Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Én használgatom és 8GB RAM mellett nem érdekel mennyi memóriát eszik. Az angol nyelv se számít, mert semmit nem állítgattam még rajta
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.
Azonban szintén van egy bosszantó jelensége, amikor egy torrent file-t akarok letölteni vele. A többi böngésző letölti ahova be van állítva. Ez meg nem a file nevét tölti hanem egy torrent.? filet akar. Tuti ezt is be lehet állítani, már ha valaki tud angolul és veszi a fáradtságot a kitanulásásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.