Hirdetés
- Őrült tempóban építi gyárait a TSMC
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Házimozi belépő szinten
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Apple asztali gépek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen széket vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
-
OldAkita
aktív tag
-
Fred23
nagyúr
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Dr.FantastiK
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Azt hiszem rájöttem a flash dologra! Speciális pepper verzio kell neki. a plugin részben ki is írja linket is ad most vetem észre.
Brave uses a special version of Pepper Flash which must be installed from és a végén adja a linket.
-
törölt tag
Ha egérrel húzod méretre a böngészőt, bezárás után nem úgy nyílik meg, amilyenre csináltad?
Lehet egyébként, hogy fogom még én is használni ezt a böngészőt, mert tényleg gyors volt, és nálam rendesen működött teljesen. Jól is néz ki. Viszont az Opera nálam már nagyon régen az életem része.
Ha mondjuk megint gebasz lesz vele, akkor tökölés nélkül jön azonnal a Brave, illetve az Opera Neon, ha lesznek rá bővítmények.Ha egérrel húzod méretre a böngészőt, bezárás után nem úgy nyílik meg, amilyenre csináltad?
nagyítani kell.Jó lesz ez ha rendesen összeszerelik, a vivaldinak is még mindig van bőven hibája pedig az már 2-3 éves projekt.... szóval én még nem írom le az oroszlános böngészőt, a kérdés, hogy milyen ütemben fejlesztik és javítják. addig meg meg marad az egyediség érzete, nem igen van másnak (egyenlőre) ilyen böngészője
. -
törölt tag
Default zoom level nagyobbra vétele segíthet, ha jól értem a problémát.
Én már Operára váltottam megint. A kedvenc böngészőm, teljesen kézre áll, viszont azért kezdtem el próbálgatni mindent, mert újabban lettek vele problémák. Feltettem az Opera Beta-t, egyelőre tökéletes, mint régen. Viszont nincs is feltéve az összes bővítményem.
Na, most esett le, mi az a középső kocka. Nem nagyobb betűket szeretnél. Azt nem tudom, nálam nagyban indult. Nem jegyzi meg az utolsó állapotot?
Nem jobb felső sarok tudod vonal, kocka, x , jel
na a kockával kell normál méretbe tenni, de szerintem valahol be lehet neki állítani, hogy azzal induljon csak nem tudom hol, opera reklámblokkolója vetekszik a brave-ével, de nekem az opera nem szimpi maradt ez, a kis hibáit meg remélem javitják gondolom idővel magyar támogatása is lesz.. -
törölt tag
Te érted a beállításokat?, vissza raktam, hiányzott az eszetlen sebessége
, de indításnál nem teljes képernyőn indul a középső kockával kell nagyítani, nem lehet beállítani, hogy normális mérettel induljon? -
törölt tag
Flashben nem is tudok segíteni angolul nem tudok csak kicsit,ha láttam a böngibe leírva akkor kisilabizáltam a beállítást de ennyi, nekem most nincs is a gépemen , sajnálom mert tényleg jó lenne, de amég pl a facebookon hol engedi a flash-t hol nem és más játékoldalon is ez van , addig pápá..... a bővitményeket se tudom feltenni, pl nekem kell a lastpass, a böngészőbe be van ugyan építve a lastpass plugin, de kis guglizás után azt olvastam, hogy a lastpass nem támogatja (egyenlőre) a Bravét, szóval a beépített lastpassba meg nem bízom. Egyszóval majd visszatérek rá ha rendesen összekalapálják és lesz magyar támogatás mint a többi nagy névnél is van meg bővitmények, persze ha te értesz angolul és érted a beállításait plussz fel tudsz menni a hivatalos fórumukra, oldalukra elolvasni a help-ket akkor próbálgasd, nekem azért problémás mert nem tudok angolul.
-
törölt tag
Kicsit még kiforratlan, van még mit dolgozniuk rajta a fejlesztőknek, de nem rossz.
pl nekem hol el indul a flash , hol nem satöbbi... (játékoknál nekem számít) a chrome-os bővitményekkel is szöszölni kell, elvileg fel lehet tenni a weblapjukon le ís írják, hogyan de az meg angol nem értem... szóval kicsit még csiszolgassák de jó lesz ez főleg ha ennek is meglesz a magyar nyelvi támogatása.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyítani kell.
, de indításnál nem teljes képernyőn indul a középső kockával kell nagyítani, nem lehet beállítani, hogy normális mérettel induljon?