- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Ugyan már, az csak egy dolog... de mikor a TopMap már ismerte az M6-ost, akkor a Navteq még fél év múlva is csak mezőt/árkot/bokrot mutatott... de általában így van minden más új úttal, körforgalommal vagy bármi más változtatással is. Még az a szerencse hogy Magyarhonban nem olyan gyorsan történnek az építések/módosítások mint más országokban, mert különben szegény Navteq sosem tudná magát utolérni (így se nagyon
)
-
-
gipsztigris
addikt
Nem tamáskodni akarok, csupán megoldást találni neked. Mert megint egy kis ellentmondást látok.
1, ha úgy "kapcsolja ki", hogy a Primo eltűnik, és a készülék pedig újraindul (tehát beindul, de az alap menü jelenik meg), akkor keress egy másik Primot mert minden bizonnyal a Primoval van valami gebasz. Hogy micsoda, azt nem tudom, mert pont ezer oka lehet annak, hogy reseteli a készüléket.
2, ha úgy "kapcsolja ki", hogy teljes sötét marad a kép (tehát ahhoz, hogy kivilágosodjon először be kell kapcsolni a készülék bekapcsoló gombjával) akkor majdnem biztos, hogy géphiba.
-
snowdog
veterán
Elsőnek kell hozzá egy jó képszerkesztő program. Az XnView már megteszi. Aztán fogod a képeket (pl. ui_igo8\common\poi_mapclose.bmp), és átszerkeszted a kívánalmaid szerint. Ezután a képeknek megfelelően beállítod a megfelelő hivatkozásokat (ui_igo8\icons\poi\poi.icons). Kb. ennyi az egész.
Persze nagyon leegyszerűsítve írtam le a dolgokat. De ha elkezded, és ezen túlvagy, a többire már rá fogsz jönni. Sok sikert kívánok! Ne keseredj el, mindenki így kezdte, én is!
-
gipsztigris
addikt
Egy dolgot azért elmagyarázhatnátok! Túl a skin készítő kihívásán, mi a jelentősége a Branding cserének?
Mert hellyel-közzel egyformák a Branding.zip-ek, mindegyik színes ikonokkal van . Ha valaki megszereti egyiket vagy másikat, kizárt dolognak tartom, hogy menet közben váltogassa!
-
Szanyo74
tag
Nem kell save törlés!
Menü/Beállítások/Képernyőkímélő
Állítsd automatára és add meg a váltás távolságát.
Ha menet közben kilépsz a képernyőkímélő módból, a következő manőver hosszú megnyomásával léphetsz vissza. Vagy ha elérted a következő manővert ismét automatikusan fog váltani. -
-
Fishor
senior tag
SZia!
Nekem 920BT-m van. A transzmitter akkor működik csak, ha be van dugva a szivargyújtó, mert szerintem abban van az antenna. Egyébként működik a dolog így. Ha nincs bedugva csak serceg. Viszont Suzuki-ba nehéz befogni a frekijét így is, mert nem hangolja rá a rádió magát, manuálisan kell beállítani sajnos. A pioneer mp3as viszont gond nélkül megtalálja.
Neked a hangbeállítással nincs olyan gondod mint nekem, hogy elfelejti az utoljára beállított hangerőt a primoban? Valaki segíthetne hogy hogyan lehet ezt megcsinálni, hogy úgy maradjon a hangerő, ahogy beállítom.
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest