Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra
üzenetére
nincsen problémám. ha úgy tetszik vehetitek bóknak is, hogy akadékoskodom. eddig nem egyszer előfordult, hogy valami értetlenséget tapasztaltam, beírtam ide a TP totyikba és logikus magyarázatot kaptam rá. csak nem mindig jön össze elsőre, ezért vagyok kitartó.
amint mondtam nekem eddig rejtély miért pöcök. azért boncolgattam ennyire állhatatosan, mert reméltem kiderül hogy (számomra) több van mögötte, van valami extra fícsör amiről fingom sincs, kávét főz vagy ilyesmi.
nem fikázás volt a cél, hisz ha megnézed én kaptam azt, hogy "elárulom: SZAR" a tapi. mondhatjuk, hogy ezen felbátorodva a mindenki által hangoztatott "ezerszer jobb" megállapítást hipotézisként értelmeztem, és ehhez kerestem bizonyítást. részemről inkább a kontra részhez tudtam objektíven hozzátenni, ezt le is írtam.
ilyen esetekben jól jön, ha az ember kicsit offenzív, jobbak a válaszok. jelen esetben legnagyobb sajnálatomra csak odáig jutottam el, hogy szereznem kell egy jól beállított xorg.conf-ot, hátha tényleg csak nálam erőlködős. hinni nem hiszek benne hogy lényegi változás lesz, de biztosan kipróbálom. vagy lehet felnyomom a wines T43-on a csúszkát, és megnézem ott milyen a feeling.
ez a végeredmény végülis kielégítő volt információs szempontból, számomra az általános következtetés mindent összevetve az, hogy leginkább az dönt, mihez szoksz hozzá. ezt már nem akartam így leírni akkor, mert adott esetben szükségtelen további pingpong lett volna a vége ezt a megállapítást cáfoló személyes tapasztalatok ismertetésével.
ma ilyen tudományos hangulatom van.
más: tud valaki ultrabay (tudom, nem az) modot az X301-hez, hogy 2,5" lemez beleférjen? ahogy néztem a robbantott ábrákat a csati jó helyen van, az intel SSD is pont 7 mili, szóval elvileg elég lenne egy UB drive keret meggyalulása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest