- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Én évente cserélek p4-es vagy amd-s gépeken ventilátort, vagy megáll a por miatt vagy elkezd egyre hangosabb lenni.
Van olyan hely ahol a gép tulajdonosának hosszú a haja, és nem egyszer volt rá példa, hogy az elhullajtott hajszálak pár hónap alatt a ventilátort eltömítették és megállt.
Legtöbb baj a táp ventikkel szokott lenni mert az ottani hő igen szépen képes a ventilátort kiszárítani és 1-2 év után gyönyörűen zúgni fog a ventilátor.Szóval vagy te a te tapasztalatoddal és vagyok én a saját tapasztalatommal, ne is haragudj de döntsem már én el hogy mikor is akarom kicserélni a ventilátort.
Egyébiránt a fólia kondenzátorok amik ezekben a tápokban vannak baromira nem szeretik a nagy hőmérsékletet, ha ezek kiszáradnak akkor szépen elvesztik a kapacitásukat és egyre bizonytalanabbá váll a kapcsolási küszöbük, majd egy idő után szépen megsülnek, ami ezek után következik az meg már elég kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest