Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért, hogy kerek legyen a történet...
Mivel "ÚJONC"-nak számítok a fórumon...a telefonos megbeszélés alatt is bizonytalan voltam, hogy egy kicsit furcsa, hogy előre elküldöm egy számomra ismeretlen embernek a dolgaimat. Abban igazad van, hogy szóban megbeszéltük, hogy elküldöd a címed és küldöm a szettet, de azt is mondtad válaszként arra, hogy "rendben én megbízok benned, akkor küldöm", "hogy ne bízzak meg senkiben". Azt is elfelejtetted említeni, hogy mondtad, hogy nézzem meg, hány pozitívod van, mivel "ÚJONC" vagyok, nem sikerült, ezért Te MEGÍGÉRTED, hogy elküldöd, hogy megtudjam nézni...a címeden kívül, nem érkezett más...így akkor hogy bízzak meg benned "ÚJONC"-ként?
Az tény, hogy rutintalan vagyok az ilyen jellegű eladásban/vásárlásban, de több rutinos ismerősöm is felvilágosított, hogy nem nagyon hallott olyanról, hogy elküldök valamit, majd az illető később utal.
"ÚJONC"-ként szeretnék tőled akkor itt is (mivel privátban megtettem már) elnézést kérni, hogy koptattad miattam a billentyűzetet, de úgy gondolom, hogy semmilyen jellegű kárt nem okoztam neked. Persze megérteném a dolgot, ha elutaltad volna a pénzt, én elküldöm a cuccot és az hibás (ami kizárt), de így egy kicsit...Szerk.: Újonc-ként még ezt is elrontottam, mert Atomgeszi-nek ment a válasz laci laci helyett.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Viccrovat
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- További aktív témák...
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest