Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Én évente cserélek p4-es vagy amd-s gépeken ventilátort, vagy megáll a por miatt vagy elkezd egyre hangosabb lenni.
Van olyan hely ahol a gép tulajdonosának hosszú a haja, és nem egyszer volt rá példa, hogy az elhullajtott hajszálak pár hónap alatt a ventilátort eltömítették és megállt.
Legtöbb baj a táp ventikkel szokott lenni mert az ottani hő igen szépen képes a ventilátort kiszárítani és 1-2 év után gyönyörűen zúgni fog a ventilátor.Szóval vagy te a te tapasztalatoddal és vagyok én a saját tapasztalatommal, ne is haragudj de döntsem már én el hogy mikor is akarom kicserélni a ventilátort.
Egyébiránt a fólia kondenzátorok amik ezekben a tápokban vannak baromira nem szeretik a nagy hőmérsékletet, ha ezek kiszáradnak akkor szépen elvesztik a kapacitásukat és egyre bizonytalanabbá váll a kapcsolási küszöbük, majd egy idő után szépen megsülnek, ami ezek után következik az meg már elég kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OpenWRT topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- Ryzen 5 5700, RX 6600 XT, 32Gb DDR4 3200MHz, 980Gb SSD, 650W GOLD
- Intel Core i9 10900F/Radeon RX 6700 XT 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest