- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra #8646 üzenetére
a markolás / edzés nem sokat számít, ha a tapin vagy pöckön jobbra-balra mozogsz. nekem se a fel-le a problémám, mert arra van megcsinálva az ujj. oldalra viszont sokkal kevésbé tart, nekem ebbe az irányba nem szimpatiikus az erőkifejtés. hozzáteszem, hogy csak ennek a hsz-nek az írása közben vagy 10-szer próbáltam a navigációt a pöcökkel, de egyszerűen nehéz, erőlködős szenvedés átmenni vele a bal széltől a jobb szélig.
#8651: én még mindig nem látom a logikát emögött. szidod a több centis x, y dimenzióban vezérelhető eszközt egy 2-2 mm dimenzióban mozgathatóval szemben. ebben semmi logikát nem látok. ha nagyobbra állítod az érzékenységet a pöcök finom mozgatásához szokott ujjad még mindig vagy 20-szoros x, y dimenzióban navigálhat a tapin.
nem védeni akarom a tapit, csak számomra ez nem túl meggyőző "érvelés". én csak érteni szeretném, mert ahogy olvasom szinte mindenkinek ez az überszuper, csak azt nem írta le még senki, hogy milyen objektív szempontok alapján. az egyetlen előny, amit eddig értek, hogy nem kell odébbrakni a kezed a bill.-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest