Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
ez így igaz, ami miatt én úgy döntöttem, hogy jó lesz ez nekem
- bárhonnét elérhető, könnyen megosztható a tartalom, és ami a legfontosabb, Anyám is tudja használni
- mindemellett még 2 másik gépre szinkronizálja át a háttérben (plusz a mikroszerver), amik többnyire nem egy helyen vannak, ezért egyszerre szinte biztos, hogy nem fogják a DB szervereivel együtt beadni a kulcsot
- nem tartok rajta olyan dolgokat, amik lehetőséget adnak visszaélésre, mivel kis gyakorlattal bármi kinyerhető bárkinek a profiljábólahogy mondtad, az ember maga a szolgáltatás, én úgy kezelem az internetre feltöltött tartalmakat minden esetben, mintha nyilvánosan tettem volna közzé őket. amit nem tennék nyilvánossá, nem töltöm fel, és kész. szerencsére nem vagyok egy túl érdekes ember, a kutyát nem érdeklik a képeim

de ha nem ez lenne, akkor is inkább havonta mentenék külső médiára a szerverről, nekem otthoni felhasználásra rugalmatlan a ZFS. ha egy céges adatbázist, több évnyi könyvelést és hasonlókat kellene tárolnom hosszú távon, akkor talán, de home user vagyok, akinek csak véletlenül ez a hobbija és nem akar valami idióta user error miatt elbukni egy komplett zpoolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX6700XT 12GB!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 580 8GB,I5-7500 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (11)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest