-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fungi
aktív tag
válasz
barnam_ #125892 üzenetére
Oké, azt nem tudom hogy amikor EC-t módosítok pendriveról bootolva, akkor engedi-e a Bios a tiltott akkuval. Régen x230-ra tettem 1vyraint, és utána mintha töltötte volna az x220-as akkut, de lehet hogy keverem, most azt olvastam hogy a 1vyrain nem módosítja az akku korlátozást. Biztosan ugyanaz a metód mint a T420-30 esetén. Mindegy, megpróbálom, bár teljes a lámaság a Linuxhoz. Köszönöm.
-
barnam_
nagyúr
válasz
fungi #125891 üzenetére
Ha fizikailag ugyanaz az akku, csak az EC különbözteti meg, akkor pont az a lényege, hogy nem gyári EC-vel mennie kellene.
Hasonlónak gondolnám mint T420 - T430 esetén. Ott is belemegy a T420 akku de nem fogja tölteni a T430-as.
Mindegyik x30-as gépemen megcsináltam az 1vyrain-t, de 's'-es géppel nincs gyakorlati tapasztalatom. -
fungi
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem, van egy T430s géphez egy T420s akkum van, amit persze nem tölt. 1vyrain vagy más okossággal rá lehet erre bírni? /x230-al sikerült ezt régen megcsinálni, de itt nincs is eredeti aksim hozzá/ Köszönöm előre is ha van rá ötletetek. -
Ogard
tag
Hűséges X220-asom alaplapja meghalt. (Korábban kitörött belőle az egyik USB port nyelve, valószínűleg emiatt lett zárlatos.) De felkészültem erre az eshetőségre, és pár hónapja beszereztem hozzá az apróról egy x230 i7-es alaplapot.
Most elővettem és szépen beletettem az x220 as házba. Simán belement, egyedül csak a displayport melletti usb foglaltnál kellett lereszelni egy keveset az alsó fedlap magnézium merevítésből, és a displayport kivágat nagyobb mint az alaplapon lévő mini displayport, oda kell még faragnom, sugruznom, vagy nyomtatnom egy dugót.
Ezenkívül még a keyboard modot és az 1vyrain modot kell megcsinálnom hozzá, hogy vissza tudjam tenni az x220 billt bele, mert most egy 230-assal megy átmenetileg, és akkor lesz egy pompás x230 szívű x220 as frankenpadom - a gép meg már tiszta théseus hajója, csak az fedlap és az alsó ház eredeti benne, minden egyebet cseréltem az évek során.
Remélem elleszek még így vele egy pár évig. -
barnam_
nagyúr
válasz
Potrien #124866 üzenetére
Nem tudom ki vállal ilyet
Itt a leírás hozzá, ha van ilyesmiben tapasztalatod: [link] (meg akkor már beszúrom az 1vyrain mod linkjét is: [link] )Ha nem vagy magabiztos az ilyenekben, én is azt tanácsolom, hogy küldd vissza, amennyiben lehetőséged van rá. Sajnos az utángyártott akkuban lévő vezérlőt nem ismeri fel gyárinak, ezért nem fogja tölteni.
-
scarbantia
aktív tag
Használatlanul hentereg a régi W530-as gépem, és kicsit utánamentem, mit lehetne egy ilyen öreg vasból kihozni. Elég sok dolog akad, 2560x1440 IPS wide gamut kijelző, 32GB 1866Mhz-es RAM, 1vyrain mod, akár overclocking opció (mondjuk nem erőltetném, de mást is tud), classic keyboard, most már EC firmware-el, intel ax210 6E/ax wifi, thinkmods expresscard nvme SSD(korlátozott sávszéllel, de bootolható), stb.
Viszont szinte mind felesleges, ha a támogatott GPU-k közül kiesik a K2000M, akkor ez már csak egy nagy és nehéz vas, netezős gépnek egy kisebb/könnyebb sokkal praktikusabb. Csak elméleti szinten agyaltam egy sort, hogy ezzel lehet-e valamit kezdeni.
Szoktak mindenféle eGPU-t építeni az expresscardon keresztül, de az még értelmetlenebb húzás nekem.Az jutott eszembe, hogy van-e bármi esély rá, hogy az ultrabay helyére egy MXM kártyát faragjunk? Fizikailag simán elfér, még akár ventilátoros hűtővel együtt is, Ideapadhoz létezik ilyen megoldás, de ott valami eltérő konnektor ad erre lehetőséget, amit a Thinkpad-ek nem tudnak. Szóval valahogy PCIe csatlakozást adaptálva lehetséges-e egy ilyen, főleg, hogy komolyabb tápot is kell adni neki. (~50W) Persze PCIe x1 sávszélesség is jó kérdés, de az eGPU-k is azon mennek...
Mondjuk egy MXM Quadro P2000 még elég komoly upgrade lenne, ami visszahozná nálam a közhasználatba.Valamiért úgy érzem, hogy van itt valahol valami lehetetlen bukó a történetben, mert olyan nincs, hogy egy ThinkPad-en lehet valamit moddolni, és azt még nem csinálta meg már egy másik thinkpadautista.
-
barnam_
nagyúr
válasz
fatpingvin #123391 üzenetére
Igen ezt adom, de az open source bootloader / BIOS nem általános igény
Nekem 1vyrain van a T430-on, azzal tiltottam le az ME-t.Nagyjából nekem is elég a T430 (4c/8t), de mellé teszem a P14-et (vagy bármi mást), és kisebb, laposabb, többet megy akkuról. Oké, nem olyan robusztus, de ez az irány véget ért.
-
-
barnam_
nagyúr
Ha már RTC hiba:
Van egy T430 ami néha feldobja az RTC errort bootolásnál, de ESC-el tovább tudok lépni.
Ezt azután kezdtem észlelni hogy felraktam rá az 1vyraint. Amúgy tökéletesen működik minden.Cserélni kellene az elemet vajon vagy ez inkább az 1vyrain hatása? (W530-on is van 1vyrain de ott nem tapasztaltam ilyet)
-
fatpingvin
addikt
válasz
Oscar #118230 üzenetére
attól függ mire akarod cserélni. én Skullsra cseréltem ami lényegében készre főzött coreboot. parancssorból a dokumentáció alapján kb next-next-finish szintű dolog, de a BIOS chipet (ami NYILVÁN alaplapra forrasztott) közvetlenül kell írni, azaz hardveres flasher kell hozzá és szét kell szedni, szval embedded elektronikát még nem látott fórumtársaknak nem szoktam ajánlani.
az 1vyrain felmászik USB-ről is, de azt nem ismerem, az csak a gyári BIOS egy szétmókolt modja.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tubi2 #115345 üzenetére
Igen, ez az a gép
Azóta felment rá az 1vyrain, kapott egy Intel 7260AC wifit (BT is megy), 1866-os ramokat, Kryonaut pasztát így a +400 Mhz OC is megvan throttling nélkül, rendeltem ugyanebből az Ali storeból új magyar világítós billentyűzetet.. szóval amit lehetett kimaxoltam
Azonban nem olvastátok figyelmesen amit írtam.. nem akarom ezt beletenni a W530-ba mert nem szeretnék farigcsálni. X230-on gondolkodtam sokáig mert abban csak a csatlakozót kell letakarni a classic billentyűzet modhoz. Viszont annyira drágán mennek az IPS kijelzős modellek (+akkor új billentyűzet, új x220 palmrest), hogy a végén egy csomó pénz után ugyanott lennék teljesítményben mint a már meglévő i7-es T420. (Ez volt az előző laptopom, de nem adtam el mert az csak macera nekem.)
Így inkább vettem bele egy 4magos i7-et és majd ezzel az új billentyűzettel kicsit esztétikailag felújítom. -
barnam_
nagyúr
válasz
Pöttön #112677 üzenetére
A 35W-s proci kevesebbet fogyaszt és ennélfogva hűvösebb is lesz, de én nem a cserével kezdeném.
DGPU-s hűtő segíthet a dolgon, plusz jó minőségű paszta (Thermal Grizzly Kryonaut vagy folyékony fém.
Plusz, ha 1vyrain-t felteszed, tudsz szabályozni tonnányi cuccot a CPU energia gazdálkodás témából. -
-
BFeco
aktív tag
válasz
barnam_ #112236 üzenetére
Szia!
>Hogy tudom W530-on bekapcsolni az Intel 7260AC kártya BT modulját?Sajnos alapértelmezetten tiltva van a USB #12 port a W530-nál (X230-nál NEM) a modosított 1vyrain BIOS-ban. Ez a port van a WLAN kártya foglalatra kivezetve (kapcsolási rajzon megegyezik a W530, X230-nál ez a rész (is). A BT-hoz ezt kell engedélyezni. 51-pin megszakítás sem kell.
Modosított 1vyrain Biosban:
Advanced
South Bridge Configuration
SB USB Config
USB Port #12 Enable/Disable [Disabled]
Ha engedélyezzük, továbbra sem megy!Megoldás:
Modosított Biosban:
Advanced
South Bridge Configuration
SB USB Config
USB Per-Port Disable Conrol [Disabled]A gyári BT modult sem kell feltétlen kivenni, viszont az
I/O Port Access
Bluetooth [Disabled]
legyen, vagy vegyük ki a notiból a régi BT modult.
E nélkül felkiálltó jeles az Intel BT az eszközkezelőben!Saját W530-nál és X230-nál X200 és X210 kártyákkal teszteltem.
Aliexpressen és máshol is a W530 tulajok azt írták, hogy nem megy a BT az új WLAN modulon (T530, X230-nál működött).
Elsőre nálam sem!
Sok keresés után a német thinkpad-forum.de fórumon találtam meg a leírt megoldást:
Thema: Fragen zu W530 und Intel 7260 oder andere Kombikarten [link]BFeco
-
barnam_
nagyúr
A x30-as szériában (esetemben W530) már nincs power beep a BIOS-ban?
Már nem emlékszem, hogy a T420 tudott-e még ilyet, a T400 pittyeg ha töltőre rakom, az biztos.
Ezen nekem 1vyRain van fenn, a BIOS-ban csak password meg keyboard pittyegésre van opció.
Sokszor előfordul, hogy nincs bekapcsolva a hosszabbító amibe a töltő van dugva, és nem veszem észre hogy nem tölt a laptop -
Penguin95
senior tag
válasz
Tim82 #111908 üzenetére
Mondjuk ennyit simán beáldozok azért cserébe, hogy tilthatom a Management Engine-t, az RST-t, az AMT-t, és még sok mást, plusz így nem kell TPFanControl, mert elég az amit az 1vyrain tud ilyen téren. Meg persze azt pakolok a gépbe ami tetszik, illetve ha már szóba került az ExpressCard, akkor emlékeim szerint az 1vyrainben már javítva van a 16 GB RAM kontra eGPU bug.
-
Tim82
félisten
válasz
Penguin95 #111904 üzenetére
Az 1vyrain miatt akkor fogsz majd szentségelni igazán, amikor lemerül a CMOS elem. Amíg ki nem cseréled és be nem bootolsz úgy, hogy az operációs rendszer netkapcsolattal be nem lövi magának automatikusan a dátumot/időt, addig error 0271/0251-gyel fog indítani minden bekapcsolásnál.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tim82 #111903 üzenetére
Ha tippelnem kéne, akkor én az 1vyrain-re voksolnék, több dolgot is állítgattam benne ami kihatással lehet erre. A legacy/UEFI mód nem hiszem, hogy ebbe bekavarna, pláne hogy a secure boot ki van kapcsolva. Mondanám, hogy visszaállítom alapra és megnézem, de tapasztalataim szerint nem minden beállítás áll vissza azok közül amiket az 1vyrain old fel, egyesével meg elég macerás őket visszaállítgatni.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Penguin95 #110522 üzenetére
Na ez egy kalandos történet volt, ha esetleg más is belefutna, annak itt a leggyorsabb megoldás: Felejtsd el a Windows 10-et.
És a lassabb megoldás: Ha már jelentkezett a hiba, ments le mindent ami kell, mert egy sima driver törlés, és a régebbi visszarakása nem fog segíteni. Utána régi Windows 10 legyalul, új Windows 10 felrak, de a driverekkel még várj. Szerezz be egy korábbi és egy friss BIOS-t, majd tedd fel a régebbit (BIOS beállításoknál előtte ellenőrizd, hogy a Flash BIOS Updating by End-Users be, a Secure RollBack Prevention pedig ki legyen kapcsolva). Hagyd elindulni a gépet, majd tedd fel a frissebb BIOS-t, és állítsd vissza alapra a beállításait. Újraindítás után állítgasd be újra, és indíthatod a 10-et, majd mehetnek fel a driverek.
A BIOS variálás megoldható az IVprep, majd az 1vyrain használatával is, ha nem ragaszkodsz a tökéletesen gyári megoldáshoz. Lehet van ettől egyszerűbb megoldás is, de nálam csak ez vált be, a sima Windows visszaállítás, vagy újrarakás nem segített a dolgon, ahogy az aktuális BIOS újraflashelése sem. -
Tim82
félisten
Intel AX200 mini PCI-e vs Thinkpad X230i:
Tegnap megjött az AliExpress-ről várt 2 db mini PCI-e csatlakozós AX200.
Elsőre azt hittem, hogy rosszak a kártyák (vagy amilyen a szerencsém, átvert az eladó, annak ellenére, hogy Reddit-en ajánlott boltból vettem). Mindkettőt beletettem az X230i-be, egyiket sem volt hajlandó felismerni a noti. Értsd: beboot-olt gond nélkül, csak épp az oprendszer (Ubuntu 20.04 LTS) nem látta a wifikártyát.
Aztán beletettem az egyik kártyát egy másik gépbe (Acer Aspire E5-571
), ahol az arra telepített Linux Mint (ami amúgy az Ubuntu 20.04 LTS-e alapul) csont nélkül felismerte a kártyát és szépen fel is csatlakozott .
Itt azért felhúztam a szemöldököm: miért nem hajlandó pont az X230i-ben működni ez a nyavalyás?
Első tippem az volt, hogy az Acer (ami két generációval újabb, Broadwell i3-as noti - azt engedjük el, hogy az Acer emellett még mindig mini PCI-e foglalatot használ M.2 helyett) már asszem UEFI-only, míg az X230i-nál én sose vettem a fáradságot, hogy átálljak UEFI-re.
Aztán szembejött velem egy másik Reddit-es thread, ahol hasonló problémára azt sugallták megoldásnak, hogy ugyan már ki kellene venni a gyári Thinkpad BT modult (amit én eddig - az eddig használt 7260AC kártya mellett - meghagytam). És voilà, így működik.
Speedtest-es mérések szerint kb. ugyanolyan értékeket hoz, mint a lecserélt AC-s kártya, de gondolom, a maga 380-400 Mbps körüli fel- és 280-300 Mbps körüli letöltési értékeivel inkább a netkapcsolat és a router (Xiaomi AC2100) kezd szűk keresztmetszet lenni.
Nyilván whitelist-mentes BIOS, illetve 1vyrain (a *30-as generációnál) kell a használatához.
-
Penguin95
senior tag
Sziasztok!
Nem mostanában jártam errefelé, viszont most egy igen érdekes anomália miatt ismét a véleményetekre, segítségetekre lenne szükségem. A napokban lettem figyelmes arra, hogy az X230T-m kijelzője fixen 100%-os erősséggel világít. Hiába próbáltam lejjebb venni a megszokott Fn + F8 kombinációval Windows alatt, semmi sem történt, sőt, még a Windowsból is eltűnt a fényerő állításának lehetősége. Ezután megpróbáltam ugyanezt az UEFI setupban, de ott sem tudtam rajta állítani. Ezt követően feltettem egy Linuxot, ahol tökéletesen állítható a fényerő.
Ugyebár ez normál esetben azt jelentené, hogy olyan kijelző van a gépben, amit a Lenovo nem hagyott jóvá a whitelistben, viszont itt jön a csavar. A gép kb. 1 éve nálam van, idáig tökéletesen működött a fényerő állítása, és tudomásom szerint semmi sem változott a gépen azóta, az UEFI nem frissült (2.75), új driver sem érkezett sem a Windows Update-en, sem a Lenovo Vantage-en keresztül. Ezen felül megnéztem a get-edid segítségével az EDID adatokat, azok alapján a gépben egy, az LG által 2012-ben gyártott LP125WH2-SLB3Y kijelző van a gépben.
Próbáltam már teljesen újraindítani a 10-et, visszatettem egy régebbi (2.58-as) UEFI-t, az 1vyrain-t is feltettem, de semmi nem segített a dolgon. Most átmenetileg a Windows ment a süllyesztőbe, mivel maximális fényerő mellett kifolyna a szemem sötétedés után, de azért nem lenne rossz, ha nem kéne végleg lemondanom róla.
Esetleg van valami amit kihagytam, vagy meg kellene próbálnom? A fórumos keresőt már próbáltam használni, de csak olyan találatokat adott, amiknél a hibát a nem engedélyezett kijelző okozta, viszont amennyire láttam, az LP125WH2-SLB3Y-vel nem igazán lehet ilyen probléma. -
Tim82
félisten
válasz
vicze #106561 üzenetére
A *30-as szériánál meg van oldva az IVprep utility-vel a downgrade olyan BIOS verzióra, ahonnan már van mód az 1vyrain-es whitelist mentesítésre. (Ha jól emlékszem, X230i-nél nekem is az általad linkelt utolsó BIOS-ról kellett downgradelnem így.)
Szerk.: visszakerestem, az utolsó előtti BIOS-ról downgradeltem, de az utolso BIOS-ról sincs gond, meg lehet oldani ezzel az utility-vel, rákeresve a neten.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #106057 üzenetére
Az x230 is bántóan vastag.
Cserébe legalább normálisan bővíthető:
- 2 db RAM foglalat
- 1 db mSATA SSD-nek vagy WWAN modulnak való foglalat a normál 2,5" HDD/SSD hely mellett még
- zsír könnyű billentyűzetet, sőt akár kijelzőt is cserélni benne
- és mellesleg strapabíró is.Valahogy elnézem ezért neki a vastagságot (X230i-ről gépelve a sorokat, aminek annyi a háttérsztorija, hogy 7k-ért vettem rossz szalagkábellel, töltő, akku és RAM nélkül Vateráról, aztán az igényeimnek megfelelően fel van bővítve úgy, ahogy akartam: 9 cellás akku, 16 GB RAM, AC-s wifi, 512 GB-os SSD, IPS kijelző - már csak a gyári 3G modul cseréje várat magára LTE modemre).
A wifire vonatkozóan már van megoldás a whitelist-mentesítésre is, két alkalommal is kipróbáltam (X230i, T430), működik: 1vyrain Nyilván odafigyeléssel, utánaolvasással ajánlva csak.
-
Tim82
félisten
válasz
Tim82 #104820 üzenetére
Érdekességként itt hagyom: már a 4. verziónál tart az 1vyrain. Arról nincs infó, hogy bekerül-e a WWAN-ra is whitelist mentesítés (ez mondjuk nekem jól jönne, örülnék, ha az X230i-be is bele tudnék dobni egy olcsó mini PCI-e LTE modemet, mint anno az X220-ba - sajnos az egy szál MC7710 Lenovo-kompatibilis verziója ha beszerezhető is, mocskosul drága).
-
Tim82
félisten
1vyrain / 1Vyprep
Források: reddit, illetve Github: 1vyrain és 1Vyprep.
Mi ez:
1vyrain: Ivy Bridge alapú T, X, W szériás Thinkpad-eknek (T430, T430s, T530, W530, X230 / X230i, X230 tablet) BIOS unlock tool (elsősorban wifi modul whitelist, de egyéb, a moddolt BIOS-oknak megfelelő feature-k is elérhetőek vele: Intel Management Engine kikapcsolása, órajelemelés, "advanced menu" stb.). Előnye, hogy az eddig ismert megoldásokkal ellentétben ez tisztán szoftveres, tehát nem szükséges hardveres megoldás a BIOS chip eléréséhez. A tool segítségével elviekben custom BIOS-t is lehet feltenni, mint pl. Coreboot / Seabios. Előfeltétele viszont az, hogy olyan BIOS verzióra kell downgradelni, amelyik még elég "sebezhető" ahhoz, hogy a tool segítségével megtörténhessen a moddolt BIOS flashelés.
Itt jön a képbe az 1Vyprep, ami egy BIOS downgrade-re használható tool (64 bites Windows alatt). Utóbbi helyett Linuxosoknak van alternatív megoldás, melyről ide kattintva érhető el leírás. Nem annyira gyakorlott Linuxosoknak inkább az alább részletezett, általam használt megoldást javaslom.
Használata (saját tapasztalatok alapján, X230i-n frissen tesztelve):
Elöljáróban: kivettem a rendszermeghajtót (az én esetemben egy 2,5" helyen lévő 512 GB-os SSD, rajta Ubuntu 18.04 LTS), viszont a gyári wifi kártyát (Intel N 6205) bent hagytam. A szokásos dolgokra természetesen ügyelni kell, mint minden BIOS frissítésnél-flashelésnél: feltöltött akku + legyen töltőn a lapos.
Az 1Vyprep letöltve és kicsomagolva egy pendrive-ra, működik Hiren's Boot CD (Windows 10 PE) alól beboot-olva is. Gyakorlatilag egy batch file-ról van szó ("downgrade.bat"), amit futtatni kell, hogy a mellé másolt BIOS képfájlokból (letölthetőek az 1Vyprep részeként) a gép típusának megfelelőt flashelje. Az én 2.76-os BIOS verzióra frissített X230i-met 2.60-as verzióra downgradelte.
Ezután ellenőriztem, hogy valóban megtörtént-e a downgrade, a boot-ot pedig UEFI only-ra állítottam az 1vyrain instrukciói alapján, aminek a képfájlját korábban kiírtam egy másik pendrive-ra (én Linux alatt BalenaEtcher-rel csináltam, de gondolom, más megfelelő tool-lal is megy, mint pl. Windows alatt Rufus). Ezután reboot, az 1vyrain-es pendrive-ról beboot-oltam, követtem a képernyőn megjelenő utasításokat (kb. 8-10 perc alatt végezhetett mindennel, nem volt sok idő). Hibaüzenetet nem kaptam a folyamat során. Amikor ki lehetett kapcsolni a gépet, kikapcsoltam és eltávolítottam a pendrive-ot.
Újraindítottam, elsőre 0183: Bad CRC or Security Settings... hibaüzenetet kaptam (elviekben ez várható is a reddit-es thread alapján a sikeres flash utáni első alkalommal, szóval nem kaptam a szívemhez), majd újraindult még 3-4 alkalommal (a 0183 errort nem kaptam meg még egyszer, de azt azért kiírta, hogy mivel megváltoztak a BIOS beállításai, ezért ő most újraindul), aztán 4. alkalomra készen is volt. Ezután beléptem a BIOS-ba (itt jelezném, hogy az 1vyrain a jelenlegi legfrissebb BIOS-t teszi fel moddolva, az X230i esetében a 2.77-est), visszaállítottam az általam használt boot beállításokat, majd megint kikapcsoltam a gépet.
Kicseréltem a wifi kártyát egy 7260HMW AC-re, visszatettem az SSD-t és így még grub-ot stb. sem kellett mókolni, az Ubuntu pöccre felállt, látta a wifikártyát, ahogyan kell is. Az egész nagyjából 30-40 perces procedúra volt, beleértve az 1vyrain kiírását pendrive-ra.
Amit nem próbáltam:
- Linuxos metódus (több hibalehetőséget érzékeltem, mint az 1Vyprep tool használatánál, így az maradt)
- nekem nincs elvégezve még az EC mod (amúgy csak akku miatt kellene), így azt nem tudom megerősíteni, hogy valóban megmarad-e a flash után. Elvileg igen.Köszönet a készítőnek (n4ru), valamint a fórumtársnak, aki felhívta a frissen megjelent módszerrre a Reddit-ről itt a topikban a figyelmet (HungaryPig).
-
Anász
tag
válasz
ghost364 #104775 üzenetére
Ha minden igaz akkor az nem lesz probléma: “This will NOT modify your EC. You are safe to flash your EC with the battery or keyboard mod at any time as long as you are on a version compatible with the EC mod. Both IVprep and 1vyrain will only modify the BIOS region! You can safely use this image to update to the latest modded BIOS without losing your EC mod!“
-
Anász
tag
Elkészült az 1vyrain, vagyis ezzel megoldható mostantól a 30as szériás gépezetek bios mókolása, whitelist mentesítése hardveres flasher nélkül. [link]
Egyedül x230t nem lett tesztelve, a többi masina megyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest