Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeregiZs
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2094 üzenetére
Én először is a saved_last_frequency="1078" helyett a 948-at írnám be.
Zsolt (Wayteq X950)
-
m.jeno
senior tag
válasz gyurmagyuri #2096 üzenetére
Hol akarod használni - Bp- vidék?
A frekvenciának nincs jelentősége,abban az esetben ha Gurjon skint használlsz és engedélyezed a folyamatos keresést, illetve akkor sincs, ha a programban adsz meg egy adott frekvenciát.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz gyurmagyuri #2100 üzenetére
Ez nem TMC liszensz fájl!
A primo-hoz így néz ki :Hungary-TrafficNav.tmc
Ennek a content\TMC mappában kell lennie.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz gyurmagyuri #2272 üzenetére
Elméletileg a számított érkezési időhöz való idő túllépést (piros pötty) vagy korábbi érkezészt (zöld pötty) mutatja, de ez nálam nem mindig volt igaz eddig.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
BeregiZs
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2283 üzenetére
Valami a data-val lehet, mert alapesetben, ha minden cucc ehhez van, működnie kellene a zöld útnak! (A skin-nek nincs köze hozzá, ha csak te ki nem kapcsoltad ezt a funkciót)
[ Szerkesztve ]
Zsolt (Wayteq X950)
-
kisspista
senior tag
válasz gyurmagyuri #2283 üzenetére
Zöld útvonal tervezésének lehetőségét ki is lehet kapcsolni a Gurjon skin beállításainál.
-
DM43
Topikgazda
válasz gyurmagyuri #2713 üzenetére
Valószínűleg azért mert nem legálisan használod
(amúgy olvass privit!)
-
wolfati
csendes tag
Szia!
Be kell rakni egy micro sd-t és megszünik a probléma!
Üdv! -
hovajk
tag
Én úgy tudom , hogy amelyik készülék nincs a hivatalosan támogatottak között , azoknál előfordul , hogy ha nem a kártyáról megy , kilépéskor ujra inítja a készüléket . (nálam két készüléknél is ez volt Amigonál és Primonál is .
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2827 üzenetére
PLajos honlapján (riks.fw.hu) megtalálod a teljes utiliti mappát, és a pontos (magyar) leírást hozzá.
Tudtommal skin nélkül nem megy. De ott van az is.[ Szerkesztve ]
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2830 üzenetére
Ne nekem köszönd, az érdem Lajosé,
valamint a többieké akik dolgoztak vele (honlapon felsorolva)[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz gyurmagyuri #2844 üzenetére
Minden mappában kell, hogy legyen egy db fájl: üres nem lehet. Mindegyikben legyen a Basemap.fbl fájl, s megfelelően hozd létre a map_ot, map_ta és map_nt. A poi-knál úgyszintén ezek: poi_ot, poi_ta és poi_nt.
map_nt és poi_nt: NAVTEQ
map_ta és poi_ta: TELEATLAS
map_ot és poi_ot: TopMap...stb.A program az újraindítást követően maga átnevezi a mappákat, s az aktuális gyártó térképeit map könyvtárrá alakítja, s a Primo ezt kezeli.
Ha ezeket nem állítod e helyen, akkor nem működik. Utility mappa a Primo gyökérkönyvtárában legyen. a mapchanger.ini fájlt pedig helyesen tölsd ki a Te könyvtáradnak elérési útvonalára.
[ Szerkesztve ]
-
hovajk
tag
válasz gyurmagyuri #2852 üzenetére
Probáld meg átírni "SDMMC" elérési utat "Storage Card"-ra , és a map_ot-t nevezd át map-ra , majd a beállításoknál ezt add meg TM térképhelynek . Majd inditsd ujra a programot és probáld váltani a térképeket.
-
TRob1
veterán
válasz gyurmagyuri #2855 üzenetére
Mindig a sima map mappát használja, azt nézd meg hogy váltás előtt és után is egyezik e a tartalma.
A 2.19 dafunk honnan szerezhető be? (én még csak 2.18a-val találkoztam)
¤ R'n'R ¤
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2863 üzenetére
Ha az eredeti "ResidentFlash" elérési utat benn hagyod és térképet váltassz, a tartalmát meg tudod nézni a térképváltó jobb ablakában. Ott változnia kell újraindulás után.
[ Szerkesztve ]
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2865 üzenetére
1 Milyen map... nevű mappákat hoztál létre?
2 Mindig a map nevű mappát használja, csak a térkép változik benne.
3 A sys.txt-be tedd be ezt:
[mapchanger]
map="Top Map és Egyéb térképek"
map_nt="Navteq térképek"
map_ta="Tele Atlas Térképek"[ Szerkesztve ]
-
hovajk
tag
A 2300-2400 közötti hozzászólásokban sok hasonló magyarázat van , nézd át őket lehet hogy valami elkerülte a figyelmedet .
-
plajos
aktív tag
Pontosan kitöltötted a mapchanger.in i-t a leírásnak megfelelően?
Légyszíves másold ide be, és hogy a Primo melyik meghajtón, milyen könyvtárban van.
Wayteq 950-en próbálod ? -
plajos
aktív tag
válasz gyurmagyuri #2871 üzenetére
Ha a PNA-d belső memóriájába van a Primo akkor mindenképp a \ResidentFlash\Primo\conten
a jó. Sajnos nincs több ötletem, elvileg jó a mapchanger.ini és jók a térképmappák nevei is.
A map, a map_ta, és map_nt mappákban vannak térképek, és azok különbözőek? Mert elvileg cseréni kellene a térképeket. -
kisspista
senior tag
válasz gyurmagyuri #2873 üzenetére
A korábban leírt mód szerinti eljárás eredményeképp, helyesen kéne működni a térképcserélőnek. Valamit mégsem csinálsz jól, vagy nem helyes a mapchanger.ini fájl, talán egy kettőspont, vagy elérési útvonal-beli helyesírási hiba!
Olvass vissza a fórumon, tuti meglesz, mi a hiba!
-
snowdog
veterán
A license mappádat nem kellene ekkora nyilvánosság előtt reklámoznod!
-
snowdog
veterán
Próbáld meg ezek alapján (az útvonalakat írd át a sajátodnak megfelelően):
\iGO Primo 8.5.11.155811\utility\mapchanger.ini
[mapchanger]
swpoi=1
DirContent=\SDMMC\iGO Primo 8.5.11.155811\content
DirSave=\SDMMC\iGO Primo 8.5.11.155811\save
ExeName=\igo.exe
Sound=set.wav\iGO Primo 8.5.11.155811\utility\utility.ini
[utility]
SpeedCamPath=\SDMMC\iGO Primo 8.5.11.155811\content
TempHidePath=\SDMMC\iGO Primo 8.5.11.155811\~temp_2
Sound=set.wavEzeket a mappákat hozd létre: map, map_nt, map_ta, poi, poi_nt, poi_ta
Minden mappában legalább egy állomány legyen! -
M1Bali
tag
Szia!
Én szintén így görcsöltem és nem történt semmi, amíg nem tettem bele egy memória kártyát. Azóta működik a térképcserélőm. Próbáld ki, nem kell hogy legyen rajta bármi is csak a kártya jelenléte kell.
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2873 üzenetére
Akkor kezdjük újból az egészet:
1. A content mappából alul töröld a felesleget:
Hungary.3dc és Hungary.poi (nem ide való)
2. map könyvtár:
svéd navteq térkép nem ide való, ftr, fpa fájlok ezekhez a térképekhez nem jók törlendő.
Nevezd át: map_ot -re
3. map_nt: a térképek és a többi jó a verzió számok változatossága miatt egy része nem fog működni: Q1, Q2, el kell dönteni melyiket használod.
4. map_ta nevezd át map -ra
Az ini-t hagyd az jó.
És lássuk ez után mit csinál.[ Szerkesztve ]
-
Imre964
csendes tag
válasz gyurmagyuri #2904 üzenetére
Milyen skint használsz?
-
TRob1
veterán
válasz gyurmagyuri #2913 üzenetére
Tegyél bele ilyen nevű txt-t a megfelelő mappába: pl. !map_ta.txt - a teleatla mapokat tartalmazó mappába. Ez lehet üres txt fájl is, a név a fontos.
¤ R'n'R ¤
-
snowdog
veterán
válasz gyurmagyuri #2913 üzenetére
Ezt #2880 olvastad, és kipróbáltad?
-
kisspista
senior tag
válasz gyurmagyuri #2922 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy rosszul használod a mapchanger-t, rosszul konfigurálod!
A utility v2.20 mappában lévő mapchanger ugyanaz, mint a korábbi, nem változtattak benne semmit (2010.11.08.-as kiadású mindkettő)Szerintem próbáld meg a következőt:
- save mappát törlöd egészben
- felteszed a GJA 2.19.1-es verziójú skint
- Primo mappába /gyökérkönyvtár/ létrehozod a "utility" mappát
- utility mappába bemásolod a mapchanger.ini, MapChanger.exe és MapChanger.nfrun fájlokat valamint a set.wav audió fájt. (Kis- és nagybetűkre figyelj, így legyenek ahogy itt feltüntettem!!!)
- mapchanger.ini fájlba az alábbiakat írod:[mapchanger]
swpoi=0
DirContent=\Storage Card\\content ;ezt módosítod
DirSave=\Storage Card\Primo\save ;ezt is módosítod
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wav(Az elérési utat a PNA-d elérési útvonalához megfelelően átírod!)
- content mappán belül létrehozol egy "map", egy "map_nt" és egy "map_ta" mappát.
- "map" mappába a TopMap térképeket belemásolod
- "map_nt" mappába a Navteq térképeket belemásolod
- "map_ta" mappába a Teleatlas térképeit belemásolod
(Ilyenkor a rendszerindítást követően TopMap térképekkel fog automatikusan indulni. Ha a "map" helyett "map_ot"-t csinálsz, akkor Primo indítását követően nem fogja felismerni a térkép mappát és hibaüzenettel elszáll! Erre figyelj!)
- poi-khoz egyelőre ne nyúlj, mivel .ini fájlba a poi váltás lehetőségét letiltottuk!Elindítod a Primo-t, először az Egyebek \ Beállítások \ Kijelző menüpont alatt behívod a GJA 2.19.1 DAY és Night fájlokat behívod.
Majd Beállítások \ GJA Skin beállítások \ Rendszerbeállítások, itt legördíted a sávot, kipipálod a Bluetooth és Térképcserélő gombok a főmenüben (pipa), Térképcserélő megjelenítése (pipa). Kilépsz, újraindítod Primo-t s elvileg kész!
Én így konfigoltam be, s működik. Ha ez alapján neked nem jó, akkor a mapchanger.ini fájlban keresd a hibát!
-
m.jeno
senior tag
válasz gyurmagyuri #4995 üzenetére
Szerinted?
Természtesen lehet, csak a képernyő egy részén fog megjelenni, nem tölti ki a teljes képernyőt.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
kuksa90
őstag
válasz gyurmagyuri #4995 üzenetére
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
vga=0
extra_settings=1[rawdisplay]
highres=0
screen_x=480
screen_y=272
stretch=1Evvel megy a 480_272 800_480 felbontáson,csak kicsit pixeles(ebb) a kép.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Szanyo74
tag
válasz gyurmagyuri #5003 üzenetére
Nincs, ő csak 480×272-es felbontásban készít.
http://primosite.co.cc
-
m.jeno
senior tag
válasz gyurmagyuri #5006 üzenetére
Igen van !
#4593 hsz
Ha már nem olvastok vissza, akkor legalább a keresőt használnátok
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz gyurmagyuri #5006 üzenetére
Szerintem kicsit tisztázásra szorulnak itt a dolgok!
Soha nem volt skinem, és nem is lesz. Színes ikonos branding-et csinálgatok, amiből létezik 320x240, 480x272 és 800x480 is.
plajos viszont skin-t készít, de branding-be beleépítve, és ebből szintén létezik olyan verzió, amiben benne vannak az általam összerakott ikonok, de a skinjét (branding formájában) ő csak 480x272-ben készíti.Úgyhogy a kérdésed helyesen: TRobnak van színes pois ikonos brandingje 800*480-as felbontásra is?
Viszont ha skin-t keresel, akkor meg olyat keress ami a skin mappába való, és akkor a brandinget is tudod szintén használni.¤ R'n'R ¤
-
drotifuti
aktív tag
válasz gyurmagyuri #6709 üzenetére
hát az igazság az h nem tökéletes a sima sem...tehát utcanevek,kanyar jobra,balra..kb enyi..TTS funkció még nincs(ill van de magyarban nincs,ami már terjengene warez oldalakon)
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
KZ_3D
tag
válasz gyurmagyuri #7350 üzenetére
Szerintem a műhold adatok alapján számolja ki a magasság értékét.
-
_kanga_
csendes tag
válasz gyurmagyuri #7405 üzenetére
Még jó, hogy jóban vagy magaddal
Nos több, mint valószínú senki nem tudja, hogy neked mire lenne szükséged, ugyan is skinfüggő, meg még sok minden függő a sys beállíása, TMC-d van, mert az is belejátszik, egyes data-val vagy brandiggal összemosot skiek nem igénylnek a készülék nevén kívül semmilyen beállítást stb.
Én elküldhetem az enyémet, ami az én beállításaimnak meffelelően müxik, de lehet, hogy semmire nem mész vele. -
drotifuti
aktív tag
válasz gyurmagyuri #7455 üzenetére
hiányzik a sys-ből ez:
[sound]
csv_voice_enabled=1
ding=0
mute_os_key=1
click_sound_on_tooltip=1
wheelsound=1Légy mindig különb, a másik embernél.
-
Badboys
őstag
válasz gyurmagyuri #7551 üzenetére
Kelet Európában TM térképet kell használni.Ott az a legjobb.Románia meg egy külön kategória mert ott sosem az van amit látsz.
-
Karelke
csendes tag
válasz gyurmagyuri #7551 üzenetére
Faterom is kamionnal jár, egy hétre kipróbálta ezeket az új térképeket, és a hozzájuk tartozó kamionos adatbázissal együtt. Szinte tökéletesen ugyan ezeket a hibákat sorolta fel, mint te. Semmitérő vacak ez a kamionos része, mindig nyavajog, hogy nem tervezi meg ezekkel a paraméterekkel az utat, ha van egy 7,5-es tábla, de ott a cég és a célforgalom miatt bemehetne az ember, erről sincs fogalma a programnak. Ki is szedtem egyből a kamionos fájlokat, mert egy szutyok. A pláne, h egy 90km-es utat 240-nek tervez, mert elkerül minden szart, ami neki nem tetszik. Romániában meg mégúgy esélytelenebb a kamionos része, mint tőlünk nyugatra
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
dopeman1
csendes tag
válasz gyurmagyuri #7569 üzenetére
Akkor is tervez útvonalat ha oda a kresz szerint nem hajthatsz be, vagy olyan helyen vagy ahol nem lehetnél. Pontosabban van egy 3,5t felett behajtani tilos-ezt tudja a progi de alatta ott a kiegészítés "kivéve célforgalom, áruszállítás stb) ezt már nem.
Ezért oda vagy onnan nem tervez a SYS bejegyzés nélkül. -
M1Bali
tag
válasz gyurmagyuri #7569 üzenetére
Én épp Németország felé jártam a héten. Gépemen 1.2 megy TeleAtlas térképekkel.
Hegyeshalom felé nem akart átvinni a határon, csak is Pozsonynak, pedig a magyar és az osztrák térkép is TeleAtlas.
Ha Hegyeshalomnál megyek át nekem is elveszti az utat, és lehet ismét beírni neki az úti célt.Németből Olaszország volt a cél. Kapásból olyan úton vitt át a határon ahonnan a teherautó ki van tiltva, hivatkozzak a GPS-re a rendőr megkérdezi mit keresek erre ahol kamion még véletlenül se jár.
Remek játékszer.[ Szerkesztve ]
-
Szanyo74
tag
-
TRob1
veterán
válasz gyurmagyuri #7924 üzenetére
Leginkább semmit, és akkor tuti jó lesz (persze 1 save törlés se árt utána)
¤ R'n'R ¤
-
stancy
tag
-
istvan20806
csendes tag
válasz gyurmagyuri #7401 üzenetére
A WayteQ által gyárt Royaltek TMC vevőhöz a sys.txt-be a kövekező kell:
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="948"
saved_last_tuning_mode="1" Ezzel müködik köszi a segitségett -
hovajk
tag
válasz gyurmagyuri #10395 üzenetére
Gondolom mindenki a 2.0-t várja .
-
gyurmagyuri
csendes tag
válasz gyurmagyuri #10409 üzenetére
Akkor jó!
-
kelepce
tag
válasz gyurmagyuri #10601 üzenetére
Ejnye-bejnye, de türelmetlen vagy. Az az 1-2 év hamar elrepül és rajta lesz, mert mi van ha kiderül, hogy mégsem arrafelé kellett volna építeni és lebontják? Na ugye? Alig telt el pár év az M6-os autópálya teljes szakaszának az átadásától és az idén már rajta is lett a térképen a teljes pálya.
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz gyurmagyuri #10601 üzenetére
Haha!
Én is szoktam azon járni Kistelekre Pestről és egyszer elfelejtettem letérni.
Majd rá kell jöjjek , hogy nincs is rajta , mert minden áron le akar fordítani minden földúton ami nincs is csak gondolom volt a pálya építése előtt!
Látjátok! Olyan gyorsan épül fejlődik az Országunk , hogy nem győzik követni a szakemberek!® SimonYana ®
-
Noxy
veterán
válasz gyurmagyuri #18081 üzenetére
Poiplaza.hu
Innen ki válogatod ami kell neked.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest