-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt is, hátha belefutott valaki a hibába már.
Win7-em van, és opensuse dualboottal egy T400-ason. A win7 alatt nem működik a hibernálás. Egyszerűen csak kirak a bejelentkező képernyőre. Alvó állapot megy. Újratelepítettem már a win7-et, azután se jött rendbe. suse alatt minden megy, hibernálás, alvó állapot is. Ráadásul mióta újratelepítettem a win7-et, nincs osd-m seSuse alatt természetesen van. Nos, nagyon bosszant a helyzet, és nem tudom mit lehetne tenni, már szétgugliztam magam.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon értékelném.
A rendszer win7 64bit, fenn vannak a thinkpad update-os driverek. Win7-ben be van kapcsolva a hibernálás.
A legszebb a történetben, hogy működött, egyik napról a másikra tűnt el ez a számomra fontos feature....
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elfelejtettem a film címét
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Dying Light 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest