-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brader
csendes tag
Hejj!
Nekem Intel PEntium 4 3,06 Ghz HT procim van!
És mióta ezt használom (előző: AMD Sempron 2800+ ~1,6Ghz) észrevehető gyorsulást tapasztaltam! Jó dolog a HT! Nekem tetszik, amugy mostmár mind1, mert úgy is megjelentek a Dual Core és a Core 2 Duo (2 és 4 magos) procik! Nem hiszem, hogy vennék mostanában!
Nincs értelme! Nincsenek olyan szoftverek amik kihasználnák a több mag nyujtotta teljesítményt! De azért elfogadnák eggyet!
Ami azt illeti! A CPU tuningnak szerintem sok értelme nincsen, csak ha nyaon csiga darabunk van...
Jah és amiért jöttem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mien hűtést vegyek?
Gondoltam sokfélére pl: Asus Silent Square Pro
[link]
[link] -
Stench
csendes tag
-
robyeger
addikt
Még renderelésben is profitál valamennyit a nagyobb FSB és a Hyper-threading(HT)(200Mhz-nyi magórajelet biztosan), játékokról már nem is beszélve, szóval egyértelmű, hogy a 800Mhz FSB és a HT a jobb választás.
-
Stench
csendes tag
Szerintetek melyik jobb választás? Egy 2,6-os, 533MHz-es P4-es HT nélkül. Vagy egy 2,4-es 800-as HT-vel?
-
Esmein
nagyúr
-
Totyi
őstag
-
Esmein
nagyúr
Sokan elmondták,már,hogy megy az XP a HTT-s procival.Az sp1 nélküli is.Próbáld majd ki,egy másik gépen:kódólj vmit pl:dvdx-el,vagy tömöríts.Ez bizony lefoglalja a procit.Egy progival(everest,motherboard monitor,speedfan) nézd a procihasználatot.100% vagy aközel lesz.próbálj csinálni mást mellette:eszeveszett kerregésen kívűl a vinyó mást nem fog csinálni.
Ezt mind csináld végig egy HTT-s procival:lám,más munkát is tudol csinálni közben;és még így is használható a rendszer!!!A benchmarkok semmit se érnek...sokan írták,ez nem arról szól!!!Remélem rájöttél.
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival?A baj az, hogy nekem nem ez volt a problémám...
-
hobizoli
nagyúr
Sokan elmondták,már,hogy megy az XP a HTT-s procival.Az sp1 nélküli is.Próbáld majd ki,egy másik gépen:kódólj vmit pl:dvdx-el,vagy tömöríts.Ez bizony lefoglalja a procit.Egy progival(everest,motherboard monitor,speedfan) nézd a procihasználatot.100% vagy aközel lesz.próbálj csinálni mást mellette:eszeveszett kerregésen kívűl a vinyó mást nem fog csinálni.
Ezt mind csináld végig egy HTT-s procival:lám,más munkát is tudol csinálni közben;és még így is használható a rendszer!!!A benchmarkok semmit se érnek...sokan írták,ez nem arról szól!!!Remélem rájöttél.
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival?Egy olyanra, ami fog egy CPU reszegyseget, azaz egyszerre ket tomorites nem lesz gyorsabb, mert az egyik felhasznal vmi CPU eroforrast, a masik thread meg mar csak a szabadhoz fer hozza.
hobizoli -
Totyi
őstag
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival?Upszli!
-
Totyi
őstag
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival? -
hobizoli
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
moonman
titán
-
hobizoli
nagyúr
-
fasyrt
őstag
Hadd pofátlankodjak bele én is!

Melyik az a NW magos procc, amely 533-as FSBvel viszi a HT?
A 3,06-os eszembejutott.
Thx a segítséget!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
maszat
senior tag
Azért a Hyper-Treading Technology-t szerintem még lehet HTT-nek rövidíteni

Na jó, legyen HT![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De akkor a dual-core prociknak semmi érteleme nem lesz játékok alatt? -
SzlobiG
félisten
-
Esmein
nagyúr
Szó sincs róla, ha a cyrix vagy az amd csinálja meg ugyanezt a technológiát, ugyanúgy megkérőjelezem a létjogosultságát
Meg is fogom, amint kijön az első dualcore a64. -
SzlobiG
félisten
Én most azt nem értem mér zavar ez téged?? Szerintem igen is ez egy nagyon jó technológia sokan vannak akik egyszerre több alkalmazást futtatnak. Ebből nekem az jön le, hogy megin az Intel szidalmazása van.

-
moonman
titán
mondtam, virtual pc
és közben dvd-írás pölö
ja és közben be van jelentkezve a család két másik tagja is.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
btw, melyik programmal lehet megnézni, hogy dobál-e el órajelet a p4-es proci ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)