 és 1.0.4 romok mindegyik típusa (Ultimate...stb).
Sajnos mindegyikkel kijött valami hiba a fent felsoroltakból.
Jelenleg 1.0.8 (Flash a needromról). Mivel én nagyon sokat használom a telefont (skype, számológép, zene, rtlmost, youtube, gmail, böngészés, keresés...stb), így elég hamar kimutatja a foga fehérjét a kezem között a készülék. A 8-as romot tegnap délelőtt tettem fel, azóta szépen teszi a dolgát. A GPS-nél nem használok mobilnetet, így azt választottam amit sok külföldi fórumon írtak, hogy első indításnál minden kártya ki, GPS bekapcs és GPS test app elindít, majd sokat vár kint a levegőn. Hála az égnek tegnap jó idő volt és ki lehetett menni pihenni a Margit szigetre. Kint kb 20-25 percig vártam, míg felfedezi a műholdakat. 12 műholdat térképezett fel mindenféle simkártya...stb nélkül amiből olyan 6-8-ra csatlakozott fel. Majd telefon újraindít és újra ez a folyamat ugyan ennyi ideig, majd ugyan ez sim kártya betétele után.
A GPS azóta max 2-3 perc alatt mindenféle segítség nélkül feláll. Most rootoltam a telefont, hogy fel tudjam tenni a sygic-et, hogy lássam azt is hogy jó helyen tudja magát. Nos nem.

3 utcával arrébb érzi magát, sőt -2m mélyen (igaz, hogy a panel 8. emeletén vagyok)

Összegezve: már csak a GPS nem tudja, hogy hol vagyok
Ha erre tud valaki valami okosságot azt megköszönöm 
-
-
karikusz
tag
Nem neked írtam a kényszeres írást, csak nem akartam mégegy hozzászólást gyártani hozzá.
Próbáld meg a párosítást először az egyik készülékkel, ha nem megy akkor a másikkal. Nekem elsőre ha jól emlékszem párosította de valahogy nem találta (fotót akartam átküldeni: 6230i-V3). Töröltem a párosítást, majd a másik készülékkel párosítottam. (hogy melyikkel lett jó arra már nem emlékszem) Csak másodjára lett jó nekem is.
-
karikusz
tag
Ma teszteltem a bluetooth-ot. Be kell kapcsolni, hogy mindenki lássa a telefont. Alapból csak a párosítottak láthatják, de nekem a párosított eszköz sem látta. Szóval állítsd be, hogy minden eszköz láthassa.
Ha megoldható akkor a kényszeres írók ne írogassanak már a fórumba segítség gyanánt, amikor halvány kuka gőzük sincs arról, hogy azt a problémát, hogy kell megoldani, mert csak gyártják a hozzászólást és nem segítenek annak akinek problémája van!
-
karikusz
tag
Na 1.0.8 Flash verzió a needromról fent. Most jön a teszt. Amúgy az OTA verzió mit jelent? Mivel másabb mint a flash?
-
karikusz
tag
válasz
raulicio
üzenetére
1.0.3 van régóta fent, mert meg akartam várni, hogy a plusz akksi megérkezzen, kipróbálni azzal is, hogy nem-e az akksi a ludas. Sajnos nem az volt, sőt tegnap estétől még egy hiba is előjött amiért az 1.0.4-ről "vissza frissítettem" 1.0.3-ra, hogy magától újraindulgat a telefon. Most felteszem a legutóbbi hivatalos firmware-t. Hátha megszűnnek a problémák.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Én a pót akksival is próbáltam (most jött meg) Ugyan úgy a 86%-nál megáll. Lehúzom a töltőről majd újra vissza és felmegy 100%-ig, bár mint ahogy írta más is, nagyon gyorsan lemegy 80%-ra, de úgy is kibír 1 napot a telefon. Ha 15% alatt van akkor nem akar felmenni a töltés 30 valahány% felé. Ilyenkor ha újraindítod akkor 50 valahány% felett van egyből. Szóval zagyvaságokat ír. 1.0.3 van fent romból. Ha jól emlékszem akkor az 1.0.4-gyel normálisan töltött de kikapcsolgatott magától telefonálás...stb közben. Az új ramokat még nem próbáltam.
A GPS-nél én eddig csak 5-10 percet vártam, igaz panel 8. emeletén az erkélyen. Holnap leszek sokat szabadban, majd akkor újra próbálom.
@fizo73: Valahol olvastam, hogy a régebbi kártyákkal volt ilyen hiba jelenség. Kicserélték és megjavult. (csak egy tipp)
-
karikusz
tag

Úgy látom most érkezett meg mindenkinek a telefonja, és kezdik is használgatni. Szinte minden 3. hozzászólás a GPS probléma, meg látom a töltöttség probléma. Ugyan az mint nekem.
Köszönöm a fórumtársaknak, hogy e hibák beszámolása után lehulladékoztátok a telefonom!

-
-
karikusz
tag
válasz
Emirabdul
üzenetére
Szokj hozzá, hogy nem teljesen úgy működik a telefon, ahogy azt leírják-megálmodták. A Home gomb hol működik, hol nem. Ha power gombbal lezárod a kijelzőt, majd újra kinyitod akkor működik. Az érintős részét kell újra kalibrálnia a készüléknek. Ugyan ez a Samsung SII-nél ha víz megy a kijelzőre. Általában a V3 esetében akkor jön ki a jelenség ha sokat használod koszosabb, zsírosabb kézzel.
Sajnos csak külföldi fórumon találsz megoldást a problémáidra, mert itt egyből fikáznak, (pl a kedves @raulicio felhasználó) egy-két felhasználó van csak itt akik értenek is a dolgokhoz, illetve segítőkészek, és nem egyből azt mondják, hogy Te vagy a hülye, vagy kuka a telefonod és küldd vissza a ferdeszeműeknek.

(na ehhez a hozzászólásomhoz is jönnek majd az off-ok, hogy szét spam-eljék a témát
) -
karikusz
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Ismételten sikerült segítőkész hozzászólást fabrikálnod, így nem is szeretnék reagálni érdemben rá csak ismételten leírom: A problémák amiket írtam azok valósak, nem csak nekem, hanem nagyon sok tulajdonosnál előfordulnak, nem csak külföldi fórumokon vetik fel, hanem itt is: [link].
Szóval mielőtt lefikázod az embert azelőtt nézz egy kicsit utána a dolgoknak! Ha nem tudod a problémákra a megoldást akkor nem kell írnod semmit sem. Hagyd figyelmen kívül, mert miattad 10x annyi hozzászólást kell elolvasnom feleslegesen! Köszi -
karikusz
tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Attól, hogy még van kártya a telefonban attól még nincs net.
)Pl nekem olyan csomagom van amihez nem lehet (!) netet rendelni ergo nem rántogat semmit sem a netről mert nincs honnan. De ennek gondolom a tudatában voltál, mielőtt írogattál.
Szóval még egyszer: Nem csak nekem nem jó az offline GPS hanem sok másnak is. Ha nem hiszi valaki akkor tessék használni a google-t is, nem csak sületlenségeket írogatni és fikázni itt!
Tudtommal ez a fórum is azért lett létrehozva, hogy a telefonról írjanak a felhasználók, hogy működik-e vagy sem.
#raulicio:
" sok magadhoz hasonló embert találsz majd, akik úgy gondolják, hogy mindenki más a hülye, "
Te és a hozzád hasonlók gondolják hogy mások hülyék akiknek nem jó a telefonuk, és csak elbarmolták ahogy Te is állítod. Egy kicsit magadba kellene nézned és nem fikázni másokat, hanem segíteni ha tudsz. Ha nem akkor meg ne írogass sületlenségeket, mert azzal senki nem jut előrébb!
A leírt hibáik amik jelentkeztek nálam az nem egyedi eset, hanem sok embernek van ilyen problémája. Ha neked jó a telefon akkor örülj.
-
karikusz
tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Nem erőszakos vagyok, hanem az offline GPS-ről beszélek! Akik írják, hogy megy a GPS az az A-GPS segítségével próbálták. Ezt kellene megérteni.
Azért tettem be a linket, hogy lássátok, hogy valós a problémám.
Több tulajdonosnak is ugyan az a baja mint nekem. Most sikerült annyira megoldani a GPS kérdést, hogy feláll gyorsan, de a navigálás közben ha megállok akkor megbolondul és össze-vissza dobál.
Ahogy itt is írják: [link]
Erre talált valaki használható javítást?
-
karikusz
tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ha visszanézed a fórumot akkor látod, hogy szinte az elejétől aktív vagyok, így olvasom is a hozzászólásokat. Ha egy kicsit vennéd a fáradtságot és utánanéznél (mint ahogy én tettem az utóbbi héten) akkor észre vennéd, hogy rengetegen panaszkodnak. Nagyon valószínű, hogy te a forgalmazók által üzemeltetett helyeken olvasgattál és azért nem láttad, hogy írják a problémákat. Ők sem hülyék, hogy az ilyen hozzászólásokat ott hagyják az oldalukon!
Úgy csak 95 százaléka nem igaz annak amit leírtál.
Szerinted honnan szívtam akkor??? A kisujjamból?? Szeretem az ilyen fikázós-fórumozgatós emberkéket akik nem hogy segítenének, és leírnák a tapasztalatukat, hanem a másikat fikázzák.

Általában az ilyeneknek nincs is olyan termékük amiről írogatnak...

-
karikusz
tag
offline GPS problémákra itt is van egy megoldás :
-
-
karikusz
tag
válasz
erikkire
üzenetére
2x gondold meg a cserét. Én is S2-t cseréltem le, bár nem azért mert nem voltam meg elégedve vele, hanem mert betört a kijelzője. Az S2 sokkal megbízhatóbb. Ha csak telefonálásra, meg Facebookozásra használod akkor nyugodtan cseréld le mert szép a készülék, és szép képe is van. 2 dologban veri az S2-t a telefon:
1: szép a telefon kijelzője ( felbontás, kontraszt arány, betekintési szög)
2: a telefon gyorsaságaMásban alul marad: megbízhatóság, nem minden funkciója úgy működik ahogy kell (pl gps), sok hiba ahogy itt a fórumon is olvashatod. A fotók nem szépek (HD videót még nem próbáltam), a zene is sokkal silányabban szól rajta még jó zenelejátszóval is a .flac formátum. Nagyon érzékenyek a gombok (bekapcsolás, hangerő). Ha nem akarsz rom frissítésekkel bajlódni meg minden nyavaját állítgatni a telefonon, hogy használható legyen akkor nem ajánlom.
A telefon amúgy tényleg nagyon tetszetős, de nem egy megbízható...

Számomra nagy csalódás a telefon az S2 után.

-
karikusz
tag
Én is abban reménykedem. Amikor rendeltem akkor egy 32-es kártyával és egy plusz akksival rendeltem (pont az ilyen esetekre. Azt írta a mixeshop, hogy a dhl csak egy akkumulátort szállít a telefonhoz. (Attention Please
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is 
Azért is keresek valakit a környéken (BP III. kerület), hogy kipróbálhassuk és tudjak reklamálni minél hamarabb nekik a gari miatt.
-
karikusz
tag
Tervben volt egy másik vásárlása de így már nem hiszem. Most meguntam, hogy állandóan feldob egy ablakot, hogy megszakadt a feltöltés (sötét szobában vicces a pár másodperces képernyővillogás) Kikapcsoltam a telefont de nem hatotta meg. Bekapcsolta saját magát

Reggel óta, egy óra kivételével folyamatosan töltőn volt, így eljutottunk már a 38%-os töltöttségi szintre

-
karikusz
tag
Az a baj, hogy lehet, hogy az akksi a rossz. Szakadozik az áramellátás. Az alacsonyabb verziójú romoknál, lehet, hogy a töltésnél jön elő az 1.0.4-nél meg újraindul. Ha nem muszáj akkor nem küldözgetném saját költségen a telefont, nem beszélve megint az idő míg visszaküldik. Megint az a túra..

A Flórián közelében nincs valakinek ilyen telefonja????
Megnéznénk, hogy az Ő telefonjában is szaggat-e töltés az akksimmal?
Egy jó sört megérne nekem

-
karikusz
tag
Én már teljesen megbántam a vásárlásomat.
Olyan szinten felbosszantott már a telefon, hogy az már nem is igaz. Soha nem mókoltam a telefonjaimmal. Mindegyiket bekapcsoltam, és tudta amit a specifikációban leírtak. Igaz lassabban mint az ember várta volna, mert szinte mindig a megjelenéskor vettem meg, de legalább nem kellett semmit mókolni vele.Jelenleg ott tartok, hogy szerintem az összes rom volt már fent rajta.
1.0.1; 1.0.3, 1.0.3 ultimate; 1.0.4 (OTA és FLASH); 1.0.4 ultimate.
Elvileg a GPS hibáját javítani tudtam (ezt még élesben nem teszteltem de holdat legalább már lát offline módban is)
Az 4-es verziók teljesen kilőve, mert magától újraindul, ha hozzányúlok a telefonhoz (hívás fogadás, hívás indítás, menü....mindegy neki).
A 3-as verzió ugyan úgy mint az 1-es verzió ha 15%-alatti töltöttségnél szakadozik a töltöttség szinte 3-6 másodpercenként (ami nem hiszem, hogy jót tesz a telfonnak sem és az akksinak sem) ennek fényében dobálja fel az ablakot és csipog mint a veszedelem, hogy az akkufeszültség alacsony. Az az egészben a legérdekesebb, hogy próbáltam, hogy kikapcsolom, majd be. Ekkor egy olyan érdekességet produkál, hogy 2 másodperc alatt feláll a rendszer, szóval valójában ki sem kapcsolt normálisan.
Most meguntam az állandó csipogását kikapcsoltam és az akksit levettem. Mikor vissza tettem 14% töltöttségből 19%-lett. Most már legalább nem csipog, de nem vicces ez a túra.
Erre valaki olvasott vagy tud valami megoldást? (tegnap az 1.0.1 volt fent most az 1.0.3 innen letöltve:[link]
Ha jól emlékszem akkor azért cseréltem először a romot, mert csak 87%-ig töltötte az akksit a telefon. (ez megmaradt az 1-es és a 3-es romoknál a 4-esnél normálisan tölt a telefon)
Köszi a segítségeket.
-
karikusz
tag
Valaki tesztelte már a GPS-t olyan kártyával amin nincs mobilnet?
Csak mert nekem sehogy sem akarja megtalálni a műholdakat kint az utcán. Itthon wifire csatlakozva kb 1 perc alatt az erélyen lát 14 -et. Ha nincs bekapcsolva a wifi akkor meg nem akar találni egyet sem. Ha valaki lenne kedves megnézni olyan kártyával ahol nincs mobilnet aktiválva azt megköszönném, mielőtt ferde szemű barátaimmal egyeztetném a hibát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Kijelzőt vagy hibás készüléket keresek aminek jó a kijelzője! Privátba írjatok, mert azt tuti látom!!!

)