- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem az inkább csak legenda, mint legendásan jó
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját. -
Tim82
félisten
Szerintem akinek van, az ragaszkodik is hozzá. Hardveraprón az utóbbi egy évben egyszer láttam X300-at, az is kb. 3 napig volt fent, 200 ezer Ft-os árral el is vitték. Ebay-en olyan 250 ezer Ft-nek megfelelő USD-ért szokott lenni, de max. 2-3 példány. Az én nagy álmom is az X300 volna, de ennyi pénzem egyszerre, ráadásul notebook-ra sose lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.