Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazul73
csendes tag
válasz
xboxrulz
üzenetére
Két napja jött meg nekem a minidealról(9-én rendeltem). 60$ írtak rá értéknek. DHL-lel rendeltem, így hamarabb ideért de volt rá vám (ami valószínűleg amúgy is lett volna), mindent adtak hozzá, amit ígértek. Ha DHL-lel rendeled az plusz 4000 kb. de nem számolnak fel plusz költséget a vámolásra, ha sima postával jön és vámolják, akkor a posta 1500 v. 2000 forintot kér asszem pluszba. Így csak +2000 a sima csomaghoz képest és végig tudod követni a csomag útját. Fogják kérni a Paypal igazolását, amit emailban kapsz, az alapján vámolnak.
Egyébként felbontották a csomagot, hogy a vámosok vagy a DHL azt nem tudom, de nem hiányzott belőle semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest