Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Ezenkívül még létezik Wince6 emulátor pc - re, amin fut a primo.
-
hovajk
tag
válasz
gyurmagyuri #10395 üzenetére
Gondolom mindenki a 2.0-t várja .
-
laszlohu
addikt
válasz
BullZeye #10394 üzenetére
Én az Igo8 - nak a PC - n futó verzióját használtam , és elégedett voltam vele:
8.3.1.59883, ( már nincs meg nekem )
de illegális tartalom miatt törölték szinte az összes linkről, mivel nem csak az alap programot tartalmazták a linkek.Abba lehet koordinátákat is írni, és talán megoldható valahogy a szinkronizáció Primoval.
-
gyurmagyuri
csendes tag
Régóta nincs hír újabb frissítések elérhetőségéről.
Mindenki szabin van még? -
BullZeye
veterán
válasz
snowdog #10393 üzenetére
Már arra gondoltam, hogy minden helyen képernyőt mentek, abban van GPS koordináta is. De ez tisztább, már csak arra lennék kíváncsi, hogy miként lehetséges számítógépen csinálni egy routeot koordinátákból ... szóval ne a kis képernyőn kelljen bepötyögni, hanem copy paste egy TXTből, menteni és betölteni primoban.
Létezik erre akármilyen lehetőség?
-
laszlohu
addikt
válasz
BullZeye #10390 üzenetére
Azt, amit te szeretnél úgy is meg lehet csinálni, hogy elmented minden egyes köztespontot Hasznos Helyként, adsz neki egy fantázianevet, majd mikor szükséged van rá, Útvonalszerk. - nél rákattintasz a
"+" jelre, majd hasznos helyek, és ezután értelemszerű.Magyarul Poi - ként mented el.
-
BullZeye
veterán
válasz
GrandeP #10385 üzenetére
Pedig szerintem tök érthetően leírtam. Primo-t eddig arra használtam, hogy "Budapest XI,ker Jóska pista utca 6." címet beírtam, oda vitt.
Vagy volt 50 köztespontom, beírtam címeket egyenként, rendeztettem programmal, és körbevitt az 50 köztesponton, és végül a célállomásba.Most azt szeretném, hogy végigmegyek az úton, mit kell nyomnom ahhoz, hogy az adott koordinátát mentse, lehetőleg köztespontként egy új útvonalba, vagy legalább mentse a koordinátát, hogy később tudjam köztespontként bepötyögni.
Elég egyértelműen leírtam, hogy nincsenek címek, emiatt nem tudom beírni, rendezni, semmit, sőt, térképen fogalmam sincs hol vannak a lerakóhelyek, ezért kell elmennem az útvonalra, és megnézni, viszont megkönnyíteném a saját dolgomat, ha GPSbe kapásból menteném az útvonalat lerakóhelyekkel (köztes pontokkal), hogy azt később tudjam használni. (és nem azt, hogy a város után 5 km-re balra föld úton, aztán jobbra 2km-et a második legnagyobb tölgyfa után a 3. doboz)
(esetleg kéne valami PCs program ahol lehetne térképen szerkeszteni/menteni útvonalat, majd betölteni primo-ba)
-
TRob1
veterán
Nem értitek.
Nem néztek akciófilmeket?
Bekötött szemmel odaviszik valahová, ezért nem tud rábökni.
Erre elég egy pl. androidos telefon, és egy "trekking" app, és az majd jól leköveti az útvonalat (és látszik az is, hol álltak meg)Persze motozás, meg miegymás... ezt kell vhogy megoldani.
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #10387 üzenetére
-
snowdog
veterán
válasz
BullZeye #10384 üzenetére
Ezt nem egészen értem. Az még rendben van hogy nem tudod sem a pontos címet, sem a koordinátát (megjegyzem mindkettőt leolvashatod a térképről), de azt csak tudod hova akarsz menni? Ezért mondtam, keresd meg a helyet a térképen, és bökjél rá, majd add meg köztes pontnak.
Vagy teljesen félreértem, és a térképen sem tudod bejelölni? Akkor meg hogyan akarsz oda menni?
-
snowdog
veterán
válasz
BullZeye #10381 üzenetére
Megadod a kiindulási helyet és a célállomást. Ezt követően a térképen egymás után ráböksz a közbenső pontokra, és mindegyikre azt mondod köztes pont. Mikor kész van az útvonal elmented (ahogy az előbb írták).
A mentett útvonalat bárminkor betöltheted (ahogy az előbb írták).
-
BullZeye
veterán
válasz
Kingfisher1 #10380 üzenetére
Ezt írtam, hogy nincsenek címek, nincs mit bepötyögni, ha ennyi lenne, meg tudnám csinálni, de nem. Nekem az kéne, hogy végigmegyek az úton, és megállókon nyomok valami gombot, hogy mentse a koordinátát, és állítsa össze végén az útvonalat, amit be tudok tölteni.
-
BullZeye
veterán
válasz
GrandeP #10378 üzenetére
Az a kérdés, hogy mi a legegyszerűbb módja, hogy el tudjam menteni ezt, hogy később használhassam is. Ezt a funkciót még soha nem használtam, ezért kérdezem, hogy hogy kell.
Automatikus nyomvonal mentés az aktív, és van jó pár régi útvonalam, viszont azokat pl nem tudom betölteni, hogy használja is, csak mutatja a térkép, vagy hogy köztes célpontokat megjelenítse.
Kedvencek mentés oké, van pár cím a kedvencek között, az a legegyszerűbb akkor, hogy minden megállónál nyomok egy mentése kedvencek közé gombot? És a végén ebből hogy lesz útvonal? Egyenként berakom és rendezem majd mentem útvonalként, később meg betöltöm?
Szóval ez a kérdés.
-
BullZeye
veterán
Segítséget szeretnék kérni, van egy kb 2 órás útvonal, kb 20 megállóval, amit szeretnék a lehető legegyszerűbben rögzíteni a 20 megállóval (köztes célponttal) együtt, úgy, hogy később tudjam pár gombnyomással betölteni útvonalként.
Sajna nem pontos címekről van szó, hanem házakról, esetleg mezőn lévő lerakó helyekről, ahol nem mindig van cím, így mindenképp szeretném úgy rögzíteni, hogy később visszataláljak oda.
Primo 1.1 és Gurjon 1.6 áll a rendelkezésemre.
(bonus kérdés, gurjon 1.6-ot tudok használni Primo 1.2-höz?)
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
adott 1 wayteq960, a pc-n megnyitom a mappáját és simán felmásolom a primot, de sajnos nem indul. mit kell még tennem?
kösz
-
snowdog
veterán
válasz
senki66 #10372 üzenetére
Az alap probléma az, hogy ez a szolgáltatás csak legális felhasználóknak jár. Nincs olyan Wayteq gép, amin legális iGO lenne, tehát természetes hogy a Naviextras Toolbox-szal nem tudod letölteni. Tekintve hogy ez egy jogvédett anyag (mármint az üzemanyagár adatbázis) ide nem fogják engedni, hogy bárki működő linket betegyen.
Korábban találkoztam vele a neten, de jelenleg gőzöm sincs honnan lehetne letölteni. Ezt is csak azért írtam, hogy tudd mire számíthatsz.
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Abban kérek segítséget, hogy hogyan lehet megoldani a benzinárak megjelenítését Primo 1.2-ben, illetve honnan lehet az aktuális filét letölteni. Régebbem ez úgy működött, hogy letöltötted pl a
Hungary_Holtankoljak_95.poi -t a Naviextrasról, aztán bemásoltad a poi-könyvtáradba, majd hasznos helyek keresés és már szépen mutatta is az árakat. Most a Naviextras Toolbox-szal kellene letölteni, de nekem nem csatlakoztatja a készülékemet (Wayteq x960 bt hd). A toolbox Extrák menüjében van egy Hasznos helyek.kml, de azt sem tudom letölteni, nem is tudom hova kellene tenni. Tehát tudtok valami helyet ahonnan poi formátumban le lehet tölteni az üzemanyagár infokat? Ha csak *.kml-ben lehet , akkor azt honnan és hová kell tenni a Primoban, hogy működjön?Előre is köszi minden ötletet
Üdv,
senki66 -
tonnoka
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ebbe a topikba illik a kérdésem, de az Amigosat nem nagyon használják, inkább ide írnám. A kérdésem az lenne, hogy vettem egy navit, amin Amigo fut, viszont semmilyen leírást nem kaptam hozzá... Nem tud valaki adni esetleg leírást elektronikus formában? Vagy letölthető valahonnan?
Előre is köszönöm!Üdv. Tamás
-
ddrgenya
csendes tag
válasz
chatran #10365 üzenetére
Útjaim felét így teszem meg, csak bizonyos útvonalakon használom a fizetős részt. Eddig még nem találkoztam olyannal hogy bevitt volna a fizetősre.
Viszont az adatok elkészítése nem biztos hogy tökéletes ezért felhajtáskor neked kell figyelni , hogy az út melletti matricás tábla kire vonatkozik és kire nem. Az adatbázis elkészítése óta ugyanis változhatott a forgalmi rend -
chatran
őstag
Ha a Primoban, bepipáltam az útvonaltervezésnél az autópályákat, de kivettem a pipát a matricás díjfizetés mellől, akkor tutira nem visz fizetős útra?
-
sgabor68
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy zozo_v1.2.12 skint nem látom a beállítások-kijelző-felület témájánál. Pedig bemásoltam mindent amit kellett. Valakinek lenne ötlete, hogy mi lehet a hiba oka? -
Szami01
csendes tag
Szanyo mester eltűnt?
-
papsoka
aktív tag
Valami megoldás létezik arra hogy amikor merül az akku csak egyszer figyelmeztessen és ne másodpercenként, perceken keresztűl?
-
zbabos
csendes tag
Hali!
Egy kis segitség kellene,ez a sor be van irva a sys.txt-be:
[Truck]
max_restriction_level="0"még visit mindig,hogy Veszély!! Az aktuális beállitások..............stb
és akárhányszor rányomik ujra és ujra visszaugrik.
Pedig be lehet menni arra kamionnal.
Segitséget előre is köszönöm.
-
jonkesz
csendes tag
Sziasztok
Több útvonalpont esetén mi a különbség az "Útvonal optimalizálása "és az" Útvonalpontok optimalizálása" között?előre is köszi
-
SimonYana
addikt
válasz
petike222 #10336 üzenetére
Persze , mert valamilyen okból igen csak benézi a távolságot! Be kell állítsam nekem is , hogy hamarabb szóljon!
Ha nem figyelek eléggé akkor túlmegyek!
Én úgy vettem észre , hogy az 1.1-hez képest sokszor vagy 30 métert téved minimum!
Az éppen elég , ha nem sorolok át időben , ezért nem elég a hangot figyelni! Rákell nézni sűrűn mit csinál! -
petike222
csendes tag
Tapasztalta már valaki, hogy csak közvetlen a kereszteződés előtt szólal meg? Sokszor már majdnem benne vagyok a kanyarban és akkor szólal meg. Legújabb zozo skint használok wayteq x990-en.
-
contaxg
veterán
válasz
zoli669 #10327 üzenetére
A CNS Globe szerintem csak a képernyője miatt gáz. Nekem a Primo egy logikátlan, zavaros menütenger, ami soha nem azt rakta elém amit szerettem volna. Pl. egyszerűen egy vicc, hogy alapvető GPS funkciókhoz, menük erdején vezet át az út. Ilyenekről, hogy 2D-ben lépték jelzés és navigálás közbeni térkép nagyítás, kicsinyítés még az új verzióban sem lesz ha jól látom. De az, hogy majd megpróbálja kitalálni, hogy mit szeretnék az igen.
Igen kis esélyt látok arra, hogy ez használható lesz. Egy csomó esetben csak jól be fognak kavarni ezek a látványos marketing funkciók. -
SimonYana
addikt
válasz
kockazatos #10329 üzenetére
Nem teljesen adok igazat , de elfogadom a véleményed!
Gondolom , ha egy televízióban van egy dvd lejátszód és nem játsza le a lemezeket , nem mondod azt , hogy sebaj! Ez egy TV.!
Amire nem való , ne tegye bele és akkor ennyi!
Nem örülnél annak sem , ha a kocsiban amit veszel nem menne a gyári rádió , dvd.
Hisz ez egy autó és nem egy disco , vagy mozi!
Az csak dísz , hogy betömjék a lukat!
Ennek ellenére én sem használom semmire a GPS-t csak navigálásra!
De akkor is! -
kockazatos
tag
válasz
zoli669 #10327 üzenetére
Hali
Nekem ugyan ez van! 800x480 1.2 és 128 Mb de semmi gond! Gond nélkül muzsikál nem akad se semmi!
Én azt mondom ha zene vagy kép arra van más eszköz!
Ha GPS akkor GPS! Ha házimozi akkor házimozi stb!
Az egy dolog ha a sok dzsepen belepakol sok biszbaszt a PNA vagy PDA-ba!
De ez csak az én személyes véleményem! -
zoli669
tag
Sziasztok!
Tudja valaki azt, hogy a Primo 2.0-hoz milyen vas kel majd? Mert, ha erősebb mint mondjuk egy mai navigáció 500Mhz porci és 128Mb RAM és 800x400-s kijelző, mert ugye pont itt a fórumon olvastam, hogy ezzel nem igazi a Primo1.2 és ezt én is tapasztaltam ezt a csúszást! Ja és a zene hallgatás is még egy lapáttal belassítja! Kíváncsi leszek az utódra, mert ha az is ilyen lesz akkor tényleg marad az IGO8, ami tökéletesen fut! Csak akkor minek a 800x400-s kijelző, tiszta pénzkidobás volt lecserélni a wayteq 950-t CNS GLOBE HD-ra
-
Jaki2000
aktív tag
-
sgabor68
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a primó kilépése után mindig újraindúl a készülék.
Valaki tud rá megoldás, hogy mi lehet a probléma oka?
Wayteq 960, Primo 1.2 vel használom. -
petike222
csendes tag
köszönöm szépen! Én is a zozo skint használom. Sokat kerestem ezek szerint kicsit figyelmetlenül.
-
petike222
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíten, hogy hol lehet beállítani a primoban, hogy hány méterrel értesítsen a kereszteződések előtt?
Tudom hogy valahol be lehet állítani, de kétszer végignéztem mindent és mégsem találom. -
pilota
tag
Hali van egy tom tom go 750-esem és azt kérdem meglehete oldani,hogy primo fusson rajta?
-
LuiT
aktív tag
Köszönöm az értékes infókat, akkor majd ezek alapján keresek rá megoldást.
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #10311 üzenetére
De ez nem gép hiba, szift hibának sem mondanám...
Próbáljátok ki h egy 24 órán keresztül be van kapcsolva... olyan 20 óra környékén újraindít...
Ez magában a szoftverben van benne, mert nekem eddig mindegyik verzió csinálta...
-
-
gipsztigris
addikt
Nem tamáskodni akarok, csupán megoldást találni neked. Mert megint egy kis ellentmondást látok.
1, ha úgy "kapcsolja ki", hogy a Primo eltűnik, és a készülék pedig újraindul (tehát beindul, de az alap menü jelenik meg), akkor keress egy másik Primot mert minden bizonnyal a Primoval van valami gebasz. Hogy micsoda, azt nem tudom, mert pont ezer oka lehet annak, hogy reseteli a készüléket.
2, ha úgy "kapcsolja ki", hogy teljes sötét marad a kép (tehát ahhoz, hogy kivilágosodjon először be kell kapcsolni a készülék bekapcsoló gombjával) akkor majdnem biztos, hogy géphiba.
-
LuiT
aktív tag
válasz
gipsztigris #10307 üzenetére
Kikapcsolja, vagy újraindul a PNA, tehát nem maga a Primo.
-
LuiT
aktív tag
Erre nem tud nekem senki érdemleges dogot írni?
A Primo kikapcsolhatja a PNA-t, csak úgy semmi előjel nélkül?
Mivel az történt, hogy a haver elindult az útra és az út közepén fogta magát és a PNA-ja kikapcsolódott. Miután visszakapcsolta az útvonal ugyanott folytatódott ahol leállt a gép.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez program hiba, vagy a PNA-val van a gond? -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #10302 üzenetére
Azt még nem tudni, hogy melyik lesz az első hardver amin megjelenik, de hogy a második egy Wayteq lesz, az biztos!
-
gipsztigris
addikt
válasz
jonkesz #10300 üzenetére
Tekintve, hogy három napja mutatták be hivatalosan, ezért még egy-két hónapig senki se keresse!....csak a boltok polcain......és azt is külföldön. Mert ha ragaszkodnak a "hagyományokhoz" akkor ez is valami külföldi gépen fog debütálni, mint a Primo 1-es a NavGear-on. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Mobil flották
- Jövedelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bluetooth hangszórók
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest