Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Fejlemények. Csavargattam kicsit a telefont, hát nem kipattant a kijelző a készülékházból?

És! Elindult a telefon onnantól kezdve hogy elkezdtem kicsit kifeszegetni a helyéről a kijelzőt. Találtam alatta utólag berakott ragasztót, próbálták már vissza ragasztani, de valami totál oda nem illő ragasztóval, én tuti szilikonnal próbáltam volna körbe húzni. Viszont nagyon vicces a home képernyőig jó volt, aztán megcsúszott a kép és halál. Következőre csak simán befagyott a home képbe. Aztán ennyi.. többet nem indult el, kifeszegettem műanyag szerszámmal szépen a kijelzőt, a szalag kábeleknek nem úgy néz ki hogy baja lenne.. de most megint nem indul..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest