-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
A4Team nagyker raktárról dolgozik, ahogy szinte mindenki. CHS nagyker raktárkészletet megnéztem neked az előbb, nincs nekik se. szerintem most nem lesz T500, ha a Takforsys nem tud, más sem fog, ők több beszállítóval dolgoznak...
de mivel a Lenovo ezerrel nyomatja kifelé a T500 szériát, és hetente hosszabbítgatják az USA akciót, még szerintem jönni fog belőle. ha vársz 1-2 hetet, biztos tudsz venni, a T510-et amúgy is akadozva tudják csak szállítani, és az még 1-2 hónap is lehet, mire Mo-ra ér.
ha eldöntötted h T500, várj inkább pár hetet, ha kell, foglald elő. vagy, ha akarod, rendeltess egyedi (épített) konfigot, abba azt rakatsz amit akarsz. csak az sajna több idő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest