Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ami jó benne,nagyon jó,az a kamera és a kijelző,a design.Egyébként én csalódtam benne...Vettem 40-ért egy Umi Hammert.Szeretem,jó ,kivéve a kamerát.Az szar.Szó szerint.De minden más királyság.64 bit ,5.1 lolli,kijelző,gps ultra jó.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ez megint egy olyan kérdés, amire nem lehet jó választ adni/kapni.
Figyelembe kell venni az igényeket, mire akarod használni, stb. Olvasd végig a topikot, keress rá dolgokra. Főleg laci_laci kolléga és RVR400 kolléga hozzászólásait böngészd, ők leírják a típushibákat, s ha van módszer, a javítási módszereket is.Személyes véleményem szerint, ha nincsenek nagy elvárásaid a telefonnal kapcsolatban, s szép, jó állapotú telefont tudsz szerezni, jó áron, akkor megéri. Látok apróhirdetésben 40ezerért is, de annyit ÉN már nem adnék érte.Max 25-30-at...
De én már beszereztem egy másikat már.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest