- Használt VGA / videókártya ajánló
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
GrandeP #10378 üzenetére
Az a kérdés, hogy mi a legegyszerűbb módja, hogy el tudjam menteni ezt, hogy később használhassam is. Ezt a funkciót még soha nem használtam, ezért kérdezem, hogy hogy kell.
Automatikus nyomvonal mentés az aktív, és van jó pár régi útvonalam, viszont azokat pl nem tudom betölteni, hogy használja is, csak mutatja a térkép, vagy hogy köztes célpontokat megjelenítse.
Kedvencek mentés oké, van pár cím a kedvencek között, az a legegyszerűbb akkor, hogy minden megállónál nyomok egy mentése kedvencek közé gombot? És a végén ebből hogy lesz útvonal? Egyenként berakom és rendezem majd mentem útvonalként, később meg betöltöm?
Szóval ez a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest