- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anász
tag
válasz MrSealRD #116442 üzenetére
Filóztam rajta én is hogy beírjam, de nem tettem. Hozzánk érkezett p15v és l15g2 is, 2 p15v elhalálozott ssd hibával pár óra használat után. Kioxia ssdkkel szerelték gyárilag, majd mikor le lett adva a szervíznek, wdket küldtek helyükre. Az l15g2kbe alapból wdk voltak azoknak nem is volt bajuk. Ami fura volt még, hogy a p15v 32 giga rammal jöttek, és lett hozzá véve +32, amit nagyon nyögvenyelősen akart kezelni, már azt hittük hogy nem is fog benne menni.
A minőségérzetet pedig osztom, nekem nagyon alja mindkettő, mint valami random konzumer laptop. Istenkáromlás, de szerintem mellettük egy macbook pro 2014 egy masszív gép.
Az meg plusz adalék, hogy a p15v uefi önteszt végére olyan forróvá tette a gépeket, hogy kellemetlen felületi hőmérsékletük lett."Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Anász
tag
válasz Butcher82 #106599 üzenetére
Egy ilyen masinám nekem is van, Celeron M 330, 256 DDR1, 40-es PATA vinyóval indult. Először kapott egy Pentium M 755-öt, majd tavaly szeptember körül pedig kapott egy Atheros AR5008 wifi upgradet, whitelist mentesítéssel egyetemben. Egyedül a “H” billentyű van elég ramaty állapotban. Az egész projekt pedig eddig 0 ft-ba került.
Diablo 1, Starcraft 1, GTA Vice City, Hard Truck 18 Wheels of Steel, Gorky Zero: Beyond Honor megfelelően beállítgatva elmegy rajta. Illetve, a kadmiumsárga Thinklight is ad egyfajta feelinget a dolognak.
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Anász
tag
válasz qnadam #105282 üzenetére
Nem, a “main” rgb led kijelző elegendő számomra. Simát ds-íteni pedig kb lehetetlenség kategória, alkatrész ezekhez szökőévente talán, ha van. A wacomos palmrestet is előtte egyetlen egyszer láttam, utána másfél évig semmi.
-
Anász
tag
válasz FoxiestFox #105278 üzenetére
Szép mármár bejegyzés egy kiváló masináról.
Nálam is egy "ilyenre vágyok" érzés kapott el , mikor havernál először megláttam a w700at. Egy ilyen 17" böszme gépállat nekem is kell. Végül a véletlen, és ugyanezen haver segítségével sikerült szerezni egy w701et, háttértárak és töltő nélkül. Ezzel kezdődött a projekt, először töltőt szerezni, ami már önmagában nem egy egyszerű dolog az egyedi kialakításával. Majd aliexpressen sikerült egy eredeti ( ) töltőt begyűjteni amivel azóta is működik.
Végül, 2 év alatt sikerült eléggé kimaxolni a masinát, 720qm->940xm ezzel eggyütt a hűtést is cseréltem, 4ből->24 giga ram, fx2800m->fx3800m, 256 ssd+2x1tb raid0 hdd, fpr only->wacom+colorimeter+fpr palmrest, realtek bgn->ultimate-n 6300. Illetve van egy donor gép tartalékba, bár ne kelljen inkább."Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Anász
tag
válasz ghost364 #104775 üzenetére
Ha minden igaz akkor az nem lesz probléma: “This will NOT modify your EC. You are safe to flash your EC with the battery or keyboard mod at any time as long as you are on a version compatible with the EC mod. Both IVprep and 1vyrain will only modify the BIOS region! You can safely use this image to update to the latest modded BIOS without losing your EC mod!“
-
Anász
tag
Elkészült az 1vyrain, vagyis ezzel megoldható mostantól a 30as szériás gépezetek bios mókolása, whitelist mentesítése hardveres flasher nélkül. [link]
Egyedül x230t nem lett tesztelve, a többi masina megyen."Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Anász
tag
válasz donjohnson #100605 üzenetére
Kicsit késői followup, w701el nem igazán van változás a sima tpfc-hez képest.
-
Anász
tag
válasz donjohnson #100602 üzenetére
Vajon kezelheti a w700/701-es szériákat is?
-
Anász
tag
válasz magyarzoltan #98692 üzenetére
Rammal gond lehet, mert mintha csak két foglalat lenne, illetve nem támogatja a 16os modulokat.
-
Anász
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
- ASUS ROG STRIX GL553VD - Intel i7, GeForce GTX 1050Ti, 16GB RAM
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest