Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboru
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Felraktam az Ivan Volosyuk féle DiskUsage-t. Szépen látszik, hogy mi mennyit foglal, de nem nagyon tudom mik az ideiglenes mappák (pl. cache). System data az 223MB (KÉP), de abba nem tudok külön belépni, gondolom az kell a működéshez. Valószínű ez az adat mennyiség amit nem jelez a tárhely információ. FB már nincs fent.
(#5733) RVR400: Új romba nem merek belefogni (pedig letöltöttem már párat
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot
. Lehet ez is a baj, hogy elveszek a túl sok az infóban
(pl.: cache.img és userdata.img másolása mert nincs a rom csomagban, miért nincs? mi az? bármelyik romból kivehetem?, preloader kell v. nem?, akksival v. anélkül?, ha nem ugyanaz az új rom partíció kiosztása akkor felülírja a régit v. amiatt is szívok?). Ja, meg már van annyi rom, több vonalon is, hogy azt se tudom melyik jó az enyémre. Szóval ilyen "apróságok" amik még nem tiszták és nem akarom tönkre vágni v. esetleg rosszabbá tenni. A tárhely és a home gomb bugot leszámítva semmi bajom vele. Vodás kártyám van így a telenor bug se zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Iphone 14 Pro Max 512 GB, Független! 84% aksi
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot