Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• taltos

senior tag

válasz bwoay #8667 üzenetére

Az elmúlt 2.5 napon kb. 10-szer raktam újra a gépet, már jojózik a szemem (egy apró érdekesség: telefonos Win 7 aktiválásnál egy véges poolból ajánlja fel az MS az aktivációs számot, amit be kell gépelni telefonon, így ha felírjuk amit visszamond, akkor nem kell hívogatni őket. Egy másik érdekesség: akárhányszor nyomsz telefonos aktiválásnál visszát, majd nextet, annyiszor újraválasztja a kódot, úgyhogy 1 kódsor is elég). Arra rájöttem, hogy a Fingerprint reader is tök fölösleges, a Win 7-be épített jobb, mert ugyanazt tudja (már ami nekem kell), de azt gyorsabban.

Az utolsó újrarakásom óta azonban elbizonytalanodtam egy kicsit a PM szükségességében, mert ugyanezek a lehetőségek a Win 7-ben is megvannak, csak nem ilyen csicsásan. Rosszul tudom? Annyit végülis nem számít, mert jól néz ki, de induásnál azért elvisz kb. 5 mp -et, mire felványszorog a superbar-ra. Talán switchable graphics nem lenne nélküle.

Egy újabb érdekesség, amit észrevettem: a T500 letölthető driverei közül kivették a Lenovo Interface Drivert, amit ugye mindenhol elsőnek kell felrakni, mert speciális libeket tartalmaz. Viszont a hotkey driverben benne van, úgyhogy gondolom azt érdemes majd először felrakni (én nem így tettem, mert rákerestem a sima Lenovo Interface Driverre és azt raktam fel minden előtt), persze ezt az infót már jól nem írják le sehol.

Nekem most az Active Protection, a Power Manager van fent, de mint mondtam szerintem ez utóbbi is elhagyható.

Egyébként ezalatt a két nap alatt már "naplót" írtam egy A4 -es lapra a Win 7 telepítés menetéről, annyira unatkoztam. :D

Új hozzászólás Aktív témák