Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újra itt, a legújabb Brave nálam gyorsabb, mint a legújabb Opera a megszokott kiegészítőimmel, ráadásul az Opera ma sz@rakodott valamiért. Szóval default böngészőm lett a Brave gyorsan.
-
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
-
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Lett viszont "New private window with Tor"! Durva.

-
-
válasz
üzenetére
Ha egérrel húzod méretre a böngészőt, bezárás után nem úgy nyílik meg, amilyenre csináltad?
Lehet egyébként, hogy fogom még én is használni ezt a böngészőt, mert tényleg gyors volt, és nálam rendesen működött teljesen. Jól is néz ki. Viszont az Opera nálam már nagyon régen az életem része.
Ha mondjuk megint gebasz lesz vele, akkor tökölés nélkül jön azonnal a Brave, illetve az Opera Neon, ha lesznek rá bővítmények. -
válasz
üzenetére
Default zoom level nagyobbra vétele segíthet, ha jól értem a problémát.
Én már Operára váltottam megint. A kedvenc böngészőm, teljesen kézre áll, viszont azért kezdtem el próbálgatni mindent, mert újabban lettek vele problémák. Feltettem az Opera Beta-t, egyelőre tökéletes, mint régen. Viszont nincs is feltéve az összes bővítményem.
Na, most esett le, mi az a középső kocka. Nem nagyobb betűket szeretnél. Azt nem tudom, nálam nagyban indult. Nem jegyzi meg az utolsó állapotot?
-
válasz
üzenetére
Jó, hogy megemlítetted, mert a barátnőmnek fontos lenne a flash -nálam eddig tökéletes. Rákérdezett, hogy megjegyezze -e az oldalon a flash engedélyezését, vagy csak egyszeri alkalomra kérem -szép!
Hmm. Linket viszont nem enged beszúrni a kommentembe, átnyálazom hamarosan a beállításaim.

-
Most kezdtem el próbálgatni, eddig tetszik!
Az Opera Neon jönne be mondjuk legjobban a tegnap kipróbált 4 böngészőből, ha támogatna bővítményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest