- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkenworth
csendes tag
-
OldMike
őstag
válasz
papsoka #18673 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztalom a saját gyári Primo-s eszközömnél. Teszteltem is, számomra az derült ki, hogy az adott helyen megengedett sebességgel haladva (mindegy hogy lakott terület, országút vagy autópálya) akkor mondja az azonnal végrehajtandó manővert, amikor már gyakorlatilag vészfékezéssel lehetne a szükséges sebességre lelassulni. Szimulációnál jókor mondja, de ott a kiírt "haladási sebesség" kb. 20-25%-kal alacsonyabb. Tehát már a manőverbemondás előtt ajánlatos csökkenteni a sebességet, legalább a fentiek szerint.
Amikor ismeretlen helyen járok - persze pont olyankor kell leginkább a GPS - akkor az utolsó előjelző bemondás után igyekszem figyelni (vagy jobbik esetben figyeltetni) az eszközön a következő manőver távolságát jelző számot, és aszerint lassítok. Ez egy fapados megoldás, de én nem tudok jobbat. -
plajos
aktív tag
válasz
papsoka #15396 üzenetére
Ezzel 1 km-ről jelez, 130 km/h alatti sebességnél:
warn_distances="130:1000"Ezzel pittyen beszéd helyett:a kamera felbukkanásakor:
approach_beep_spoken_type=sound
approach_beep_sound="!ding"Ezzel pittyen gyorshajtáskor:
overspeed_spoken_type=sound
overspeed_beep_sound="!ding"Ezzel 1 percenként jelzi hogy gyorsan haladsz (ennyi idő alatt valószínüleg elhagyod a kamerát)
overspeed_min_speech_repeat_delay=60Egyszerűbb ha keresel egy jó skint, vagy UX-et abban egyszerűbb beállítani.
-
plajos
aktív tag
válasz
papsoka #13063 üzenetére
Szia papsonka!
A cél iránya nyíl átszínezése: Nyisd meg a ui_igo9\common\gjm_destarrowc.vpr fájlt (pl. Total Commander).
A színt a color= utáni számok határozzák meg, RBG (0-255) kódban. Ez van most benne:
color=255, 105, 16
Ezeket a számokat kell átírnod. pl. kékre: color=1, 1, 255
Ha átírtad, mentsd el, majd tömörítsd vissza a branding.zip-et (a TC automatice megteszi). Ennyi! -
hojos
aktív tag
válasz
papsoka #13027 üzenetére
Sziasztok.
Igaz, hogy nem plajos vagyok, de ezt nézted már ?
overview_northup_20 -
stancy
tag
válasz
papsoka #12320 üzenetére
nem az oldallal, hanem a userrel.. de ebbe most ne menjünk bele..az is megérdemli aki nod-ot használ. és különben is tele van rakva az oldal virussal és mindenfajta földi jó-val. csak azért hogy véletlenül se töltsön le senki semmit.
ez meg hogy miért kiabál a nod a co.cc-s domainre:
"It seems like ESET has put the whole co.cc into their list of potentially harmful websites.
Maybe it is because there are so many spam/viral websites under the co.cc subdomain.. similar reason to Google's search engine block of co.cc"és a megoldás:
köszi DM43.beállítások - > webhozzáférés-védelem -> http, https - > címek kezelése -> ellenőrzésből kizárt címek listája: ide írd be, hogy *co.cc*
-
kalos
csendes tag
válasz
papsoka #11281 üzenetére
Szia!
Betűszín beállítás javítása:
A ZoZo_2.0.5.zip skin-ben ennek a file-nak "ui_igo9\480_272\main_scheme.ui" tartalmát bővíts ki ezzel, pl. jegyzettömb szerkesztésével:
;-zz font type
<FONTTYPE zz_black color=#000000 color2=#FFFFFF>
<FONTTYPE zz_white color=#FFFFFF>
<FONTTYPE zz_green color=#008000>
<FONTTYPE zz_yellow color=#FFFF00>
<FONTTYPE zz_brown color=#A52A2A>
<FONTTYPE zz_blue color=#0000FF>
<FONTTYPE zz_red color=#FF0000>
<FONTTYPE zz_orange color=#FFA500>
<FONTTYPE zz_gold color=#FFD700>
<FONTTYPE zz_purple color=#800080>Ez a 480x272-es felbontásból kimaradt.
-
-
stancy
tag
válasz
papsoka #9449 üzenetére
Már az alap programban is benne van ez a köztes pontos dolog. Neked kell beállitani, hogy mit mutasson a készüléked:
ha ez kevés, vagy egyszerre akarod látni a végcélt és a köztes pont adatait, akkor meg skint kell használj, pl a dimka (tomsoft skineket) ott egyszerre látható, az összes adat, érkezési idő, távolság stb.
-
-
saratimi
csendes tag
válasz
papsoka #8455 üzenetére
Na figyelj!
Ez a fórum nem az út test!
Itt az emberek azért beszélgetnek mert ez a hobbijuk, és megosszák egymással a tapasztalataikat, és segítenek egymásnak és tanulnak egymástól.
Ez nam azt jelenti,hogy mindenki a gps-t nézi az úton amikor közlekedik, és félni kell tőlünk!Tehát szerintem pontosan az olyan emberektől kell félni mint Te vagy, akit nem a gps érdekel hanem, a kötözködés és a rossz indulat!
Szerintem te a közlekedésben is ilyen agressív és BUNKÓ vagy!!!Többet nem reagálok az írásaidra bár mit is írsz!
-
saratimi
csendes tag
válasz
papsoka #8445 üzenetére
Szia!
Te vagy ZOZ?
Ha nem minek kell beszólni!
Nem vagyok kíváncsi a véleményedre!
Te mit keresel ezen a fórumon?
Miert nem vezetsz és nézel ki az ablakon!!!Azt is gondolom, hogy te mivel játszadozol!!!
A felbontással van a baj! Ezek a képek 800x480-as, nekem 480x272-es a pna!
-
kisspista
senior tag
válasz
papsoka #8344 üzenetére
"Kicsit félelmetes olyan autóstársakkal egy úton közlekedni aki a géptől várja hogy megmondja milyen táblát lát, vasúti átjáró következik vagy melyik utcába kanyarodik be!"
Ha megengeded, akkor avval egészíteném ki a monológodat:
"Kicsit félelmetes olyan autóstársakkal egy úton közlekedni, aki a géptől várja, hogy megmutassa, milyen alakú épület mellett haladt el éppen!"
Szerk.: A vasúti átjáró jelzést fontosnak tartom, főként a Balaton parti településeken, ahol "eldugva" (fákkal körbehatárolt, nem jól látható), sorompó nélküli, "átjáró" van... Jó ezekről időben látni és hallani! A vizuális megjelenítésnél sokkal fontosabb a hangnavigáció, mivel vezetés közben nem a navit kell nézni, hanem az utat és a forgalmi helyzetet.
Sajnos Borbála nincs "kiképezve" erre a feladatra. -
kalos
csendes tag
válasz
papsoka #4751 üzenetére
Szia Papsoka!
"A sebességmérő kamerák jelzéséhez hangefektet lehet rendelni akkor is amikor nem Eszter van beállítva?"
A kamerákhoz a skinben vannak előre beírva karakterekkel a figyelmeztető bemondások, melyeket csak is TTS Eszter tud felolvasni!"Sajnos az eddigi GJA skinekben nincs ilyen lehetőség, és Moha bácsi alatt csak a figyelmeztető ikon jelenik meg, hang nélkül! Tudsz erre valami megoldést?"
Erre nem tudok megoldást. Javaslom PLajos megkeresni e célból. Gyakorlatilag én is tőle tanulok meg mindent, amit eddig tudok a skinezésről. Hála neki. -
rolmillion
csendes tag
válasz
papsoka #4219 üzenetére
Első indításnál 30 mp-t kell várni, aztán fut a progi. Én kicsomagoltam a zip állományból a 480_272 könyvtárat (abban vannak a grafikák nagy része), és utána simán rámegyek a bmp-re és látom mi az. Ami nem tetszik egy skinben (pl nyilak szine, zöld tábla fent nyilak iránya,) kicserélem egy másik skinből, vagy az eredeti data.zip-ből és az működik.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
papsoka #4127 üzenetére
(#3344) plajos válasza Jaki2000 (#3342) üzenetére
Figyelj jól, mit írsz át. Nekem müxik. 50.000-rel csaknem egész Mo. látszik. -
zsolt19900
őstag
válasz
papsoka #3795 üzenetére
hm teleszemetelés kicsit erős nem gondolod
tudod a saját magad részére kacifántosnak mondott mondóka
annyit tesz, hogy én nem tanácsot kérek hogy öreg innen tölcsed le oda tegyed, nem itt, hanem privátban kértem meg valakit - aki meg is tette köszönöm neki- hogy az 1 hsz kívánalmainak eleget tegyek, akkor ennyi erővel a te hsz-ed is lehetne szemetelő, mert amit kértem privátban kértem de te itt írtad
végül is mindegy, megkaptam a segítséget, köszönöm az illetőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest