- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brader
csendes tag
Hejj!
Nekem Intel PEntium 4 3,06 Ghz HT procim van!
És mióta ezt használom (előző: AMD Sempron 2800+ ~1,6Ghz) észrevehető gyorsulást tapasztaltam! Jó dolog a HT! Nekem tetszik, amugy mostmár mind1, mert úgy is megjelentek a Dual Core és a Core 2 Duo (2 és 4 magos) procik! Nem hiszem, hogy vennék mostanában!
Nincs értelme! Nincsenek olyan szoftverek amik kihasználnák a több mag nyujtotta teljesítményt! De azért elfogadnák eggyet!
Ami azt illeti! A CPU tuningnak szerintem sok értelme nincsen, csak ha nyaon csiga darabunk van...
Jah és amiért jöttem!
Mien hűtést vegyek?
Gondoltam sokfélére pl: Asus Silent Square Pro
[link]
[link] -
Stench
csendes tag
Szerintetek melyik jobb választás? Egy 2,6-os, 533MHz-es P4-es HT nélkül. Vagy egy 2,4-es 800-as HT-vel?
-
Totyi
őstag
Sokan elmondták,már,hogy megy az XP a HTT-s procival.Az sp1 nélküli is.Próbáld majd ki,egy másik gépen:kódólj vmit pl:dvdx-el,vagy tömöríts.Ez bizony lefoglalja a procit.Egy progival(everest,motherboard monitor,speedfan) nézd a procihasználatot.100% vagy aközel lesz.próbálj csinálni mást mellette:eszeveszett kerregésen kívűl a vinyó mást nem fog csinálni.
Ezt mind csináld végig egy HTT-s procival:lám,más munkát is tudol csinálni közben;és még így is használható a rendszer!!!A benchmarkok semmit se érnek...sokan írták,ez nem arról szól!!!Remélem rájöttél.
Más:hány feladat(tömörítés,kódolás,dvd írás)egyidejű lebonyolítására van lehetőség egy HTT-s procival? -
fasyrt
őstag
Hadd pofátlankodjak bele én is!
Melyik az a NW magos procc, amely 533-as FSBvel viszi a HT?
A 3,06-os eszembejutott.
Thx a segítséget!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
btw, melyik programmal lehet megnézni, hogy dobál-e el órajelet a p4-es proci ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Banyasz papa: segitség kérés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest