Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék venni valami egyszerűen kezelhető GPS-t IGO Primoval. Sosem használtak még GPS-t. Madaraséknál egész jó áron láttam Navon N480-ast Primoval. Kérdésem az lenne, hogy a hozzá adott magyar nyelvű használati utasítás tartalmazza a Primo részletes leírását is? Vagy ha ez nem akkor tudtok ajánlani olyan GPS-t amihez mellékelik?
-
chatran
őstag
Ha a Primoban, bepipáltam az útvonaltervezésnél az autópályákat, de kivettem a pipát a matricás díjfizetés mellől, akkor tutira nem visz fizetős útra?
-
chatran
őstag
Az milyen pofátlanság már az NNG-től, hogy a megvásárolt Igo Primo Hun+Rom térképei régebbiek mint a mostani szülinapp-ban lévők.
Vagy csak az ájfonosokra sz@rnak magasról és a többi Primo-t frissítik rendesen? -
chatran
őstag
Sziasztok,
Iphone-on van lehetőség valahogyan frissíteni a térképeket a Primo HU&Ro app-ban? Megnéztem van már jóval frissebb NNG térkép, de nincs frissítés az appstore-ban és alkalmazáson belül sem tölti le az újabbat.
Valahogy be lehet másolni az új térképeket a Primo app-ba? -
chatran
őstag
Sziasztok!
Használtan vettem egy Wayteq x850-et, amire az előző tulaja IGO Primo-t mókolt. Sajnos a GPS egyből a Primo-val indít, nem a WIN CE-vel. Valami probléma lehet az érintőfelülettel, mert nem tudom megnyomni a Primo szoftverben a kikapcsolás ikont, hogy ki tudjak lépni CE-be. Reset meg bekapcsológomb hosszú nyomása már megvolt, nem segített, mindig a Primo-val indul.
Van valami ötletetek, hogyan léphetnék ki a WIN Ce-be?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing 256GB, Dual Boot CFW 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- RAKTÁRON! PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS UN45 mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest