- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #41924 üzenetére
Abban a remek helyzetben vagyok, hogy a telóm megesz 3 oprendszert alsó hangon. Használtam ott is csempét, meg ugye adott nekem 3 fajta Sense, meg még 3 fajta droid skin stb stb. Tényleg imádom az újdonságot, szeretem a minimal dolgokat is. Ott is felhúztak ezzel a beterelünk valahova dologgal. De itt gépen, így, ebben a formában ez az én ízlésemnek még mindig nagyon kuka. Anyámnak főleg kuka. Ahhoz meg én túlságosan el vagyok kényelmesedve egy TP előtt, hogy bármit bármivel bárhogyan átrakjak, hogy menjen. Ez van, update lehetőség adott, ha sikerül kigyilkolni pár dolgot, akkor majd talán. Hozzáteszem, azért nem kis munka volt anyámnak a win7 is, az öregebbek, pláne mifelénk nem esznek meg akármit. Nomeg az Apeh is szeret kiadni olyan dolgokat, amik win98 alá vannak optimalizálva és tudnak dolgokat az újabb rendszereken.
Ettől függetlenül biztosan nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest