Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xboxrulz
csendes tag
Üdv,
Elérkezett az idő, hogy én is benevezzek egy új Inew V3-ra. Elég sokat olvastam a fórumot és nem igazán találtam honnan lehetne biztonságosan rendelni egy telót. Pár oldalt találtam ami talán megbízhatónak tűink, Ti mit javasolnátok honnan rendeljem?
[link] - aliexpress.com - 162,99$
[link] inewmobile.com - 159,9$ (ajándék Case és Screen Protector)
[link] to2c.com - 158,99$ (ajándék Silicone Case és Original Leather Case) plusz ír egy ilyet: No Packing Box vagy With Packing Box.. ez mi? Dobozba kérem vagy sem?
[link] minideal.net - 159$ (ajándék Origianl Flip Case)
[link] lightinthebox.com - 171,99$ (ajándék 2GB microSD) ide van 10%-os kuponom és tuti, hogy itt kell vámot és áfát fizetni.Valahol már olvastam ha úgy rendelem, hogy Svéd postán keresztül akkor nincs vám + áfa mivel akkor EU-ból jön az árú. Erről valaki nyilatkozna, hogy ilyen létezik e?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest