Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brader
csendes tag
Hejj!
Nekem Intel PEntium 4 3,06 Ghz HT procim van!
És mióta ezt használom (előző: AMD Sempron 2800+ ~1,6Ghz) észrevehető gyorsulást tapasztaltam! Jó dolog a HT! Nekem tetszik, amugy mostmár mind1, mert úgy is megjelentek a Dual Core és a Core 2 Duo (2 és 4 magos) procik! Nem hiszem, hogy vennék mostanában!
Nincs értelme! Nincsenek olyan szoftverek amik kihasználnák a több mag nyujtotta teljesítményt! De azért elfogadnák eggyet!
Ami azt illeti! A CPU tuningnak szerintem sok értelme nincsen, csak ha nyaon csiga darabunk van...
Jah és amiért jöttem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mien hűtést vegyek?
Gondoltam sokfélére pl: Asus Silent Square Pro
[link]
[link] -
Stench
csendes tag
Szerintetek melyik jobb választás? Egy 2,6-os, 533MHz-es P4-es HT nélkül. Vagy egy 2,4-es 800-as HT-vel?
-
Totyi
őstag
Sokan elmondták,már,hogy megy az XP a HTT-s procival.Az sp1 nélküli is.Próbáld majd ki,egy másik gépen:kódólj vmit pl:dvdx-el,vagy tömöríts.Ez bizony lefoglalja a procit.Egy progival(everest,motherboard monitor,speedfan) nézd a procihasználatot.100% vagy aközel lesz.próbálj csinálni mást mellette:eszeveszett kerregésen kívűl a vinyó mást nem fog csinálni.
Ezt mind csináld végig egy HTT-s procival:lám,más munkát is tudol csinálni közben;és még így is használható a rendszer!!!A benchmarkok semmit se érnek...sokan írták,ez nem arról szól!!!Remélem rájöttél.
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival? -
fasyrt
őstag
Hadd pofátlankodjak bele én is!

Melyik az a NW magos procc, amely 533-as FSBvel viszi a HT?
A 3,06-os eszembejutott.
Thx a segítséget!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
btw, melyik programmal lehet megnézni, hogy dobál-e el órajelet a p4-es proci ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)