Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
maxrad1580 #737 üzenetére
én csak szimplán tom milyenek (kicsit rasszista vok ) de belül mindenki az.főleg azokat utálom akik nagy kacsalábon forgó palotába élnek és kapják a segélyeket....... meg hogy őket védeni kell meg ez meg az meg a kirekesztés... bezzeg aki rászorulna az nem kap..
Bezzeg ők lincselnek meg embereket.. (én támogadtam az a debreceni irtóbrigádod akik "takarítottak" ) Tisztelet a kivételnek aki próbál vagy tisztességes állampolgár és roma. -
zodo
nagyúr
válasz
maxrad1580 #726 üzenetére
Szia maxrad1580!
Jól mondja fkenny.
Kicsit visszább olvasol, megtalálhatod az alakuló projektemet.Technics deck házába probálom beépíteni a pc-met és itt jön képbe a VU , mert az alaplapi hangkártya kimenetére lesz rákötve, tehát arra használom amire megálmodta őket a tervezője, hangkivezérlés szint kijelzőként.
Esetleg, ha sikerül akkor a front audio kimenetre, ami házon belül maradna, így kívül nem látszik a csúnya kábel és nem foglalja el a hátlapi hangkivezetések valamelyikét.Szép kis kuckód van.
-
fkenny
senior tag
válasz
maxrad1580 #726 üzenetére
szerintem hangra , mert 3.5ös stereo jack dugó van a végén meg potméterek a hang szabályozásához (de csak szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android dual SIM okostelefonok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Synology NAS
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest